Bill and Ted's Excellent Adventure

Makker! Bill og Ted er ved at dumpe i historie på den værst tænkelige måde. Hvis det sker, bliver Ted sendt til militærskole, og deres næsten berømte band Wyld Stallyns går i opløsning! Det er dit ansvar at rejse igennem tiden, føre berømte, historiske personer til San Dimas High og sørge for, at Bill og Ted klarer den endelige opgave til et 12-tal - og redde fremtiden, mens de er i gang!

Når både Bill og Ted vises på hjulene, kan de tilfældigt slå sig sammen for at danne deres legendariske band, Wyld Stallyns, hvilket forvandler alle Bill- og Ted-symboler til Wyld-symboler og giver et storartet gevinstpotentiale. Udløs Lås og genspin-bonussen for at hoppe ind i den ikoniske telefonboks og rejs gennem tiden for at indsamle historiske personer. Jo flere personer du indsamler, des bedre bliver historieopgaven - og des større belønning! No way? Yes way!

Sådan satser du

Bill & Ted’s Excellent Adventure har 20 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins med den aktuelle, valgte møntværdi og antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, tryk så på AUTOSPIN og vælg herefter, hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller herefter det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, indtil der udløses en bonus, indtil saldoen er for lav til at foretage næste spin, eller indtil den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Wyld Stallyns-funktion

Wyld Stallyns-funktionen kan udløses på ethvert spin i grundspillet, hvor 1 eller flere Bill-scatter-symboler og 1 eller flere Ted-scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene.

Når Wyld Stallyns-funktionen er udløst, bliver alle Bill-symboler og alle Ted-symboler på hjulene forvandlet til Wyld-symboler. Wyld-symboler erstatter alle symboler bortset fra bonus-symbolet.

Hvis Lås og genspin-bonussen bliver udløst under det samme hjulspin som Wyld Stallyns-funktionen, tildeles Wyld Stallyns-funktionen, efter at Lås og genspin-bonussen er blevet gennemført.

No Way, Yes Way!-funktion

No Way, Yes Way!-funktionen tilbyder en ekstra chance for at udløse Lås og genspin-bonussen på et hvilket som helst spin, hvor bonus-scatter-symboler kun lander på hjul 1 og 3.

Når No Way, Yes Way!-funktionen udløses, genspinner hjul 5. Hvis genspinnet resulterer i, at et bonus-symbol lander på hjul 5, bliver Lås og genspin-bonussen udløst.

Lås og genspin-bonussen

Lås og genspin-bonussen udløses, når 3 bonus-scatter-symboler vises på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet.

Udløses bonussen, bliver der tildelt 3 genspin til at starte med. De tre udløsende bonus-symboler låses på deres plads under resten af bonussen, og hver tildeler enten en præmieværdi eller en historisk person.

Under hvert genspin kan flere telefonboks-symboler lande og afsløre flere præmieværdier eller historiske personer. Alle afslørede præmieværdier og historiske personer er låst på deres plads under resten af bonussen.

Hver gang et telefonboks-symbol lander, nulstilles genspintælleren til 3 resterende genspin.

Hver præmieværdi tildeler en af følgende: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 20x, 50x eller 100x ganget med den samlede indsats.

Præmieværdier vises i valuta.

Historiske personer, som afsløres på hjulene under bonussen, indsamles for at vinde jackpot-gevinster.

Først i bonussen vælges 1 ud af de 8 mulige historiske personer tilfældigt til at fungere som jackpot-opgraderingssymbolet.

Antallet af historiske personer indsamlet starter altid på nul under hver bonusudløsning.

Udløsende symboler Startværdi for jackpot
15 låste symboler 2000
8 historiske personer 500
6 historiske personer 250
4 historiske personer 100
2 historiske personer 50

Hvis jackpot-opgraderingen med den historiske person vises på hjulene, bliver alle 5 jackpot-værdier opgraderet. Ved opgradering øges hver jackpot med sin startværdi.

Efter hver gennemført jackpot-opgradering vil en ny historisk person, som ikke allerede er blevet vist på hjulene, blive valgt som det nye jackpot-opgraderingssymbol.

Jackpots kan opgraderes op til maksimum 8 gange.

Lås og genspin-bonussen fortsætter, indtil der ikke er nogen resterende genspin eller alle 15 hjulpositioner er låst.

Til sidst i bonussen sammenlignes det samlede antal historiske personer og det samlede antal låste symboler med indsamlingstærsklerne for jackpot-symbolet, og den højeste, enkelte, berettigede jackpot tildeles.

Låste præmieværdier stiger i værdi og udbetales udover en eventuel, berettiget jackpot-gevinst.

De hjul, der anvendes under Lås og genspin-bonussen, er forskellige fra dem i grundspillet.

Lås og genspin-bonussen spilles med samme møntværdi som det spin, der udløste den.

Jackpot-værdier ganges med møntværdien.

Bonussen kan ikke genudløses.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet.

Wyld-symboler er wild og erstatter alle symboler bortset fra bonus-symbolet.

Lås og genspin-bonussen spilles på uafhængige hjul. Alle gevinster er spredt. Der anvendes ingen gevinstlinjer.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden straks, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

“PLAY WITH ME”

Tekst og musik af: MITCH BOTTLER, GARY ZEKLEY

Fremført af: EXTREME

© SONGS OF UNIVERSAL MUSIC ENTERPRISES, en afdeling af UMG Recording, Inc.

Anvendt med tilladelse - alle rettigheder forbeholdes

“PLAY WITH ME”

Tekst og musik af: MITCH BOTTLER, GARY ZEKLEY

© COLGEMS EMI MUSIC INC.

Anvendt med tilladelse - alle rettigheder forbeholdes

Bill and Ted’s Excellent Adventure karakterer og billeder ™ & © 1989, 2020 Creative Licensing Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Seneste opdatering: 22-07-2020