Rocky's Gold Ultraways

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l I UltraWays™ kan symboler blive vist som enkelte, dobbelte eller firdobbelte.

• lDobbeltsymboler fordobler gevinstværdien.

• lFirlingesymboler fordobler gevinstværdien og forlænger gevinstens længde med 1.

Indsats-regler l Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Måderegler

• lEn måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Dette spil indeholder over 60.000.000 måder.

Scatter-symboler

l Bonussymboler er scatter-symboler. l Scatter forekommer på hjul 2, 3 og 4. l Dette symbol har ikke en udbetaling. l Scatter-symboler forekommer i basisspillet og Gratis Spin. l Ram 2 scatter-symboler for at få chancen for et Rocky Re-spin.

Rocky Re-spin

• lEt Rocky Re-spin giver spilleren en chance for at starte Gratis Spin.
  • lRe-spin kan lande det tredje scatter-symbol, som der skal bruges til at udløse Gratis Spin.

Dynamit Wild-bonus

• lNår Wild-bonussen bliver udløst, hopper Rocky frem og kaster dynamitstænger.
  • lRocky kan kaste op til 6 dynamitstænger.

• lDynamit kan erstatte enkelte, dobbelte og firdobbelte symboler med wild-symboler.
  • lWild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en mådekombination. l Wilds erstatter alle symboler undtagen scatter-symbolet.

Vælg en Sten

• lRam 3 scatter-symboler for at udløse Gratis Spin-bonussen. l Inden Gratis Spin starter, skal du vælge en sten med en belønning. l Sten afslører antallet af Gratis Spin med en multiplikator eller en opgradering. l Vælg op til 12 Gratis Spin og op til en x5 multiplikator.
  • lOpgraderinger tilbyder endnu et Sten-valg, hvor antallet af Gratis Spin og

multiplikatorer er højere. l Sten kan også afsløre op til 2 opgraderingsniveauer.

Gratis spin

l Gratis Spin starter, når der er valgt en sten med et antal gratis spin og en multiplikator. l Den tildelte multiplikator varer under hele Gratis Spin og påføres hver gevinst. l Ram 3 scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 for at genudløse Gratis Spin. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gratis spin bliver spillet automatisk.

Bonus-køb

• lAktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse gratis spin-funktionen.

• lTryk KØB for at aktivere Bonus-Køb.

• lTryk ANNULLER for at vende tilbage til basisspillet. l Gratis Spin købes til den pris, der vises som den nuværende indsats. l Funktionen spilles til nuværende indsats. l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• lIndsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• lLyd: Slår spillyd til. l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

• lPlus-knap: Øger indsatsværdien.

• lMinus-knap: Reducerer indsatsværdien.

• lKøbsfunktion-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin-funktionen. l Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

• lSpilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• lBank-knap: Viser banksiden.

• lStartknappen: Afslutter spillet.

• lLuk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

• lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

• lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lGevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spinsession.
  • lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede

penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

• lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. l Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke. l Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande. l Overordnet TBP: 96,12 %. l TBP for Bonus-Køb: 95,41 %.
  • lSandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.