7's Deluxe Repeater

INTRODUKTION

7'erens Luksusgentagelse™ er en spillemaskine med 5 hjul og 10 linjer. Fyr op for din passion for at vinde med 7'erens Luksusgentagelse™. Denne eksplosion af et spil med 10 linjer får dig helt ud på kanten af stolen, mens du venter på de rød-glødende præmier.

RTP: 95.99%, Power SPins RTP: 96.50%

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med eller 3, 4 eller 5 matchende symboler på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Gentager-Feature

• Hvis det samme symbol forekommer 9 gange på hjul 2, 3 og 4(Gentag Gevinst-området), starter Gentager-Feature.
  • Hvis det kørende lys stopper på et rødt felt, slutter featuren. Hvis det stopper på et grønt felt, vindes der endnu en Gentag Gevinst-området.
  • Gentager-Feature kan vindes maksimum seks gange.

Joker

• Wild 7-symbolet kan anvendes til at hjælpe med at forme en linjegevinst ved at erstatte det almindelige 7-symbol.
  • Wild 7-symbolet kannot erstatte nogen andre symboler.

Kolossale hjul

• Tilfældigt på ethvert spin kan hjul 2, 3 og 4 (Gentag Gevinst-området) blive forvandlet til et kolossalt symbol.

Power Spins

• Spilleren kan vælge Power Spins efter enhver gevinst på 8xsamlet indsats eller mere.
  • Power Spins spilles på 4 hjulsæt samtidigt med 4 chancer for at vinde på hvert spin.
  • Når Power Spins udløses, præsenteres spilleren for en pop-up, som viser deres aktuelle gevinstværdi samt muligheden for at spille Power Spins med den aktuelle indsats.
  • Alternativt kan spilleren vælge at ændre sin indsats og spillere flere eller færre Power Spins (afhængig af indsatsen) med den nye indsatsværdi.
  • Under Power Spins Wild 7-symbolet opgraderet til erstatter alle symboler.
  • Loftet for Power Spins er maksimum 50 Power Spins pr session.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.

(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

• Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul (der er altid 10 aktive gevinstlinjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£

Seneste opdatering: 23-04-2021