Nitropolis 4

Spilbeskrivelse

De fire klaner fra Nitropolis er tilbage! De har indgået en midlertidig fredsaftale og arbejder nu sammen om at besejre Nitro Ulv, så ufreden atter kan sænke sig over byen. Men det kan ikke betale sig at starte kampen, før man har sikret sig en kilde til Nitro. Heldigvis har Sir Mopselot spejdet lidt i luftskibet og fundet en gammel olieboreplatform ikke så langt fra kysten, så der har klanerne placeret deres nye base.

Nitropolis 4 er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og gevinst på alle måder. Avalanche får hjulene til at udvide sig op til maksimalt 8 rækker.

Spillet har Nitro Reels, Nitro Multipliers, store symboler og en Nitro Booster, der genererer andre funktioner til både Nitro Reels og de primære hjul. Nitro Multiplier multiplicerer alle synlige gevinster.

Udvidelsen af hjulene aktiverer Nitro Booster, og ved de maksimale otte rækker fortsætter yderligere gevinster med at udløse Nitro Booster. Nitro Booster kan tildele Nitro-funktioner som Nitro Match, Nitro Upgrade og Nitro Wild eller primære hjulfunktioner som Nitro Appear, Redrop, Both Ways, Max Rows og Garbage Collect.

Tre bonussymboler udløser Free Spins-bonusspillet, hvor alle Nitro Reels er Sticky.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid i den valgte valuta på infobaren nederst i spillet. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Bonusspil

Tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet med gratis spin. Free Spins starter ved fire rækker. Hver gang et gratis spin resulterer i en gevinst, rykker sikkerhedsniveauet en række frem, og hvert nyt gratis spin starter på det eksisterende aktive sikkerhedsniveau.

Alle Nitro Reels er Sticky i bonusspillet.

Tre bonussymboler, hvoraf et er et superbonussymbol udløser superbonusspillet, som spilles med Max Rows og Both Ways aktiveret.

Spilleregler

Nitropolis 4 er en spillemaskine med seks kolonner og fire rækker med drejende hjul og faldende symboler. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt otte rækker.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindsatsen er 500,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på tilstødende hjul. Med Both Ways kan gevinster også starte med hjulet længst til højre og kun blive udbetalt fra højre til venstre på tilstødende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Nitropolis 4 spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Spins.

Alle spins i normaltilstand starter med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.

Et Nitro Reel dækker altid to symbolpositioner og indeholder 4, 6, 8, 10 eller 12 identiske 1x1-udbetalingssymboler. Et stort Nitro Reel dækker altid seks symbolpositioner og indeholder 2, 3, 4, 5 eller 6 identiske 2x2- udbetalingssymboler.

Et Nitro Reel kan indeholde et superbonussymbol og bliver så kun talt som et 1x1-symbol, uanset størrelsesindikatoren på Nitro Reel. Antallet af måder at vinde på nulstilles til det tidligere tal, når superbonussymbolet drejer væk.

Wild-symbolet og alle lav-, middel- og højværdisymboler forekommer i tre størrelser; standard 1x1, super 2x2 og mega 3x3. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks består et super 2x2 af 4 standard 1x1-symboler.

Tomme pladser under store symboler og under store Nitro Reels fyldes med 1x1-symboler af samme type som det store symbol.

Wild-symbolet udskiftes med et vilkårligt symbol, dog ikke bonus- eller superbonussymboler. En spillelinje med ene wild-symboler giver det samme som en spillelinje med ene symboler af den højeste værdi.

En Nitro Multiplier er en blokering, der kan optræde på et Nitro Reel, og som har en værdi på x4, x6, x8, x10 eller x12. Den multiplicerer alle gevinster i syne og er multiplikativ, hvis der er flere Nitro Multipliers i syne.

Nitro Multiplier bliver kun talt som et 1x1-symbol, uanset størrelsesindikatoren på Nitro Reel. Antallet af måder at vinde på nulstilles til det forrige tal, når Nitro Multiplier-symbolet drejer væk.

Alle gevinster i det aktuelle symbol-spin/-drop indsamles, og derefter eksploderer alle symboler, der var del af en gevinstkombination, bortset fra Nitro Reels. De resterende symboler falder vertikalt, indtil de når en hvileposition, en ekstra række føjes til øverst, og nye symboler falder ned og fylde de resterende pladser. Avalanche-funktionen fortsætter, så længe der fremkommer nye gevinstkombinationer.

Nitro Reels og Nitro Multipliers, som er en del af en vinderkombination, beholdes og drejer igen i symbolopfyldningen.

Hvert ekstra symboldrop tilføjer en ekstra række af symboler op til et maksimum på otte rækker, hvilket øger antallet af måder at vinde på. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker.

Antallet af måder at vinde på øges også, når antallet af Nitro Reels og antallet af symboler på Nitro Reels øges.

Nitro Booster består af to skærme, som kan tildele funktioner, før de primære hjul stopper, når Nitro Booster bevæger sig opad, og i forbindelse med en gevinst, når hjulene er helt udvidede. Der er otte funktioner: fem der påvirker de primære hjul, og tre der påvirker Nitro Reels.

Nitro Booster-funktioner, der påvirker de primære hjul, er: Both Ways, Redrop, Max Rows, Garbage Collect og Nitro Appear.

Nitro Booster-funktioner, der påvirker Nitro Reels, er: Nitro Wild, Nitro Upgrade og Nitro Match.

Redrop-funktionen aktiveres, når der ikke er flere gevinster. Bonussymboler, wildsymboler, Nitro Multiplier og Nitro Reels forbliver i forbindelse med Redrop. Nitro Reels drejer igen, og nye symboler falder ned fra oven for at fylde det aktive antal rækker. Kun et enkelt Redrop- funktion kan udløses ad gangen.

Both Ways-funktionen aktiveres, når den lander. Derefter bliver alle gevinstmåderne udbetalt fra venstre til højre og fra højre til venstre. Both Ways-funktionen forbliver aktiv i Avalanche-cyklussen i normaltilstanden. Both Ways-funktion forbliver aktiv i de resterende spins, når den aktiveres i bonustilstanden. Kun en enkelt Both Ways-funktion kan udløses i henholdsvis normaltilstanden og bonustilstanden.

Max Rows-funktionen aktiveres, hvor den lander, og udvider hjulene op til maksimalt 8 rækker. Kun 1 Max Row-funktion kan udløses i henholdsvis normaltilstanden og bonustilstanden.

Garbage Collect-funktionen vælger et symbol tilfældigt og erstatter alle forekomster af det før tyngdekraft og symbolgenopfyldning. Nitro Reels, der indeholder det valgte symbol, drejer igen.

Nitro Appear-funktionen placerer et tilfældigt Nitro Reel eller stort Nitro Reel i det aktuelle spin. Nitro Reel erstatter de eksisterende symboler på udvalgte positioner.

Nitro Wild-funktionen vælger tilfældigt et eksisterende Nitro Reel og fylder det med wild-symboler. Hvis der ikke er nogen synlige Nitro Reels til stede, bliver funktionen beholdt i Nitro Boosteren, indtil et Nitro Reel dukker op eller spilrunden slutter.

Nitro Upgrade-funktionen vælger tilfældigt et eksisterende Nitro Reel og øger dets mådeværdi. Når Nitro Reels opgraderes med symboler, øger det antallet af symboler på det Nitro Reel. Når Nitro Reels opgraderes med en multiplikator, øger det multiplikatorværdien på det Nitro Reel.

Hvis der ikke er nogen synlige Nitro Reels til stede, bliver funktionen beholdt i din Nitro Booster, indtil et Nitro Reel dukker op eller spilrunden slutter.

Nitro Match-funktionen aktiveres, når hjulene stopper, eller når symbolgenopfyldningen er slut. Den vælger tilfældigt et eksisterende synligt Nitro Reel, og matcher det med et andet synligt symbol for at skabe en gevinst. Hvis der ikke er noget gevinstmatch, bliver det valgte Nitro Reel matchet med et tilstødende Nitro Reel. Hvis det heller ikke er muligt, bliver det matchet med det mest værdifulde symbol på tilstødende hjul. Hvis der ikke er nogen synlige Nitro Reels til stede, bliver funktionen beholdt i Nitro Booster, indtil et Nitro Reel dukker op eller spilrunden slutter.

En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free Spins. Superbonusspillet bliver udløst, når mindst et af bonussymbolerne er et superbonussymbol.

• bonussymboler: 8 Free Spins
  • bonussymboler: 12 Free Spins
  • bonussymboler: 16 Free Spins
  • bonussymboler: 20 Free Spins

Superbonussymboler kan kun optræde på et Nitro Reel. Et superbonussymbol bliver kun talt som et, uanset størrelsen på et Nitro Reel. Antallet af måder at vinde på nulstilles til det forrige tal, når superbonussymbolet drejer væk.

Both Ways- og Max Rows-funktionerne bliver deaktiverede, hvis de er

aktive, når bonustilstanden udløses.

Free Spins-bonusspillet starter altid med sikikerhedsniveauet indstillet til fire linjer. Hvert gevinstgivende Free Spin fremrykker sikkerhedsniveauet en række. Nitro Reels og store Nitro Reels kan øge sikkerhedsniveauet adskillige rækker på en gang, hvis de er stablet over det niveau, en almindelig gevinst giver.

Sikkerhedniveauets fremrykning sker efter udbetalingen. Det næste Free Spin starter fra det nye sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveauet kan højest rykke fire rækker frem, hvilket resulterer i i alt otte rækker.

Under gratis spin bliver Nitro Reels beholdt og fortsætter med at være i spil i de tilbageværende gratis spin.

Superbonus-spillet spilles med Max Rows og Both Ways aktiveret.

Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden tildeler ekstra Free Spins. Antallet af ekstra Free Spins bliver bestemt på samme måde, som da bonusspillet først blev udløst. Superbonusspillet bliver udløst, når mindst et af bonussymbolerne er et superbonussymbol.

Gratis spin-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen gratis spin tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. En spillerunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Nitropolis 4 er 94,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 50 000x indsatsen. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Superbonus: Garanterer en spilrunde med adgang til superbonusspillet på bekostning af 500x den valgte indsats. Alle Free Spins spilles med Max Rows og Both Ways aktiveret.

Bonus: Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Superspin: 1 spin, der spilles med Max Rows og Both Ways aktiveret, på bekostning af 25x den samlede indsats.

Nitro Booster: 1 spin, hvor Nitro Booster altid giver to funktioner, når den aktiveres, på bekostning af 10x den samlede indsats.

Bonus-jagt: Et spin med mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 2x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, og maksimumprisen er 250 000,00 kr. Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Nitropolis 4 er 94,0%.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 24-02-2023