Kooza

cdskooza

Spillet går ud på at få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER DU

VÆLG DIN INDSATS

Klik på knappen INDSATS for at vælge din indsats.

LINJER

Denne måler viser antallet af linjer, der spilles på. Der spilles altid på alle linjerne.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der satses pr. spillerunde.

START SPILLET

Klik på SPIL (knappen med en pil) for at starte dit spil.

AUTO SPIL

Hvis dette spil indeholder en AUTOSPIL-funktion, der gør det muligt for spilleren at vælge et antal spins, der skal spilles autonomt uden yderligere indgreb af spilleren.
Alle de nødvendige indstillinger skal som bestemt af gældende jurisdiktion konfigureres af spilleren, før AUTOSPIL sættes i gang.
For at starte AUTOSPIL skal du vælge knappen AUTOSPIL på spilskærmen.
Når menuen AUTOSPIL er åben, skal spilleren konfigurere AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer.
Valget "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER" bestemmer det antal spins, der skal spilles automatisk.
Når de spins, der er konfigureret af spillerens valg i "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER", gennemføres, stopper AUTOSPIL.
I visse jurisdiktioner skal spillere angive indstillingerne "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" ud over det ønskede antal spins, der spilles automatisk.
Valget "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har tabt den samlede indsats, der er valgt.
Valget "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har vundet den samlede gevinst, der er valgt for et enkelt spin.
AUTOSPIL stopper, når betingelserne i en hvilken som helst af "ANTAL AUTOSPIL-RUNDER", "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og/eller "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" opfyldes.
Når spilleren har konfigureret AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer, skal vedkommende vælge knappen START, som sætter hjulene i gang.
På ethvert tidspunkt efter dette punkt kan spilleren vælge knappen STOP for at stoppe de resterende spins i AUTOSPIL.
Når AUTOSPIL er stoppet, skal den konfigureres igen via menuen AUTOSPIL for at drage fordel af funktionen.
Spilleren kan til enhver tid forlade menuen AUTOSPIL ved at vælge knappen ANNULLÉR.
En bonus standser autospil.

SAMLET GEVINST

Denne måler viser det samlede beløb, der er vundet pr. spillerunde.

GEVINSTER

Alle gevinster undtagen spreder-gevinster vises ved siden af en aktiv spillelinje. Alle gevinster undtagen spreder-gevinster vises fra venstre mod højre på en aktiv spillelinje fra hjulet længst til venstre. Spreder-gevinster udløses af symboler, der kan vises på enhver position på hjulene. Kun højeste gevinst udbetales pr. linje. Kun den højeste spreder-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spil. Spreder gevinster er foruden linjeudbetalinger. Gevinster fra forskellige linjer lægges sammen, og eventuelle spreder-gevinster føjes til spillelinje-gevinster. Alle gevinster udbetales i den valgte valuta. Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil. Et eller flere WILD i en gevinstgivende kombination på en aktiv spillelinje er wild og erstatter alle andre symboler, undtagen BONUS og BOX. BONUS fremkommer kun på hjul 2 3 og 4 i hovedspillet. BOX fremkommer kun på hjul 1 3 og 5 i hovedspillet.

SAMLEDE MYSTERIEHJUL

Hvert hjul har samlede mysteriesymboler, som tilfældigt erstattes med et af følgende symboler, når hvert hjul drejes: WILD, Wheeler single, Skelly single, Chari single, Innocent single, Red Mask, Pink Mask, Ace, King, Queen. Alle mysteriesymboler erstattes med det samme symbol ved hvert spil.

BOX PICK BONUS

3 spredte BOX på hjul 1, 3 og 5 starter Box Pick Bonus Feature. Vælg 1 af de 3 kasser for at afsløre en kontantværdi eller et spil i Bonus Wheel Feature. Kontantværdier spænder fra {0} til {1}. Box Pick Bonus Feature slutter, når der tildeles en kontantværdi eller Bonus Wheel.

BONUS WHEEL

Bonus Wheel startes ved 3 spredte BONUS på hjul 2, 3 og 4 eller ved at vælge en kasse, der afslører "BONUS" i Box Pick Bonus. Klik på knappen "KLIK FOR AT SPILLE" for at spinne hjulet.
Vind et af følgende
Kontantværdi
Trickster Free Games
Wheel of Death Free Games
Jackpot
Bonussen slutter, når der tildeles en kontantværdi, Trickster Free Games, Wheel of Death Free Games eller Jackpot Feature.

TRICKSTER FREE GAMES BONUS

Trickster Free Games Bonus starter, hvis du lander på Trickster Free Games under Bonus Wheel. Dette tildeler 2x indsatsen og 10 Trickster free games. Under Trickster Free Games kan Trickster fremkomme, som opgraderer symboler til enten WILD, Wheeler single, Skelly single, Chari single eller Innocent single. Gratis spil spilles med samme indsats som den gældende indsats, da de gratis spil blev påbegyndt. Gratis spil benytter bonushjul, som er forskellige fra hjulene i hovedspillet. BONUS og fremkommer ikke under Trickster Free Games. Der kan ikke vindes yderligere gratis spil under Trickster Free Games. Trickster Free Games Bonus slutter, når der ikke er flere gratis spil.

Trickster Free Games Mystery Stacked Reels

Under Trickster Free Games indeholder hvert hjul stablede mysteriesymboler, der vilkårligt erstattes med ét af følgende symboler: Wheeler single, Skelly single, Chari single, Innocent single, Red Mask, Pink Mask, Ace, King, Queen. Alle mysteriesymboler erstattes med det samme symbol ved hvert spil.

WHEEL OF DEATH FREE GAMES BONUS

Wheel of Death Free Games Bonus starter, hvis du lander på Wheel of Death under Bonus Wheel. Dette tildeler 2x indsatsen og Wheel of Death Free Games. Spilleren tildeles 7-12 gratis spil med en multiplikator på 2x til 4x. Alle udbetalinger under Wheel of Death Free Games ganges med multiplikatoren for gratis spil. Der kan tildeles 4 til 15 yderligere gratis spil med 2 eller flere MORE FREE GAMES, som føjes til de resterende gratis spil. Gratis spil spilles med samme indsats som den gældende indsats, da de gratis spil blev påbegyndt. Gratis spil benytter bonushjul, som er forskellige fra hjulene i hovedspillet. MORE FREE GAMES fremkommer kun på hjul 2, 3 og 4 i Wheel of Death Free Games. BONUS og BOX fremkommer ikke under Wheel of Death Free Games. Wheel of Death Free Games Bonus slutter, når der ikke er flere gratis spil.

Wheel of Death Free Games Mystery Stacked Reels

Under Wheel of Death Free Games indeholder Hvert hjul samlede mysteriesymboler, som tilfældigt erstattes med et af følgende symboler, når hvert hjul drejes: WILD, Wheeler single, Skelly single, Chari single, Innocent single, Red Mask, Pink Mask, Ace, King, Queen. Alle mysteriesymboler erstattes med det samme symbol ved hvert spil.

JACKPOT WHEEL

Jackpot Wheel Feature starter, hvis du lander på Jackpot under Bonus Wheel. "KLIK FOR AT SPILLE" jackpothjulet.
Jackpothjulet lander på et af jackpotpræmierne.
TRES MAGNIFIQUE
COLOSSAL
GRAND
MINI
Jackpotbeløbene er dynamiske og bestemmes af spillerens aktuelle indsatsniveau.

LEGAL INFORMATION

Cirque du Soleil, Sun Logo and KOOZA are trademarks owned by Cirque du Soleil and used under license.
©2007 Cirque du Soleil. All rights reserved.
©2016 Scientific Games. All rights reserved.

Seneste opdatering: 10-05-2017