Time Travel Tigers

Velkommen til Time Travel Tigers videospilleautomaten med en massiv mængde wilds, 4 unikke Free Spin tilstande og enorme multiplikatorer.

OM SPILLET

Time Travel Tigers er en videospilleautomat med 5 hjul og 25 gevinstlinjer gældende fra venstre mod højre.

Spillet har 9 normale symboler, som vinder med tre eller flere ens på række på en gevinstlinje, der starter fra den yderste venstre position. De 5 højværdi symboler er repræsenteret af genstande fra forskellige epoker og de 4 lavværdi symboler er kort kulører. Der er også et wild symbol, som erstatter alle regulære symboler og scatter Free Spin symbolet.

Free Spin symbolet

• Free Spin symboler forekommer kun i basisspillet
  • 3 Free Spin symboler udløser en tilfældig Free Spin tilstand med et standard antal Free Spins
  • 4 Free Spin symboler udløser en tilfældig Free Spin tilstand med 2x standard antallet af Free Spins
  • 5 Free Spin symboler udløser en tilfældig Free Spin tilstand med 3x standard antallet af Free Spins

Wild Symbolerne

• Wilds forekommer i basisspillet og i Free Spin tilstande
  • Mindst 1 wild symbol er garanteret i hvert Free Spin

DE 4 FREE SPIN TILSTANDE

Forhistoriske Free Spins
  • Tildeler 5 standard Free Spins
  • Hele Free Spin sessionen har en 5x multiplikator
  • 1-20 tilstødende wilds bliver tildelt i hvert Free Spin
Egyptisk Free Spins
  • Tildeler 6 standard Free Spins
  • Hele Free Spin sessionen har en 4x multiplikator
  • 1-20 diagonale wilds bliver tildelt i hvert Free Spin
Middelalder Free Spins
  • Tildeler 7 standard Free Spins
  • Hele Free Spin sessionen har en 3x multiplikator
  • 4-20 klynger af wilds bliver tildelt i hvert Free Spin
Fremtids Free Spins
  • Tildeler 12 standard Free Spins
  • Hele Free Spin sessionen har en 2x multiplikator
  • 1-20 tilfældige wilds bliver tildelt i hvert Free Spin
Alle Free Spins tilstande bliver spillet med den samme møntværdi og antal linjer som i det aktiverende spil. Free Spins kan ikke genudløses.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er i rækkefølge, kan du finde møntværdien i gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.
  • Ovenstående inkluderer ingen Free Spin symbol som betaler spredt.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie betaler kun den højest vindende kombination.
  • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen.
  • Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
  • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

• Linjer – Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Mønt Værdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at omsætte enhver indsats eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange antallet af mønter (25) med møntværdien.
  • Indsats – Indsatsen er altid 25 mønter per spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Max Indsats – Sætter møntværdien til den højest mulige. Klik på knappen en gang mere for at sætte den tilbage til det oprindelige.
  • Spin Knappen – Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til at blive spillet automatisk ved at trykke på autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere betingelser for, hvornår autospil skal stoppe i spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle spilversioner forhindrer spillerne i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på autospil knappen igen stopper autospil.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Balance – Viser spillerens saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96.3%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genstarte runden efter at du har genstartet spillet. Du skal blot gøre det inden for en time efter at dit spil blev afbrudt. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt gevinster blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 15.11.2018. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 21-11-2018