AZTEC GOLD BURIED TREASURE

Mål:

• Aztec Gold Buried er en spilleautomat med 5 hjul, 50 gevinstlinjer og et Buried Treasure bonusspil, som aktiveres når 3 eller flere tempel-scattersymboler vises.
  • Antallet af gratis spil der tildeles i bonusspillet samles på et ekstra sjette hjul, hvor ethvert rødt "gratis spil"-symbol på midterlinjen optjenes i en gratis spil-bank, der fortsætter fra spil til spil. Untitled1
  • Grønne multiplikatorsymboler samles på samme måde fra det sjette hjul til en multiplikatorbank. Untitled2
  • Buried Treasure bonusspillet aktiveres med antallet af symboler der i øjeblikket er i hver bank, inden den nulstilles tilbage til 1 i det følgende spil.
  • Gratis spil kan genudløses i Buried Treasure bonusspillet.

Spilinformation:

• Der spilles på 50 linjer.
  • Den SAMLEDE INDSATS er antallet af linjer ganget med indsatsen per linje.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på  D2ogD3  -knapperne.
  • Spillet startes med den valgte INDSATS og det valgte antal linjer ved at klikke på Spil.
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje og lægges til øvrige linjegevinster.
  • Kun højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes til din konto.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undetagen tempel-scattersymbolet som betaler hvor som helst.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats per linje for alle 50 linjer på spilleautomaten. Du kan hæve indsatsen per linje ved at klikke på D3  -knappen til højre for "Indsats per linje" eller du kan sænke indsatsen ved at klikke på D2  -knappen til venstre. Spil og linjer justeres ikke til det næste mulige indsats, hvis din saldo falder under den samlede indsats, skal du klikke på   -knappen nederst på spilskærmen.
  • LINJER: Spillet spilles på 10 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Spil med MAKS. INDSATS ved at klikke på  D4 Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på knappen D5  -knappen. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på D6  i gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPIL D7  ikonet for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med animerede symboler og det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved siden af "GEVINST".
  • Lydstyrke:  D8 ikon afspiller spillets musik. Klik på D9  ikonet for at slå lyden fra .
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er
    • Antal spil: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospil.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i teksboksen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
        • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
        • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
        • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses : Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

• Hvis du vil benytte autospil, skal du klikke på "Autospil" nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOSPIL og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling forbliver deaktiveret, hvis mellemrumstasten ikke er tilgængelig for et spil.

SPILLEREGLER

• Spillet spilles på 50 linjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Når du klikker på "SPIL" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, udbetales på hver linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinsterne.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen tempel-scattersymbolet som betaler hvor som helst.
  • Aztec Gold Buried Treasure logoet erstatter alle symboler, undtagen tempel-scattersymboler.
  • Aztec Gold Buried Treasure logoet vises på hjul 1, 2, 3 og 4, men ikke hjul 5, i hovedspillet eller under gratis spil.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.69%
  • Du kan se detaljeret historik ved at logge ind på din konto, på desktop-siden og vælge menuen "Spillogs" i hvilket som helst spil.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspil eller gratis spil. Yderligere gratis spil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af gratis spil.

Indsamling af gratis spil og multiplikatorer:

• Det første hjul (Feature Reel) indeholder røde, grønne og blanke symboler.
  • Kun symboler der lander på midterlinjen tilføjes vist af guldindikatorerne.
  • Hvis det røde symbol lander ved siden af pilen, øges antallet af gratis spil med 1.
  • Hvis det grønne symbol lander ved siden af pilen, øges multiplikatorantalet med 1.
  • Hvis et blankt symbol lander ved siden af pilen, sker der intet.
  • Når spilleren samler et af disse symboler, erstattes det med et blankt symbol, indtil gratis spil er udløst.
  • Der er 11 røde og 4 grønne på hjulet, hvilket fører til maksimalt 12 gratis spil med en x5 multiplikator.
  • Antallet af indsamlede røde og grønne symboler er vedvarende fra spil til spil i henhold til indsats.
  • De indsamlede symboler nulstilles efter funktionsudløseren for den bestemte indsats pr. linje.

Gratis spil bonusspil:

• Gratis spil bonusspillet udløses når 3 eller flere tempel+scattersymboler ses på hjulene.
  • Spilleren tildeles antallet af gratis spil og multiplikatoren, der akkumuleres i hovedspillet, oprindeligt 1 gratis spil med en x1 multiplikator.
  • Antallet af tildelte gratis spil for hvert udløsende spil kan ligge mellem 1 og 12 og den tildelte multiplikator mellem 1 og 5.
  • Alle symbolgevinster vundet under gratis spil ganges med gratis spil multiplikatoren.
  • Gratis spil kan genudløse gratis spil og tildeler det samme antal som oprindeligt tildelt, når udløst.
  • Gratis spil spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste gratis spil.
  • Under gratis spil indsamles røde og grønne symboler ikke.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i et bonusspil, vil du blive bedt om at afslutte spillet når du logger ind igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

4. Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.