Charlie Chance X Reelz

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 7 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Charlie Chance er en videospillemaskine med 5 hjul og 243 måder at vinde på.

Spillet indeholder XREELZ-funktionen. I basisspillet skaber en Wild-gevinst et fremhævet hjul. Et Multiplier-hjulet vises derefter over hjulene og drejer vandret. Den Multiplier, der lander over det fremhævede hjul, tildeles derefter alle gevinster skabt fra det pågældende hjul.

2 eller flere Scatters på hjulene udløser Second Chance Re-Spins, mens Scatters' hjul bliver på deres pladser. Hvis et andet Scatter lander under dette re-spin, udløses endnu et re-spin fra det resterende hjul, mens det ekstra Scatter-hjul også bliver på sin plads. Dette gentages, indtil der ikke kommer flere Scatters. 3 Scatters tildeler Flaming Free Spins, 4 Scatters tildeler Inferno Free Spins og 5 Scatters tildeler Hellfire Free Spins.

Alle typer af Free Spins har aktiv XREELZ-funktion på hvert spin uden at have brug for en Wild-gevinst for at udløse den. Multiplier-hjulet tildeler en Multiplier til alle gevinster fra det fremhævede hjul. I Flaming Free Spins er de tilgængelige Multipliers x2, x3 og x5. I Inferno Free Spins er de tilgængelige Multipliers x5, x6 og x8. I Hellfire Free Spins er de tilgængelige Multipliers x8, x9 og x25.

I alle Free Spins beholdes Wilds på deres hjul under hele funktionen. De bevæger sig hver især til en anden tilfældig position på hjulene på hvert spin.

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.25%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 243 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 14-06-2021