Jail Break

Spillets mål:

Jail Break er en spilleautomat med fem hjul, 50 gevinstlinjer og gratisfunktioner hvor du belønnes ved at dreje hjulet ekstra gange. Spillet har to gratisfunktioner: Jail Break Door og Jail Break Rope hvor du skal forsøge at flygte fra fængslet via en dør eller med ved hjælp af et reb. Gratisfunktionen Jail Break Door aktiveres når tre eller flere scattersymboler i form af en nøgle vises.

Gratisfunktionen Jail Break Rope aktiveres når tre eller flere scattersymboler i form af et reb vises.

Spilleinformation:

• Du kan spille på op til halvtreds linjer.

Så spiller du

• Vælg linjer: Havltreds linjer vælges automatisk. Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på knapperne ◄ eller ► som findees til venstre og højre forindikatoren LINES (linjer) på spilleskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses.
  • Vælg indsats: Når du begynder at spille satses der automatisk en standardindsats på alle 50 linjer. Du kan øge eller sænke dette beløb ved hjælp af knapperne ◄ og ► til venstre og højre for indikatorn BET (indsats) på spilleskærmen. Hvis din spillesaldo sænker til under din indsats justeres indsatsen ikke og antal linjer til næste mulige indsats. Istedet åbnes vinduet Re-buy. Hvis du ikke har nok penge på din konto, vises et indbetalningsalternativ i et popup-vindue.
  • Højeste indsats: Hvis du vill spille på 50 linjer og satse maksindsatsen per linje, klikker du på MAXBET (højeste indsats). Hvis din spillesaldo ikke rækker, inaktiveres dette alternativ.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knappen PAYTABLE (gevinsttabel) ovenfor TOTAL BET vises gevinsttabellen. Om du vil udregne linjegevinster ganger du hver enkelt gevinst med indsatsen per linje. Hvis du vil udregne scattergevinster ganger du gevinsten med den totale indsats. For at komme tilbage til spillet klikker du på BACK TO GAME.
  • 'REGLER': Spillereglerne kan gennemses ved at klikke på knappen 'Game Rules' nederst til venstre i skærmen. For at komme tilbage til spillet klikker du på BACK TO GAME.
  • Spin: Klik på 'PLAY' for at dreje hjulene.
  • Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Ved gevinst markeres gevinstlinjerne og animere de respektive symboler. Ved scattergevinst animeres scattersymbolerne. Den enkelte gevinst på en linje vises sidste på hver gevinstlinje. Totalt gevinstbeløb vises i en besked under hjulet.
  • Gentag indsats/ændre insats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin, hvis der er nok penge tilgængelige. Klik på SPIN (drej) hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats anvender du knapperne ◄ og ► ved BET (indsats) eller LINES (linjer).
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved CREDITS og TOTAL BET.
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen:
    • Number of spins: Spillet drejer automatisk så mange gange du har valgt i listemenuen. Du kan hvor mange gange du vil spille og spille til din saldo når under den totale indsats.
    • Spin till win is equal to or exceeds (Spillet til gevinsten er lige med eller højere): Spillet fortsætter til gevinstbeløbbet er lige med eller højere end det beløb du har valgt i listemenuen.
    • Spin till any win (Spela till næste gevinst): Spelet fortsætter automatisk, indtil du vinder næste gang.
    • Spin till feature trigger or bonus round (Spil til næste freespin eller bonuspil): Spillet fortsætter automatisk, indtil næste freespin- eller bonusspil udløses.
    • Spin till my balance exceeds (Spil til saldoen er højere): Spillet fortsætter automatisk, indtil spillesaldoen bliver højere eller tilsvarer det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb, som vises ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Spin till my balance falls below (Spil til saldoen er lavere): Spillet fortsætter automatisk, indtil spillesaldoen er lavere end eller tilsvarende det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb, som vises ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Play faster (Spil hurtigere): Med dette alternativ kan du spille hurtigere i det, at pauserne bliver kortere. Du skal vælge mindst ét af de øvrige autospilalternativer, inden du kan vælge hurtigere spil.
  • Hvis du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilskærmen. Når autospilvinduet åbnes, markerer du ruderne for de alternativer, du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan deaktivere autospillet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er i gang, stoppes autospillet, efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilalternativer, er der betingelser, som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge de samme alternativer igen eller vælge andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN, når du spiller med rigtige penge.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Regler

• Spil på mindst 1 og højest 50 linjer.
  • Linjerne kan ændres ved hjælp af knapperne ◄ og ► ved LINES.
  • Satset beløb kan ændres ved hjælp af knapperne ◄ og ► ved BET.
  • Når du klikker på SPIN (drej), begynder spillet med den valgte indsats (BET) på det valgte antal linjer (LINES).
  • Hvis du klikker på MAX BET (højeste indsats), satser du maksimalt på alle 50 linjer.
  • Udbetalingerne vises i gevinsttabellen (PAYTABLE).
  • Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med det satsede beløb per linje.
  • Det højeste gevinstbeløb udbetales for hver valgt gevinstlinje.
  • Hvis du vinder på flere oplyste linjer samtidigt, tilføjes gevinsterne til din totale gevinst.
  • Scattergevinster ganges med total indsats og lægges til gevinsterne fra gevinstlinjerne.
  • Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre foruden scattersymboler, som giver udbetaling uanset position.
  • Jail Break-logoet erstatter alle andre symboler undtagen scattersymbolerne, dvs. rebet og nøglen.
  • Jail Break-logoet vises på hjulene 1, 2, 3 og 4.
  • Jail Break-logoet fungerer sammen med andre symboler foruden scattersymbolerne, dvs. nøglen og rebet.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Gratisfunktioner

Gratis Jail Break-spil:

• Gratisspillet Jail Break Door aktiveres når tre eller flere scattersymboler i form af en nøgle vises.
  • Gratisspillet Jail Break Rope aktiveres når tre eller flere scattersymboler i form af et reb vises.
  • I både Jail Break Door og Jail Break Rope, belønnes du med gratissspin og et tal som ganger antallet af gratsspin.
  • Antallet af gratisspil og gangetal du vinder er tilfældige.
  • Alle gevinster under gratisspillet ganges med gangetallet.
  • Du kan højeste vinde 25 gratisspin og et gangetal på højest 7 (7 x) i Jail Break Door-funktionen.
  • Du kan højeste vinde 50 gratisspin og et gangetal på højest 10 (10 x) i Jail Break Rope-funktionen.
  • Du kan ikke vinde nye gratisspin i et igangværende gratisspil.
  • Alla gratisspin spilles med samma antal linjer og samme indsats per linje som i spillet som udløste.
  • Gevinster fra gratisspillet lægges til gevinsterne fra gevinstlinjerne og til scattervinster.

Gevinsttabel

Klik på knappen PAYTABLE på hovedskærmen. Spillet navigerer till gevinsttabellen.

Teoretisk gevinst til spilleren er 95.01%.

Gevinstlinjer:

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 06-07-2022