Rocco Gallo

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Rocco Gallo er et videospil med 5 hjul og 20 faste betalingslinjer.

Rocco Gallo (Wild) erstatter alle symboler undtagen guldæg (Scatter).

3 eller flere guldæg (Scatters) på et enkelt spin tildeler den øjeblikkelige præmie-Bonus-funktion. På ETHVERT spin kan 2 guldæg (Scatters) garanteres på hjulene.

Under den øjeblikkelige præmie-Bonus bliver hver symbolposition sit eget hjul. Det er muligt at få guldæg under funktionen på hvert hjul, undtagen de specielle hjul, som er fremhævet. På de specielle hjul er det kun muligt at få Rocco Gallo eller Vinnie Volpe.

Under den øjeblikkelige præmie-Bonus tildeles der 3 RE-SPINS, og disse tæller ned med 1 i starten af hvert spin, indtil 0. RE-SPINS er free spins og tildeles uden ekstra omkostninger. Hvis et guldæg eller Rocco Gallo lander under et RE-SPIN, vil RE-SPIN-tælleren vende tilbage til 3. Den øjeblikkelige præmie-Bonus slutter, når RE-SPINS når til 0, og der ikke lander flere guldæg eller Rocco Gallo på hjulene.

Under den øjeblikkelige præmie-Bonus kan guldæggene uddele øjeblikkelige præmier. De øjeblikkelige præmier kan være: 0,5x, 1x, 2x, 5x og 10x den samlede indsats. Hvis en øjeblikkelig præmie opnås, vil gevinstbeløbet blive tildelt øjeblikkeligt og også akkumuleret i en Cash Pot. Guldægget fjernes fra hjulene til næste spin.

Under den øjeblikkelige præmie-Bonus kan guldæggene tildele en multiplikator. Multiplikatoren er en X2-værdi. Hvis den opnås, vil den gælde for Cash Pot, hvilket fordobler det samlede beløb. Hvis et guldæg, der tildeler en øjeblikkelig præmie, og et guldæg, der tildeler en multiplikator, lander på samme spin, vil den øjeblikkelige præmie blive akkumuleret først. Guldægget fjernes fra hjulene til næste spin.

Under den øjeblikkelige præmie-Bonus kan Rocco Gallo lande på sit specielle hjul. Hvis dette sker, vil Cash Pot blive tildelt spilleren. Cash Pot nulstilles ikke og er aktiv for yderligere RE-SPINS. Hvis et guldæg lander på samme spin som Rocco Gallo, vil guldægsekvensen spille først.

Under den øjeblikkelige præmie-Bonus kan Vinnie Volpe lande på sit specielle hjul. Hvis dette sker, nulstilles Cash Pot til en værdi på 0. Cash Pot forbliver aktiv for yderligere RE-SPINS.

Under den øjeblikkelige præmie-Bonus, hvis både Rocco Gallo og Vinnie Volpe lander på samme spin, vil Rocco Gallo tage prioritet og overskrive Vinnie Volpe-funktionaliteten.

Cash Pot er begrænset til 6000x den samlede indsats, og efter at den er nået, vil yderligere guldæg ikke gælde for Cash Pot.

RE-SPINS er begrænset til 155. Når 155 RE-SPINS er nået, og der er flere RE-SPINS tilbage, vil Cash Pot blive tildelt spilleren, før den øjeblikkelige præmie-Bonus afsluttes og eventuelle resterende RE-SPINS kasseres.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.29%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 15-06-2022