Ice and Fire

Velkommen til Ice and Fire videospilleautomaten med to Free Spin tilstande, kaskade gevinster og ubegrænsede Multiplikatorer.

OM SPILLET

Ice and Fire er en dobbelthjul videospilleautomat med to 5x5 hjul med 60 gevinstlinjer hver, og dermed 120 gevinstlinjer i alt. Der er 10 almindelige symboler, som giver gevinst når 3 eller flere identiske symboler lander i forlængelse af hinanden fra venstre til højre på en gevinstlinje. Der er også et Scatter symbol, som udløser Multiplikator Funktionen, når 3 symboler lander hvor som helst på hjulene, samt et Wild symbol, der også bliver kopieret over på det andet hjul. Derudover giver 4 kaskade gevinster på samme spin standard free spins.

Kaskade Gevinster

For hver gevinst fjernes de vindende symboler og erstattes af nye symboler, der falder ned fra toppen. Denne sekvens fortsætter, indtil der ikke er flere vindende kombinationer tilbage.

Delte Wilds

Alle WILD, der lander, kopieres til den samme position på det andet hjulsæt, medmindre der er en SCATTER på den position. Den kopierede WILD erstatter symbolet på den position.

Free Games Funktion

4 eller flere kaskade gevinster på et spin giver Free Games. Efter hvert spin nulstilles kaskade gevinst-tælleren. Efter der er vundet i Free Games, tildeles der 8, 10 eller 15 free games, og 100 eller 150 ekstra wilds tilføjes hjulene. Free Games kan genudløses ved at få 4 nye gevinster på samme spin med det samme antal oprindeligt tildelte free games lagt oveni de tilbageværende free games. Free Game funktionen indeholder ikke Scattere.

Multiplikator Funktion

3 eller flere Scattere udløser Multiplikator Funktionen. 3 Scattere giver 10 free games. Alle yderligere Scattere giver 5 ekstra free games. Ved starten af Multiplikator Funktionen er multiplikatoren sat til 1x. For hver vindende kaskade øges multiplikatoren med 1. Multiplikator Funktionen kan genudløses af 3 Scattere på et enkelt spin, der giver 10 ekstra free games. For alle yderligere Scatter symboler i spinnet, modtager spillerne 5 ekstra free games. Der er ingen begrænsning på gevinst multiplikatoren, spillere kan vinde med en ubegrænset multiplikator værdi. Hvis både Free Games og Multiplikator Funktionen bliver udløst i det samme spin, spilles først Free Games efterfulgt af Multiplikator Funktionen.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster med 3-5 symboler.
  • Hvis en multiplikator var aktiveret, gang det vindende beløb med den tildelte multiplikator.
  • Gang møntgevinsten med møntværdien for at se gevinsten i den lokale valuta.

SPILMULIGHEDER

• Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.
  • Gevinsttabel – Beskriver funktionerne i spillet, viser alle gevinster og linjer eller måder at vinde på.
  • Spilindstillinger – Ændr spilhastighed, lydniveau og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er tilgængelig på din gamingside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slå lydene til eller fra.
  • Fuldskærm – Tænder og slukker for fuldskærm.

SPILPANEL

• Møntværdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at omregne en indsats eller gevinst til din lokale valuta, skal du gange møntantallet (30) med møntværdien.
  • Indsats – Indsatsen er altid 30 mønter per spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til den højest mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (Kun Desktop)
  • Spin Knap – Starter spillet.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet. (Hvis tilgængelig)
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Saldo – Viser spillernes saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TASTATURGENVEJE

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,6%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor 1 time efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme. Dette påvirker også afbrudte Free Spin runder, som måske resulterer i jackpotgevinster.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 06/02/2020.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Engelsk

Dansk

Free Spin

Gratis spin

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Big Win

Super Stor Gevinst

Super Mega Big Win

Super Mega Stor Gevinst

Multiplier Feature

Multiplikator Funktion

Congratulations

Tillykke!

Free Games Won

Gratis Spil Vundet

Choose a Dragon

Vælg en drage

Seneste opdatering: 11-02-2020