Beast Below

OM SPILLET

Hvilke skatte venter på at blive opdaget det grumsede vand? Beast Below er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og en maksimumgevinst på 10.000 gange din indsats! Det indeholder udvidende wild-multiplikatorer i form af Sirener og wild-hjul Dykkere med skiftende multiplikatorer.

Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet og i spiltilstandene The Sirens’ Call og Down Below.

FUNKTIONER

UDVIDENDE SIRENER

Sirener er wild-symboler, der udvides opad mod toppen af hjulet, hvis det udvidede symbol ville danne del af mindst én gevinstkombination.

Hver udvidet Sirene viser en multiplikatorværdi, som multiplicerer alle gevinstkombinationer, som Sirenen er en del af. Hvis en gevinstkombination indeholder mere end én Sirene, så bliver multiplikatorværdierne først lagt sammen og derefter påført gevinsten. Der kan kun forekomme én Sirene på hvert hjul samtidig.

Den Gule Sirene forekommer kun i grundspillet. Den Gule Sirene kan have de følgende multiplikatorer: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 200x

THE SIREN'S CALL BONUSSPIL

Ram 3 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse denne bonusfunktion, som starter med 10 gratis spins.

I dette bonusspil er der en højere chance for at ramme Sirene-symboler end i grundspillet.

Bonussen indeholder også det Lyserøde Sirene-symbol. Udvidede Lyserøde Sirener forbliver på dét hjul, hvor de udvidede sig, men fjernes gradvist ved at skubbe en række opad ved hvert efterfølgende gratis spin. Den Lyserøde Sirene kan have følgende multiplikatorer: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 200x

Hvis der rammes yderligere FS-symboler under funktionen, så tildeles der ekstra gratis spin:

2 FS-symboler tildeler 2 yderligere spins.

3 FS-symboler tildeler 4 yderligere spins.

DOWN BELOW BONUSSPIL

Ram 4 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse denne bonusfunktion, som starter med 10 gratis spins.

Denne bonus har det udvidende Dykker-symbol. Når Dykker-symbolet lander, så udvider det sig til et fuldt Dykker-hjul. Dykkere er wild-multiplikatorer og forbliver i et begrænset antal efterfølgende spins efter at have udvidet sig.

Hver udvidet Dykker starter med 3 Iltopladninger. Når en Dykkers Ilt når 0, så fjernes den i slutningen af spinnet. Først i hvert spin kan en Dykker flytte sig til et tilstødende hjul ved at puge 1 Opladning. Når dette sker, så opdateres Dykker-multiplikatoren også.

Dykkere kan have følgende multiplikatorer: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x,15x, 20x, 25x, 50x,100x, 200x. Hvis en gevinstkombination indeholder mere end én udvidet Dykker, så bliver multiplikatorværdierne først lagt sammen og derefter påført gevinsten.

Der kan maksimalt forekomme 3 Dykkere på samme tid.

Hvis der rammes yderligere FS-symboler under funktionen, så tildeles der ekstra gratis spin:

2 FS-symboler tildeler 2 yderligere spins.

3 FS-symboler tildeler 4 yderligere spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.29%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Den Lyserøde Sirene forekommer kun under The Sirens’ Call-bonusspillet.

Dykkeren forekommer kun under Down Below-bonusspillet.

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

Begge typer af Sirener erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

Dykkeren erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 14. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SIREN FEATURESPINS™ er 96.32%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber THE SIREN'S CALL er 96.27%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DOWN BELOW er 96.31%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 12-07-2023