Hex

Spilleregler

• “Hex” er en spillemaskine med fem hjul og tre rækker samt 243 måder at vinde på i grundspillet, og en spillemaskine med fem hjul og fire rækker samt 1024 måder at vinde på under free spins.
  • Normale symboler vises på hjulene i to former – markeret og umarkeret. Markerede symboler præsenteres med en ramme omkring dem.
  • To typer af konverteringssymboler er til stede på femte hjul, både under grundspillet og under free spins. Når de lander, konverterer de alle markerede symboler sammen med sig selv til den samme symboltype.
  • Sølvkonverteringssymbol – Konverterer alle markerede symboler til det samme almindelige symbol.
  • Guldkonverteringssymbol – Konverterer alle markerede symboler til wild-symboler.
  • Dette spil har et gevinstloft på 25.000x den indsats, der er foretaget i spilrunden.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Matchende symboler på en vilkårlig position på tre eller flere tilstødende hjul, startende fra hjulet længst til venstre til højre, udgør en gevinst.
  • Kun den længste, matchende kombination for hvert symbol bliver udbetalt.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager til gevinsternes multiplikator.
  • Wild-symbolerne erstatter alle normale symboler.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.43%.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Free Spins -spilleregler

• Tre, fire eller fem scatter-symboler, der landes, giver henholdsvis syv, ti eller femten free spins.
  • Hjulområdet udvides til en spillemaskine med fem hjul og fire rækker under free spins, hvilket øger antallet af vindende måder til 1024.
  • De symbolpositioner, der konverteres under free spins, forbliver markerede under free spins-funktionen.
  • Hvert scatter-symbol, der lander under free spins, giver ét ekstra spin.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Seneste opdatering: 22-03-2022