Ice Phoenix

Mål:

• Ice Phoenix er en spilletautomat med 5x3 hjul og 20 betalingslinjer.
  • Gratis spil-måleren, der vises i højre side i Desktop og Landscape, og i toppen af hjulet, hvis din skærm er i portrait mode, viser hvor mange gratis spil, der udløses, når et enkelt spil har flere kaskade-gevinster.
  • Gratis spil bonusspillet udløses efter 4 eller flere kaskade-gevinster i hovedspillet.
  • Ekstra gratis spil udløses efter 3 eller flere kaskade-gevinster med gratis spil.

GEVINSTOVERSIGT:

Spilinformation:

• Der spilles på 20 linjer.
  • En standardindsats er sat i spillet.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per linje.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på minus og plus.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, udbetales på hver linje.
  • Gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillet og spillereglerne er de samme i spil med rigtige penge og spil for sjov

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats per linje for alle 20 linjer. Du kan hæve indsatsen per linje ved at klikke på
     plus
     -knappen til højre for "Indsats per linje" eller du kan sænke indsatsen ved at klikke på minus -knappen til venstre. Indsatsen bliver ikke justeret til den næste mulige indsats. Hvis din saldo falder under den samlede indsats, skal du klikke på  -knappen nederst på spilskærmen.
  • LINJER: Spillet spilles på 20 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Spil med maks. indsats ved at klikke på maks. indsats Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på info -knappen. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på luk -knappen i gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPIL spil ikonet for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med animerede symboler og det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved siden af "GEVINST".
  • Lydstyrke: lyd til afspiller spillets musik. Klik på lyd til ikonet for at slå lyd fra lyden fra.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge maks. 1.000 spil. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospil.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i teksboksen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

• Hvis du vil benytte autospil, skal du klikke på "Autospil" nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOSPIL og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling forbliver deaktiveret, hvis mellemrumstasten ikke er tilgængelig for et spil.

SPILLEREGLER:

1. Ice Phoenix er en spilletautomat med 5 hjul og 20 betalingslinjer.
  2. Gratis spil-måleren, der vises i højre side i Desktop og Landscape, og i toppen af hjulet, hvis din skærm er i portrait mode, viser hvor mange gratis spil, der udløses, når et enkelt spil har flere kaskade-gevinster.
  3. Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje og lægges til øvrige linjegevinster. Når du klikker på "SPIL" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  4. MAKS. INDSATS vælger 20 linjer og den maksimale møntværdi.
  5. Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, udbetales på hver linje.
  6. Alle symboler betaler fra venstre til højre.
  7. Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  8. Symboler vil eksplodere i en kaskade af farver ved hver gevinst på en betalingslinje og disse vil give nye muligheder for ekstra præmier.
  9. Ice Phoenix er et symbol, der kun optræder på det 5. hjul i både hovedspil og gratis spil.
  10. Ice Phoenix-symboler, når de vises på hjul 5, eksploderer sammen med de 3 lavest betalende symboler, efter betalingslinjerne er blevet evalueret Hvis der er et hjul kun bestående af de lavest betalende symboler, skiftes hele hjulet til Stack Fire Phoenix Wild-symboler i både hovedspil og gratis spins.
  11. Ice Phoenix-symbolet, når det vises på hjul 5, vil eksplodere sig selv og de 3 lavt betalende symboler, efter at betalingslinjer er blevet evalueret, for næste kaskadevinst er der ingen chance for at få Ice Phoenix-symbolet igen.
  12. Når det specielle Ice Phoenix-symbol eksploderer, stiger gratis spil-måleren med 1.
  13. Fire Phoenix er et Wild-symbol, der kan erstatte alle andre symboler, på nær det Ice Phoenix-symbol.
  14. Stack Fire Phoenix-wild-symbolet vises, når alle symbolerne på et bestemt hjul eksploderes og vil kun være aktivt i en runde (spil).
  15. Når 4 eller flere Phoenix-symboler vises og et Ice Phoenix-symbol vises på en betalingslinje, gives en 4 ens udbetaling for Air (højest betalende) symbolet.
  16. Når 5 eller flere Phoenix-symboler vises på en betalingslinje, gives en 5 ens udbetaling for Air (højest betalende) symbolet
  17. Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspil, kaskadespil eller gratis spil. Yderligere gratis spil eller kaskadespil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af disse spil.
  18. Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 95,23%.
  19. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Kaskade-gevinster

1. Alle symbol-kombinationer vist i gevinstoversigten, vil udløse kaskade-gevinster, når de optræder på en betalingslinje.
  2. Når en Kaskade-gevinst forekommer, aktiveres den nederste trekant i grats spil-meteret og ved næste gevinst eksploderer trekanten og den næste trekant aktiveres. Denne proces fortsætter, indtil der ikke er gevinst på et spil og den aktuelle trekant, der er fremhævet og tallet på trekanten vil være det antal gratis spil, der tildeles spilleren.
  3. Alle betalingslinje-gevinster ved kaskade-gevinster ganges med indsatsen per linje.
  4. Efter gevinst fjernes de vindende symboler.
  5. De resterende symboler falder ned, og manglende symboler erstattes.
  6. Gratis spil-stigen tæller antallet af kaskader.
  7. Gratis spil bonusspillet udløses efter 4 eller flere kaskade-gevinster i det samme spil.
  8. Ekstra gratis spil udløses efter 3 eller flere kaskade-gevinster med gratis spil.
  9. Denne proces fortsætter, indtil der ikke kommer nogen kaskade-gevinster.
  10. Alle gevinster optjent med kaskade-gevinster overføres til spilleren.
  11. Når det specielle Ice Phoenix-symbol eksploderer, stiger gratis spil-måleren med 1.

Gratis spil bonusspil:

1. Gratis spil udløses når 4 eller flere kaskade-gevinster sker i et enkelt spil.
  2. I hovedspillet vil 4 kaskade-gevinster udløse 7 gratis spil, 5 kaskade-gevinster vil udløse 10, 6 kaskade-gevinster vil udløse 15, 7 kaskade-gevinster vil udløse 20,, 8 eller flere kaskade-gevinster vil udløse 25 gratis spil.
  3. Ekstra gratis spil vil blive overført til spilleren, når 3 eller flere kaskader sker i et enkelt spil i bonusspillet.
  4. 3 kaskade-gevinster vil udløse 2 ekstra gratis spil, 4 kaskade-gevinster vil udløse 3, 5 kaskade-gevinster vil udløse 5, 6 kaskade-gevinster vil udløse 7, 7 kaskade-gevinster vil udløse 10, 8 eller flere kaskade-gevinster vil udløse 12 ekstra gratis spil.
  5. Samlede gevinster i gratis spil vil blive overført til spillerens saldo når bonusspillet er slut.
  6. Gratis spil spilles med den indsats, der udløste spillene.

Browser-knap panelfunktioner:

da_browserpanel
  • Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal  -knappen for at overføre penge til din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 95,23%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

Klik på "Indbetal"   knappen nederst på spilskærmen og indbetal.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.