Demon

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Demon er et videoslotspil med 5x3 hjul og 30 faste gevinstlinjer.

Wild-masken vises kun på hjul 3. En Wild-maske i midten af hjul 3 gør alle sangersymboler til Wild-masker i resten af dette spil.

Wild-amuletter lander kun på hjul 1 og 5. For at udløse Free Spins skal Wild-masken lande på hjul 3 i samme spil. Der gives 11 Free Spins, hvis Wild-masken er i midten af hjulet, og 6 Free Spins, hvis Wild-masken er øverst eller nederst på hjulet. Under Free Spins har hvert spil en gevinst-multiplikator med en tilfældig værdi på 2x, 3x, 5x eller 8x.

Hell Spins udløses under Free Spins, når begge Wild-amuletter lander på hjul 1 og hjul 5. Under Hell Spins beholder gevinst-multiplikatoren sin værdi fra det udløsende Free Spin. Der gives et tilfældigt antal Hell Spins på mellem 4 og 8. Hvis Wild-masken også lander på hjul 3, gives der et tilfældigt antal på mellem 6 og 10 Hell Spins. Hvis Wild-masken lander midt på hjul 3, når der udløses eller genudløses Hell Spins, fordobles gevinst-multiplikatoren for alle tilbageværende Hell Spins.

Hell Spins kan genudløses. Gevinst-multiplikatoren kan kun fordobles én gang under Hell Spins, indtil du har spillet alle Hell Spins.

Tilbageværende Free Spins fortsætter, efter du har spillet alle Hell Spins.

Der er 7 Demon-sange på playlisten, og du får adgang til den eksklusive sang "The Devil Rides Out" , når du har gennemført 100 spil! Denne eksklusive sang er ikke tilgængelig i demotilstand. Sangen "One Helluva Night" afspilles under hvert Free Spin.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.51%.

Handlinger

• Betalingstabel - Viser betalingstabellen.
  • Autospil - Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil - Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop - Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil - Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 26-09-2019