Monopoly Lunar New Year

WILD-SYMBOL

• WILD-symbol erstatter alle symboler undtagen MÅNEMØNT-, HALVMÅNE- eller FULDMÅNE-symboler.
  • WILD-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.
  • Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination.
    Alle Any Way™-udbetalinger ganges med indsatsmultiplikatoren.
  • Any Way™-udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.
    Alle udbetalinger er i kredit.

LUNAR MØNTER OG KISTER

- BASISSPIL

• Kistepræmier skifter fra spin til spin.
  • Øverst på hjul 1, 3 og 5 er der en kiste, som kan vise en multiplikator,
    Gratis Lunar Chest-spins, gratis Expanding Reels-spins eller Jackpot-funktionen.
  • Hvis en månemønt lander på hjulene, vises enten en
    token-værdimultiplikator eller et halvmåne-symbol.
  • I basisspillet udbetaler månekister fra 3x til 188x token-værdi
  • I gratis månespins udbetaler månekister fra 2x til 188x token-værdi
  • Hvis der vises en token-værdimultiplikator, tildeles beløbet.
  • Hvis der vises et halvmånesymbol på hjul 2 eller 4, tildeles der ingen præmier, og spillet fortsætter.
  • Hvis der vises et halvmånesymbol på hjul 1, 3 eller 5, tildeles kisten over det pågældende hjul.
  • Månemønter kan vises på et hvilket som helst hjul.
  • Halvmåne-symbolet vises ikke mere end én gang pr. hjul.
  • I basisspillet udbetaler mønter fra 1,5x til 10x token-værdi
  • I gratis månespins udbetaler mønter fra 0,5x til 10x token-værdi

UDVIDENDE HJUL
MED GRATIS SPINS

• De udvidende hjul med gratis spins kan kun udløses i basisspillet.
  • De udvidende hjul med gratis spins udløses, når et halvmånesymbol lander på det samme hjul som en kiste med udvidende funktion.
  • Spilleren tildeles otte gratis spins.
  • Under udvidende hjul med gratis spins kan hjulene udvides fra 3 x 5 til enten 4 x 5, 5 x 5 eller 6 x 5.
  • Mønter i de udvidende hjul med gratis spins kan tildele 1 eller 2 ekstra spins.
  • Når spilleren har fået tildelt 50 eller flere gratis spins, kan der ikke tildeles yderligere gratis spins.
  • De udvidende hjul med gratis spins bruger et andet sæt hjul. Vinderkombinationerne for disse hjul er identiske med basisspillet.
  • Det maksimale antal tilgængelige kombinationer under den udvidende funktion er 7776.

MÅNEKISTE
MED GRATIS SPINS

• Månekiste med gratis spins kan kun udløses i basisspillet.
  • Månekiste med gratis spins udløses, når et halvmånesymbol lander på det samme hjul som en månekistefunktion.
  • Spilleren tildeles otte gratis spins.
  • Det eneste symbol i månekiste med gratis spins er mønten.
  • Mønt i månekiste med gratis spins kan tildele: Token-værdimultiplikatorer, 1 kiste, 5 kister eller ekstra spins.
  • Kister viser kun token-værdimultiplikatorer.
  • Månemønt er enten en fuldmåne eller en halvmåne. Hvis en halvmåne lander, tildeles kisten på det samme hjul. Hvis en fuldmåne lander, tildeles alle 5 kister.
  • Alle token-værdimultiplikatorer fra mønter og kister tælles sammen, og totalen tildeles ved slutningen af funktionen.
  • Når spilleren har fået tildelt 50 eller flere gratis spins, kan der ikke tildeles yderligere gratis spins.
  • Månekiste med gratis spins bruger et andet sæt hjul.

JACKPOT-FUNKTION

• Jackpotfunktionen udløses, når et halvmånesymbol lander på det samme hjul som en kistejackpotfunktion.
  • Spilleren præsenteres for 15 valg. Det markerede valg vil afsløre 1 eller 2 kort. Kortene kan være enten ejendomskort eller opgraderingskort.
  • Hvis der afdækkes 3 opgraderingskort, før der tildeles en jackpot, opgraderes alle jackpots til næste niveau, og den store jackpot opgraderes til en dobbelt kæmpe-jackpot.
  • Når 4 ejendomskort i en gruppe afdækkes, bliver den eller de tilknyttede jackpots tildelt, og funktionen slutter.

RØD KONVOLUT-FUNKTION

• I løbet af basisspillet kan spilleren vilkårligt blive tildelt en rød mysteriumkonvolut som præmie.
  • For indsatser fra 22 - 62 kreditter er præmien 888 kreditter. For alle andre indsatser er præmien 3888 kreditter.

ANY WAY™ UDBETALINGER

• Vinderkombinationer må kun indeholde ét symbol fra hvert tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.
  • Lignende symboler eller deres stedfortrædere på et enkelt hjul er ikke en del af den samme vinderkombination, men kan skabe andre vinderkombinationer.
  • Alle Any Way™-udbetalinger ganges med indsatsmultiplikatoren.

SPILLETS REGLER

• Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination.
  • Den samlede indsats er 20 kreditter ganget med den indsatsmultiplikator, som er tilknyttet bonusindsatsen.
  • Møntgevinster udbetales i tillæg til kombinationsgevinster.
  • Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige €250.000,00. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil komplet uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige €250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Der kræves en stabil internetforbindelse.
  • Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt udestående transaktioner.
  • MONOPOLY-navnet og logoet, spilbrættets karakteristiske design, de fire hjørnefirkanter, MR. MONOPOLY-navnet og -tegnet samt hvert af brættets karakteristiske elementer og spillebrikkerne er varemærker tilhørende Hasbro, Inc. for dets ejendomshandelspil og spiludstyr. © 1935, 2021 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2021Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2021Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 95.95%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 09-02-2022