Scribes of Thebes

INTRODUKTION

Scribe of Thebes er en spillemaskine med 5 hjul og 25 linjer. Udløs gratis spil og se specialsymbolerne udvide sig og udbetale på samtlige aktive linjer!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at vælge beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser i samlet indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Vælg Single eller Double Scroll-tilstanden.
  3. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  4. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Hvis kombinationen af de symboler, der fremkommer på hjulene danner en linje med 2, 3, 4 eller 5 ens symboler, startende fra venstre på en af gevinstlinjerne, vinder du. Scroll samt Double Scroll-symboler kan erstatte alle andre symboler. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo. Når Double Scroll er aktiv, koster hvert spin 2x den samlede indsats af Single Scroll, og hvis du udløser featuren, modtager du 15 Gratis Spil med 2 specialsymboler i Double Scroll-tilstanden, men i Single Scroll-tilstanden modtager du kun 10 Gratis Spil med 1 specialsymbol. Præmierne ændrer sig dog ikke.
  • 3 eller flere Scatter (Scroll)-symboler udløser Gratis Spins-bonussen. Under Gratis Spins udvider specialsymbolerne sig og udbetaler på samtlige aktive linjer.3 or more Scatter (Scroll) symbols in view will trigger the Free Spins Bonus. During Free Spins special symbols expand and pay any on all active lines.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.
  • Specialsymbol-gevinster føjes til linjegevinsterne.

Wild-symbol

• Het Wild-symbool kan worden gebruikt om lijnwinsten te helpen vormen door andere symbolen te vervangen.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).

Gratis Spins

• 3 eller flere Scatter-symboler hvor som helst tildeler gratis spil. Når Single Scroll er aktiv, kan spilleren udløse 10 Gratis Spil. Når Double Scroll er aktiv, kan spilleren udløse 15 Gratis Spil.
  • Under Gratis Spins udvider specialsymbolerne sig og udbetaler på samtlige aktive linjer.
  • Gratis Spins kan blive genudløst under Gratis Spins-featuren.
  • Gratis spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet, og spilleren udbetales det viste beløb i bonusgevinstfeltet.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.

(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

• Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 25 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Funktion-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Specialsymbol-gevinster føjes til linjegevinsterne.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 25 aktive linjer).
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.39%.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Gevinstlinjer

gih

Seneste opdatering: 14-01-2020