Sevens High Ultra

Om spillet

Sevens High Ultra er en videospillemaskine med 3x5 hjul og 25 linjer samt Ekstra spin, Progressive Wilds-funktion og Gratis spil Bonus. 3+ Bonus Scatter-symboler udløser Gratis spil. 5 Bonus Scatter-symboler betaler 500x indsatsen.

Dette spil giver dig mulighed for at vælge, hvilken version du ønsker at spille, ULTRA eller CLASSIC. Aktiver Ultra Mode ved at trykke på knappen ULTRA.

CLASSIC: Hyppige GEVINSTER!

ULTRA: Større GEVINSTER!

CLASSIC: Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 96.54%

ULTRA: Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 96.06%

Særlige symboler

Wild-symboler

Wild-symbolerne gælder for ethvert symbol undtagen Gratis spil-spredersymbolet.
Spillet har to forskellige typer Wild-symboler:

Almindelige Wilds

Syver-symboler der bliver til wild. Se beskrivelsen for Syvere bliver wild-featuren for yderligere oplysninger.

Bonusspredersymboler

Bonusspredersymboler er ikke bundet til indsatslinjer.

CLASSIC

Tre bonusspredersymboler starter de Gratis spil-featuren.
Tre bonusspredersymboler udbetaler den samlede indsats x3.

ULTRA

3+ Bonus Scatter-symboler udløser Gratis spil.
3 Bonus Scatter-symbole tildeler 10 Gratis spil.
4 Bonus Scatter-symbole tildeler 15 Gratis spil.
5 Bonus Scatter-symbole tildeler 35 Gratis spil.

Særlige spilfunktioner

Sevens High Ekstra spin

Alle vinderkombinationer i grundspillet udløser featuren Sevens High Ekstra spin.
Alle gevinstgivende indsatslinjer udløser et Ekstra spin.
Alle nye gevinster vil blive føjet til den eksisterende gevinst og vises i feltet GEVINST.
Featuren slutter, når der ikke er flere nye gevinstgivende kombinationer.

Syvere bliver wilds

En af syver-symbolernes farver bliver wild hvert sekund under Sevens High Ekstra spin.
2. gevinst - blå syvere bliver wild.
4. gevinst - grønne syver bliver wild
6. gevinst - røde syvere bliver wild
Syverne forbliver wild-symboler, indtil der ikke er flere nye gevinstgivende kombinationer.

Gratis spil

3 bonusspredersymboler udløser 10 gratis spil.
3 bonusspredersymboler under Gratis spil udløser 10 yderligere gratis spil.
Featuren Gratis Spinbonus fortsætter, indtil der ikke er flere Gratis spil tilbage.
Gratis spil inkluderer funktionen Syvere bliver wild-featuren med 2 ekstra Gratis spil for hver syver, der bliver wild, dog maksimalt 6 ekstra Gratis spil.
2 Gratis spil tildeles for hver syver, der bliver wild, dog maksimalt 6 ekstra Gratis spil.
I Gratis spil forbliver Wild-syvere wild, indtil de tildelte Gratis spil er spillet til ende.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Antallet af indsatslinjer, der bruges i spillet, er fastlagt til 25.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Spillelinjegevinster udbetaler i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
De forskellige spillelinjegevinster vises på spillelinjerne under gevinstvisningen.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 25-08-2021