Beat the Beast: Griffin's Gold

“Beat the Beast: Griffin’s Gold”-computerspil emaskinen betegnes som Griffin’s Gold, spil et el er spil.

 1. Griffin’s Gold er en 3x5-computerspil emaskine med 9 Spil et byder på Vandrende Wilds, Wild-multiplikator og et bonusspil med gratis spins. Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spil eren er 96.14%.
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau
 1. Indsatser kan ikke ændres under en spilrunde
 1. Autospil-funktionen gennemfører spil et automatisk i det antal spilrunder, du har valgt på Autospil-siden.
 1. Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i overensstemmelse med gevinsttabel en
 1. Kun den længste gevinst for hver gevinstlinje bliver udbetalt set i rækkefælge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til betalingstabel en
 1. Scatter-udbetalinger udløses, når der er 3 el er flere Scatter-symboler på en hvilken som helst placering på hjulene, og udbetales kun i forhold til det højeste antal Scatters.
 1. Al e gevinstlinjer og Scatter-gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved afslutningen af spilrunden.
 1. Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.
 1. Grif-emblemsymbolet er et Scatter- og et Wild-symbol og erstatter et hvilket som helst andet symbol i grundspil Det ka udløse både Scatter-gevinst og gevinstlinje-gevinster i henhold til gevinsttabel en.
 1. 3 el er flere Grif-emblemsymboler på en hvilken som helst placering på hjulene i grundspil et vil udløse bonusspil et og 10 gratis spins
 1. Vandrende Wilds: I bonusspil et vil Vandrende Wild-symbolet erstatte et hvilket som helst andet symbol og vil forblive på hjulene i resten af bonusspil Før hvert nye spin vil symbolet vandre til en tilstødende placering. To el er flere Vandrende Wild symboler kan ikke vandre til den samme placering. Op til 3 Vandrende Wild-symboler kan blive tildelt. Et spin, der inkluderer et el er flere Vandrende Wild-symboler på 1 el er flere gevinstlinjer, vil udløse 1 ekstra gratis spin.
 1. Wild-multiplikator: Vandrende Wild-symbolet inkluderer en multiplikator, der starter på 1. Efter et spin, hvor et Vandrende Wild-symbol er inkluderet i en el er flere gevinstlinje-gevinster, vil dens multiplikator stige med 1 (op til en maksimal multiplikato på 5). En gevinst på en gevinstlinje, der inkluderer et el er flere Vandrende Wild-symboler, vil blive ganget med den pågældende multiplikator. Fx vil et Vandrende Wild-symbol med en multiplikator på 2 og et med en multiplikator på 3 give en samlet multiplikator på 6 for den pågældende gevinst. Den maksimale samlede multiplikator via Vandrende Wild-symboler, som udgør en del af en enkelt gevinstlinje, er x125 (5x5x5)
 1. Bonusspil et spil es med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspilet
 1. I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige

Buttons Functions

1   Klik for at starte en spil erunde. Hvis du spil er på en stationær computer el er en bærbar kan du også trykke på mel emrumstasten. Dette er aktionsknappen.
 2  Vis indstil inger for indsats.
 3  Vis indstil inger for autospil.
 4 Vis spil eregler.
 5  Vis gevinsttabel.
 6  Spring præsentation over.
 7  Tænder og slukker for lyden.
 8

 Afslut spil.

9  Afslut aktuel e visning.
 10  Vis oplysninger om spil erunde (i et separat vindue).
 11 Slå vibration til/fra.
 12  Starter spil ets speciel e funktion (fx gratis spil).
 13 Stop autospil-session.

Nogle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelige på din enhed.

Bonus Game

Bonusspil

COMING SOON

KOMMER SNART

Free Spins

Gratis spil

Loading

Indlæser

Main Game

Hovedspil

OUT NOW

UDE NU

Total Win

Samlet gevinst

UP NEXT

NÆSTE

Seneste opdatering: 09-10-2023