Score

score_screenshot

Spillets mål:

Score er en fem-hjuls spilleautomat med tredive betalingslinjer, som spilles som en turnering og som indeholder fodboldkampe som bonusspil. Du skal vælge et land, som du vil spille som i en fodboldturnering, og derefter skal du igennem kvalifikationsspil og selve turneringen. Hver gang bonusspillet udløses, spiller du en fodboldkamp. Hver kamp har sit eget mini-bonusspil. Det kan f.eks. være, at du scorer et straffespark, eller du fejrer et mål! Du kan se kommentarer om kampen og vinde gratis spins for tilfældige begivenheder i løbet af spillet. Du kan også øge gevinstmultiplikatoren ved at samle evne-point. Du spiller hele turneringen med dit valgte hold. Når du har afsluttet turneringen, kan du vælge et nyt hold (land) til den næste turnering.

Spilinformation:

• Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.
  • Dette spil indeholder 12 forskellige mini-bonusspil.
  • I dette spil findes en gevinstmultiplikator, som ganger alle gevinster med multiplikatorværdien.
  • Startværdien for gevinstmultiplikatoren er 1, og den kan gå helt op til 5.
  • Spillet indeholder 4 såkaldte evner: angreb, forsvar, holdsamarbejde og omdømme.
  • Du kan øge gevinstmultiplikatoren ved at samle evne-point.
  • Du kan øge dine evne-point på to måder:
    • Du kan gennemføre et mini-bonusspil med SUCCES som har relation til den pågældende evne. Der findes 3 bonusspil for angreb, 3 bonusspil for forsvar, 3 bonusspil for holdsamarbejde og 3 bonusspil for omdømme. For at se hvilke bonusspil og evner, som passer sammen, skal du gå til skærmbilledet med bonusregler.
    • Når et symbol, som har relation til en specifik evne, ses hvor som helst på spilskærmen.
  • Første gang du spiller, deltager du i en turnering, hvor du skal spille 12 kampe. Hver kamp spilles, når bonusspillet udløses.
  • I løbet af et bonusspil med en fodboldkamp, spilles også et mini-bonusspil, som kan give dig gratis spins eller evne-point.
  • Når alle 12 kampe er spillet, og turneringen er slut, indtræder du i den næste turnering.

Turneringen spilles på følgende måde

Turneringen indeholder følgende runder:

• Kvalifikationsspil (5 kampe)
  • Gruppespil (3 kampe)
  • 16-delsfinaler (1 kamp)
  • Kvartfinaler (1 kamp)
  • Semifinaler (1 kamp)
  • Finale (1 kamp)

Kvalifikationsspil

• Du spiller en kamp mod alle hold (5) i din gruppe
  • På baggrund af resultaterne i de spillede kampe i hver gruppe går de 4 bedste lande videre til næste runde.

Gruppespil

• Du spiller en kamp mod alle hold (3) i din gruppe
  • På baggrund af resultaterne i de spillede kampe i hver gruppe går de 2 bedste lande videre til næste runde.

16-delsfinaler

• Du spiller en enkelt kamp mod det hold, du er sat til at møde.
  • Vinderen af denne kamp går videre til næste runde.

Kvartfinaler

• Du spiller en enkelt kamp mod det hold, du er sat til at møde.
  • Vinderen af denne kamp går videre til næste runde.

Semifinaler

• Du spiller en enkelt kamp mod det hold, du er sat til at møde.
  • Vinderen af denne kamp går videre til næste runde.

Finale

• Du spiller en enkelt kamp mod det hold, du er sat til at møde.
  • Vinderen af denne kamp vinder turneringen og pokalen!
  • Hold musen over billedet i øverste venstre hjørne af spilskærmen for at se den aktuelle status for spilleren i turneringen.
  • Spilleren kan tjekke status for andre lande i kvalifikationsrunderne og gruppespillet ved at navigere rundt i de viste grupper, når musen holdes over billedet i det øverste venstre hjørne af spilskærmen.
  • Det valgte land og den aktuelle status for evne-point/multiplikator kan ses ved at holde musen over billedet i øverste højre hjørne af spilskærmen.
  • Spilleren skal spille mindst en kamp, før han/hun kan se turneringsstatus.
  • Brugeren kan også gå tilbage til tidligere stadier i turneringen med venstre- og højrepilene.
  • Den øverste del af rullemenuen viser 11 prikker og et trofæ. Hver prik repræsenterer en spillet kamp, og finalen vises som et lille trofæ. Når en kamp spilles, vil en grøn prik gå fra venstre mod højre, indtil finalen er vundet.

Sådan spiller du:

• Valg af land: Ved starten på et spil (når man åbner spillet for første gang) skal spilleren vælge et af de 13 mulige lande, som vises efter introduktionen. Når spilleren har valgt et land på siden med lande, bliver "Spil"-knappen aktiveret. Når spilleren klikker på "Spil" starter en kamp med det valgte land. Spilleren kan ikke skifte land, før en turnering er afsluttet. En turnering er færdig, når alle 12 kampe er blevet spillet.
  • Valg af "LINJER": 30 linjer er valgt som standard, når du åbner spillet. Du kan ændre linjeantallet med ◄ og ► til henholdsvis venstre & højre for "LINJER" på spilskærmen. De valgte linjer lyser op, men de ikke-valgte linjer forbliver mørke. Spilleren har mulighed for at vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for linjerne.
  • Valg af "INDSATSER": Når du åbner spillet, er der valgt en standardindsats, som viser den samlede indsats. Du kan øge eller reducere indsatsen med ◄ og ► til venstre og højre for "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under din samlede indsats, bliver indsats og linjer ikke justeret til den næste mulige indsats. Derimod vil et re-buy vindue dukke op. Hvis du ikke har penge på din konto, vil du få vist indskudsmulighederne.
  • Maks. indsats: Klik på "MAKS. INDSATS" for at spille med den maksimale indsats. Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • REGLER: Du kan se spillereglerne ved at klikke på "REGLER" til venstre for hjulene under "SAMLEDE KREDITTER".
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT" over feltet med "REGLER" på spilskærmen. For at finde det effektive udbetalingsbeløb, skal du gange gevinsten med indsats pr. linje. Vær opmærksom på at du skal gange den respektive gevinst med den samlede indsats for at beregne udbetalingen for det spredte trofæ-symbol.
  • SPIN: Klik på "SPIN" for at starte hjulene.
  • Når hjulene stopper, udbetales alle vindende kombinationer på de valgte linjer, plus eventuelle spredte gevinster, i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved, at deres betalingslinjer lyser op, og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af spredte gevinster, ved at symbolerne bliver levende. De individuelle linjegevinster vises ud for hver vinderlinje.
  • GEVINST: Alle linjegevinster og/eller spredte gevinster vises i ticker-området under de fem hjul.
  • Klik på spilhistorik for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i spil med rigtige og fiktive penge.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se detaljerede oplysninger om spillet som en webside.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto.
  • "SPILHISTORIK" og "RE-BUY" er kun tilgængelige, når du spiller med rigtige penge.
  • Udløsning af bonusspil: Når tre eller flere trofæ-symboler ses på hjulene, udløses fodboldkamp-bonusspillet. Der er altid kun et mini-bonusspil i en kamp, når en kamp bliver udløst. Det udløses tilfældigt, og der findes ingen specifik rækkefølge for mini-bonusspillene. Et mini-bonusspil, som er blevet tildelt en gang i en kamp i en turnering, kan ikke blive gentaget i den samme turnering. Et gennemført mini-bonusspil i en kamp giver gratis spins og øger de respektive evne-point med 1, hvorimod et tabt mini-bonusspil i en kamp kun giver gratis spins.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det følgende spin. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt bruge ◄ og ► til venstre eller højre for "INDSATS" eller "LINJER".
  • Samlede kreditter: Din resterende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SAMLET INDSATS".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SAMLEDE KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • 'AUTO-SPIN': Du kan benytte denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er større end eller lig med det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin til gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusspil/-runde udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusspil/-runde udløses.
    • Spin indtil min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "SAMLEDE KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "SAMLEDE KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre tilgængelige auto-spin muligheder for at spille med denne mulighed.
    • Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo til at spille med dine valgmuligheder, vil "BUY-IN" vinduet dukke op og give dig mulighed for at overføre flere midler fra din konto.
    • Når du spiller med flere auto-spin muligheder, vil den mulighed som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre, før du fortsætter med auto-spin.
    • "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "STOP SPIN" for at stoppe "AUTO-SPIN". Når "AUTO-SPIN" er i gang kan du stoppe det ved at klikke på "STOP SPIN". Hvis et spin er i gang vil "AUTO-SPIN" stoppe, når det pågældende spin er færdigt. I øvrige tilfælde stopper "AUTO-SPIN" med det samme, og det normale spil vender tilbage.

Spilleregler:

• Spil på 1-30 linjer.
  • Du kan ændre LINJER med ◄ og ► knapperne.
  • Du kan ændre "INDSATS" med ◄ og ► knapperne.
  • Du starter spillet med "SPIN" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Med "MAKS. INDSATS" vælger du at spille med 30 linjer og den maksimale indsats pr. linje.
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Højeste gevinst kommer til udbetaling på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Spredte gevinster ganges med samlet indsats og lægges til betalingslinjegevinster.
  • Alle gevinster sker kun på de valgte betalingslinjer, undtagen det spredte trofæ-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Gevinster i gratis spins plus linjegevinster i grundspillet og spredte gevinster lægges til spilsaldoen.
  • Alle symboler gælder kun fra venstre mod højre, undtagen det spredte trofæ-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Score joker-symbolet findes kun på hjul, 1, 2, 3 og 4 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte symbol og de 4 evne-symboler. Det fungerer kun i sammenhæng med andre symboler, undtagen det spredte trofæ-symbol og de 4 evne-symboler.
  • Spillede og afsluttede bonusspil i løbet af en turnering vises med status som "FÆRDIG" under "Bonusregler" på siden med spillereglerne.
  • Stigning i gevinstmultiplikatoren afhænger af evne-point i både grundspillet og de gratis spins. For eksempel: hvis 3 evner når en multiplikatorværdi på 2 og en evne har en multiplikatorværdi på 1,5, vil slutmultiplikatoren blive 1,5. Andre eksempler: Når alle fire evner hver har 2 point, vil evne-multiplikatoren stige til 1,5, og når alle 4 evner har 4 point, vil evne-multiplikatoren stige til 2. Nogle af disse evne-multiplikatorer kan medføre spillerudbetalinger med flere end 2 decimal-point. I dette tilfælde bliver beløb større end $0,005 rundet op, mens mindre beløb rundes ned til det nærmeste valutabeløb.
  • Beløb, som er lig med $0,005, bliver rundet til nærmeste lige tal. For eksempel: en gevinst på $2,625 bliver rundet ned til $2,62, en gevinst på $1,275 bliver rundet op til $1,28, en gevinst på $1,274 bliver rundet ned til $1,27 og en gevinst på $2,4375 bliver rundet op til $2,44.
  • Når multiplikatorværdien i hovedspillet er X2 og bonusspillet udløses og evne-værdierne ændrer evne-multiplikatoren til X2,5, bliver gevinster i hovedspillet tildelt med en multiplikatorværdi på 2 og gevinster i gratis spins tildeles med multiplikatorværdi på 2,5.
  • Spillerens evne-point og multiplikator gemmes, selvom spillet lukkes og/eller spilleren logger ud.
  • Maksimal værdi (evne-point) for hver evne-type er 20.
  • Når en specifik evne når et maksimum, vil der ikke ske yderligere stigning i evne-værdien, selvom det samme evne-symbol ses på hjulene i det efterfølgende spil og/eller hvis spilleren gennemfører evne-bonusspillet med succes i løbet af det efterfølgende spil. Evne-point og evne-multiplikator (gevinstmultiplikator) bliver ikke nulstillet, før turneringen er spillet færdig. Når en turnering er afsluttet bliver evne-multiplikatoren stillet tilbage til 1.
  • Evne-point bliver først stillet tilbage til startværdier (0 for hver af de 4 evner), når turneringen er afsluttet, og spilleren kan vælge et andet land og begynde at samle evner. Alle gevinster ganges med den viste evne-multiplikator i øverste højre hjørne på spilskærmen.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

Bonusspil:

• Spilleren starter fodboldkampbonusspillet, når 3 eller flere spredte trofæ-symboler ses på hjulene.
  • Når en kamp bliver udløst afspilles optakten og derefter bliver du ført til skærmbilledet med kommentator.

score_comment

• Dette skærmbillede viser dig grafik for dit hold og det hold, som du skal spille mod.

score_comment-live

• Uret på skærmen kører i et opskruet tempo, og du kan rulle ned til en tekstboks, som viser højdepunkter fra kampen.
  • I løbet af højdepunkterne kan der fra tid til anden blive tildelt gratis spins. Det vises ved, at et ikon med gratis spins dukker op ved siden af højdepunktet på listen og en blå bjælke ses bagved teksten med antallet af gratis spins.

score_freespin

• De samlede gratis spins vises i bunden af skærmbilledet med kommentarer.
  • På et tidspunkt i løbet af kommentarerne vil et af højdepunkterne vise mini-bonusspillet. Det vises med et bonus-ikon, som dukker op ved siden af højdepunktet på listen.

score_bonus

Der findes 12 forskellige mini-bonusspil.

• Hver mini-bonusspilrunde starter med, at selve kampen bliver grå og en boks oven over spillet forklarer, hvordan spillet foregår. Når brugeren klikker på skærmen, forsvinder boksen, og bonusspillet kommer i fokus.
  • Når bonusspillet er færdigspillet, afspilles en 3-D animation, som viser hvor mange gratis spins, spilleren vandt. Hvis du har succes i mini-bonusspillet, får du tildelt det relevante evne-point (angreb, forsvar, holdsamarbejde eller omdømme) plus tilfældige gratis spins.
  • Hvis du taber i mini-bonusspillet, får du ikke tildelt noget evne-point, men du får stadigvæk tildelt gratis spins.
  • Når mini-bonusspillet er slut, vender skærmbilledet tilbage til siden med kommentator, så du kan fortsætte med at følge kampen. Du får fortsat tildelt gratis spins, og du kan følge det voksende antal gratis spins tildelt indtil videre.
  • Når kampen slutter, bliver det endelige resultat vist sammen med det samlede antal gratis spins.
  • Derefter vil du blive ført fra hovedspillet til skærmbilledet med gratis spins.
  • Alle gratis spins spilles med samme antal linjer og med samme indsats som i det udløsende spin.
  • Fodboldkampbonusspillet kan ikke blive genudløst i løbet af de gratis spins. Det normale spil vender tilbage, når alle gratis spins er spillet færdige.
  • Det maksimale antal tildelte gratis spins er 50
  • Multiplikator og evne-point tildelt i download-klienten vil ikke blive vist i lynspilsklienten og omvendt.

Runde med gratis spins:

score_freespin_screenshot

Skærmbilledet er det samme som i hovedspillet, men det foregår om natten.

Bonus Mini Feature Games:

I det følgende kan du se alle bonusspil, og hvordan de spilles.

• Angreb-straffe:
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen angreb.
    • Når dette bonusspil tildeles vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun pause-ikonet er animeret med to pileknapper, som spilleren kan bruge til sine valg.
    • Når du holder musen over en knap, vil en pil vise, hvilken retning angriberen vil skyde bolden forbi målmanden, og du kan derefter klikke på den ønskede knap.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil.
    • Når målmanden kommer ud for at møde angriberen, vil angriberen også bevæge sig fremad og ind i boksen. Angriberen vil derefter forsøge at gå til venstre eller højre.
    • Derefter følger de mulige resultater af bonusrunden baseret på spillerens valgte retning
      • Til venstre - vind/tab
      • Midtfor - vind/tab
      • Til højre - vind/tab
  • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vises den tilsvarende 3-D evne-animation og det samlede antal gratis spins vises i slutningen.
  • Hvis du forhindrer målet får du 1 evne-point for forsvar plus gratis spins.

• Angreb-frispark
    • Det er 1 af 3 bonusspil under evnen angreb.
    • Når dette bonusspil tildeles vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun retnings- og pauseikonet er animerede.
    • Du skal klikke på "Skyd" når pilen befinder sig i den ønskede position, dvs.til venstre, højre eller midt for.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil.
    • Angriberen løber hen til bolden og skyder, mens muren hopper, og målmanden hopper fra side til side afhængig af spillerens valg.
    • Følgende kan blive resultatet af bonusspillet baseret på spillerens skud:
      • Til venstre - vind/tab
      • Midtfor - vind/tab
      • Til højre - vind/tab
  • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vil den tilsvarende 3-D evne-animation blive afspillet og til slut vise det samlede antal gratis spins indtil nu.
  • Et scoret mål giver et evne-point for angreb plus gratis spins.

• Angreb - mand-mod-mand
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen omdømme.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun retnings- og pauseikonet er animerede.
    • Når du holder musen over en knap, vil den pågældende pil lyse op og vise hvilken retning som målmanden vil kaste sig. Du kan derefter klikke på din valgte knap.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil.
    • Når målmanden kommer ud for at møde angriberen vil angriberen også bevæge sig fremad og ind i boksen. Angriberen vil derefter forsøge at gå til venstre eller højre.
    • Derefter følger de mulige resultater af bonusrunden baseret på spillerens valgte retning
      • Til venstre - vind/tab
      • Til højre - vind/tab
  • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vil den tilsvarende 3-D evne-animation blive afspillet og til slut vise det samlede antal gratis spins indtil nu.
  • Et scoret mål giver et evne-point for angreb plus gratis spins.

• Forsvar-straffe
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen forsvar.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun pause-ikonet vil være animeret plus tre retningsknapper, som spilleren kan benyttes.
    • Når du holder musen over en knap, vil den pågældende pil lyse op og vise, hvilken retning målmanden vil kaste sig. Du kan derefter klikke på din valgte knap.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil
    • Angriberen skyder og målmaden vil hoppe fra side til side afhængig af spillerens valg.
    • Derefter følger de mulige resultater af bonusrunden baseret på spillerens valgte retning
      • Til venstre - vind/tab
      • Midtfor - vind/tab
      • Til højre - vind/tab
  • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vises den tilsvarende 3-D evne-animation, og det samlede antal gratis spins vises i slutningen.
  • Hvis du forhindrer målet, får du 1 evne-point for forsvar plus gratis spin.
  • Forsvar - frispark
    • Det er 1 af 3 bonusspil under evnen forsvar.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun retnings- og pauseikonet er animerede.
    • Når du holder musen over knapperne, vil en spøgelsesagtig version af muren dukke op og vise, hvor du kan placere forsvaret.
    • Du skal klikke på "Skyd", når pilen befinder sig i den ønskede position, dvs. til venstre, højre eller midt for.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil.
    • Angriberen løber hen til bolden og skyder, mens målmanden hopper fra side til side afhængig af brugerens valg.
    • Følgende kan blive resultatet af bonusspillet
      • Til venstre - vind/tab
      • Midtfor - vind/tab
      • Til højre - vind/tab
  • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vises den tilsvarende 3-D evne-animation, og det samlede antal gratis spins vises i slutningen.
  • Hvis du forhindrer målet, får du 1 evne-point for forsvar plus gratis spin.

• Forsvar - tackling
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen forsvar.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun retnings- og pauseikonet er animerede.
    • Hvis du klikker på knappen 'Tackle', aktiveres begivenheden og hvis timing-indikatoren stopper på grøn, vises en animation af kampen og spilleren vinder, hvilket giver evne-point og gratis spins.
    • Hvis timing-indikatoren stopper på rød, vises en animation af spillet, og spilleren taber og får kun tildelt gratis spins.
    • Der kan ske følgende i bonusrunden
      • Grøn - gevinst
      • Rød - tab
  • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vises den tilsvarende 3-D evne-animation, og det samlede antal gratis spins vises i slutningen.
  • Et gennemført bonusspil giver 1 evne-point for omdømme plus gratis spins.

• Holdsamarbejde - hjørnespark
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen holdsamarbejde.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun pause-ikonet er animeret, og du kan vælge tre områdeknapper.
    • Når du holder musen over en knap, vil en ring dukke op og vise, hvilket område som bolden vil passere i løbet af hjørnesparket. Hvis du mener, at det er en korrekt position til at ramme målet, skal du klikke på den valgte knap.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil, og animationerne afspilles med klip af en række nærbilleder efterfulgt af enten vind eller tab.
    • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vil den tilsvarende 3-D evne-animation blive afspillet og til slut vise det samlede antal gratis spins indtil nu.
    • Hvis du scorer et mål, får du 1 evne-point for holdsamarbejde plus gratis spins.

• Holdsamarbejde – afleveringer
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen forsvar.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun pause-ikonet er animeret, og du har mulighed for at bruge tre murplaceringsknapper.
    • Når du holder musen over knapperne, vil en spøgelsesagtig version af muren dukke op og vise, hvor du kan placere forsvaret.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil, og animationerne afspilles med klip af en række nærbilleder efterfulgt af enten vind eller tab.
    • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vil den tilsvarende 3-D evne-animation blive afspillet og til slut vise det samlede antal gratis spins indtil nu.
    • Hvis du scorer et mål, får du 1 evne-point for holdsamarbejde plus gratis spins.

• Holdsamarbejde – indkast
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen holdsamarbejde.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun pause-ikonet er animeret, og du kan vælge tre spiller-knapper.
    • Når du holder musen over en knap, vil en ring dukke op omkring en spiller og vise hvilket område og hvilken spiller, som bolden afleveres til i løbet af indkastet. Hvis du mener, at det er en korrekt position til at ramme målet, skal du klikke på din valgte knap.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil og animationerne afspilles med klip af en række nærbilleder efterfulgt af enten vind eller tab.
    • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vil den tilsvarende 3-D evne-animation blive afspillet og til slut vise det samlede antal gratis spins indtil nu.
    • Hvis du scorer et mål, får du 1 evne-point for holdsamarbejde plus gratis spins.

• Omdømme – skuespil
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen omdømme.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun timing- og pause-ikonet er animerede.
    • Du skal klikke på "Skuespil", når cursoren er i det grønne område.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil, og animationerne bliver afspillet.
    • Angriberen smider sig, når forsvareren tackler ham. Når du klikker på knappen "Skuespil", starter spilsituationen, og hvis timing-cursoren stopper på grøn, vises en animation af spillet, og spilleren vinder og får dermed et omdømme-point og gratis spins.
    • Hvis timing-indikatoren stopper på rød, vises en animation af spillet, og spilleren taber og får kun tildelt gratis spins.
    • Der kan ske følgende i bonusrunden
      • Grøn - gevinst
      • Rød - tab
  • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vises den tilsvarende 3-D evne-animation, og det samlede antal gratis spins vises i slutningen.
  • Et gennemført bonusspil giver 1 evne-point for omdømme plus gratis spins.

• Omdømme – måljubel
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen holdsamarbejde.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun pause-ikonet er animeret, og du kan vælge tre spiller-knapper.
    • Du skal klikke på en af måljubel-knapperne for at se spilleren fejre sit mål.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil, og animationerne afspilles med klip af en række nærbilleder efterfulgt af enten vind eller tab.
    • Spilleren glider på sine knæ og fejrer efterfulgt af gevinst/tab.
    • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vil den tilsvarende 3-D evne-animation blive afspillet og til slut vise det samlede antal gratis spins indtil nu.
    • Et gennemført bonusspil giver 1 evne-point for omdømme plus gratis spins.

• Reputation – Showboating
    • Det er et af 3 bonusspil under evnen omdømme.
    • Når dette bonusspil tildeles, vises reglerne over et inaktivt billede af bonusspillet.
    • Klik på skærmbilledet for at gøre reglerne mindre.
    • Du vil få vist et fast billede af spilsituationen. Kun timing- og pause-ikonet er animerede.
    • Du skal klikke på en af de tre showboat-knapper for at se angriberen snyde forsvarsspilleren.
    • Spilsituationen aktiveres, når du klikker. Med pause-ikonet skifter du til spil, og animationerne afspilles med klip af en række nærbilleder.
    • Angriberen dribler op til forsvarsspilleren og stopper kort, før han laver et trick, efterfulgt af en close-up med gevinst/tab.
    • Når animationen er færdig, alt afhængigt af resultatet, vil den tilsvarende 3-D evne-animation blive afspillet og til slut vise det samlede antal gratis spins indtil nu.
    • Et gennemført bonusspil giver 1 evne-point for omdømme plus gratis spins.

Gevinstoversigt:

• Klik på "GEVINSTOVERSIGT" på skærmen for at komme til skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Klik på "Regler" på skærmen for at komme til skærmbilledet med regler.

score_game_rules

score_game_rules_2

score_paytable

score_paytable_2

score_bonus_rules

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 95,01%.

Betalingslinjer:

score_paylines

Sådan laver du indskud til din konto

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier'"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Play Anywhere-versionen) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "INDSKYD NU". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængigt af hvilken indskudsmulighed, du vælger.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg rammer min indsatsgrænse?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in"-vinduet automatisk dukke op.

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Play Anywhere-versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen), eller klikke på "INDSKYD NU" i "Buy-in"-vinduet i et spil.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen, kan du se resultatet, hvis du klikker på "Spilhistorik".

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst et fodboldkamp-bonusspil, eller midt i et fodboldkamp-bonusspil, vil softwaren automatisk starte fodboldkamp-bonusspillet, hvis det ikke allerede var startet, når du logger ind igen og fortsætte fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Du kan se resultatet af kampen i spilhistorikken.

Hvis du stadigvæk har problemer, kan du kontakte vores 24/7 kundeservice.