Vegans vs Vampires

SPILLEREGLER

Vegans vs Vampires et et video-slotspil med 5 hjul i 5 rækker, som kan udvides til 7 rækker. Spillet spilles med 25 linjer i størrelsen 5x5, 35 linjer i størrelsen 6x5 og 45 linjer i en maksimal størrelse på 7x5. Gevinstlinjer er orienteret fra venstre mod højre.

BONUS'-symbolet er et scatter-symbol. 3 scatter-symboler udløser funktionen WHEEL BONUS.

WHEEL BONUS

Her får spilleren ét spil til at afgøre præmiens størrelse. Segmenter af hjulet omfatter 17 kontantpræmier på op til 500x deres væddemål. Du kan også aktivere funktionen VAMPIRE TOWER eller VEGAN FREE SPINS-FUNKTIONEN.

VAMPIRE TOWER

Spilleren præsenteres for et tårn i 5 etager med adskillige vinduer på hver etage som skal vælges/afsløres. Spilleren skal begynde på nederste etage og fortsætte mod toppen og vælge ét vindue af gangen. Der er 3 slags skjulte præmier i hvert vindue, som vist i tabellen nedenfor:

Kontantpræmie
Kontantpræmie og fortsæt til næste etage
Kontantpræmie med trigger

Hvis trigger-symbolet er valgt har spilleren kun ét forsøg til at finde et symbol, der fører videre. Hvis de afslører alt andet end det symbol, gives de gevinster der er indsamlet indtil da og spillet afsluttes.

VEGAN FREE SPINS-FUNKTIONEN

Spilleren for tildelt 10 gratis spil. Inden de gratis spil begynder vælges et almindeligt symbol som skal fungere som et udvidende symbol mens funktionen er aktiv. Når præmier for almindelige gevinstkombinationer er fundet kan det særlige symbol udvides og dække alle positioner på sit hjul. Specialsymbolet udvides kun når der er ekstra præmier på gevinstlinjer med gevinstkombinationer. Udvidede symboler behøver ikke støde op od hinanden for at give en gevinstkombination.

AUTOSPIL

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil. Super Turbo aktiverer et endnu hurtigere spil. Men husk, at Autospil, Turbo- og Super Turbo-funktionerne ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

Vælg væddemål
Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
Pressing the space bar will also start a new game.
Tryk på indstillingsmenuen for Spin for at tilpasse din spin-oplevelse
Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud
Tryk på menuknappen for at gå til spilindstillinger
Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

Tryk på Turbo Switch-knappen for at skifte mellem normal- og turbospil.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i en eller anden jurisdiktion

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 95 %.

SPILINDSTILLINGER

Spillyde - Slår lyde til eller fra.
Gevinsttabel - Find ud af hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spilfunktioner og information og spilrækker.
Spilregler - Åbner spillets regler.
AUTOSPIL

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 12-03-2021