Purrfect Potions

Velkommen til Purrfect Potions Videospilleautomaten med flere Wild Boost Bonusser og en Free Spins funktion.

Om spillet

Purrfect Potions er en videospilleautomat med 5 hjul og tre rækker med 20 gevinstlinjer. Når 2 eller 3, afhængigt af symbolet, eller flere identiske symboler lander på en gevinstlinje startende fra det yderste venstre hjul, giver det gevinst. Spillet har 4 almindelige højværdi symboler i form af velkendte magiske ikoner og 5 lavværdi symboler i form af royale kortsymboler. Der er et enkelt wild symbol, som erstatter alle symboler undtagen Bonus scatter symbolerne og Purrfect Potions symbolet. Der er tre typer Bonus scatter symboler, som kombineres for at give tre niveauer af Free Spins funktionen, når tre vises på hjul 1, 3 og 5.

Purrfect Potions symbol

Hvis et Purrfect Potions symbol lander i syne på hjulene, vil det udløse en af tre forskellige Wild Boost Bonusser.

 • Wild Magi - Skaber 1 - 4 stablede Wild symboler, hvor hvert symbol på et hjul bliver Wild.
 • Magisk Berøring - Skaber 2 - 8 Wild symboler på forskellige positioner på hjulene, der er placeret tilfældigt.
 • Mysterie Wilds - Skaber 2 - 8 Multiplikator Wilds, som giver x2, x3, x5, x10, x20 eller x50 multiplikator. Kun én multiplikator gælder pr. gevinstlinjer.

 

Free Spins Bonus

Free Spins Bonus symboler vises på hjul 1, 3 og 5. Super Bonus og Mega Bonus Symboler vises kun på hjul 3. Når 3 Bonussymboler rammes, tildeles Free Spins sammen med en bonuspræmie. Free spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Det er muligt at genudløse Free Spins ved at opnå tre ekstra bonussymboler på hjulene. Maksimalt tre genudløsere er mulige under en Free Spin-sekvens. Super og Mega Bonussymboler er kun tilgængelige i basisspillet og ikke under Free Spins.

Antallet af Free Spins bestemmes af Bonus scatter symboltypen på hjul 3, hvoraf kun ét kan ske til ethvert tidspunkt:

 • BONUS X BONUS X BONUS giver 8 Free Spins plus en Bonusgevinst på 2x basisindsatsen.
 • BONUS X SUPER BONUS X BONUS giver 10 Free Spins plus en Bonusgevinst på 10x basisindsatsen.
 • BONUS X MEGA BONUS X BONUS giver 16 Free Spins plus en Bonusgevinst på 50x basisindsatsen.

 

Under Free Spins, efter at et Purrfect Potions symbol er landet, og en af de tre Wild Boost Bonusser er blevet tildelt (se ovenfor), gives der Respins på hjulene. Wild symboler er låste på positionen under Respins. Hvis Multiplikator Wilds er blevet tilføjet til hjulene fra Mysterie Wild Bonussen, holdes Wilds og multiplikatorer for efterfølgende Respins. Efter 1. Wild Boost tildeles 1 respin. Efter 2. Wild Boost tildeles 2 respins. Efter 3. og efterfølgende Wild Boosts tildeles 3 respins. Respins spilles først, uden at fratrække det fra antallet af Free Spins, efterfulgt af de resterende Free Spins.

Sådan spiller man

 • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan udregner du gevinster på en gevinstlinje

For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen. For at udregne en enkelt linjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er på række på linjen. Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje (to i tilfælde af Logo-symboler), kan du finde værdien i den statiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 2 i træk, 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst. Hvis den vindende kombination starter med to eller flere Wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst. Det ovenstående inkluderer ikke Bonussymboler, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie. Efter bonusrunden er overstået, bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det spin, der aktiverede Bonus. Der kan være uoverensstemmelse mellem summen af de enkelte gevinster i free spin samlingen i forhold til det, der vises på den samlede gevinst slutskærm. Den samlede gevinst-slutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

Spil Muligheder

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

 • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
 • Regler – Åbner spillets regler.
 • Indstillinger – Skift spilhastighed, tænd og sluk lyd og andre indstillinger.
 • Historik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
 • Lobby – Forlader spillet og returnerer spilleren til lobbyen.

Spilpanel

 • Menu (Hamburgerbar)
 • Lyd – Giver spilleren mulighed for at slå lyden fra.
 • Saldo – Viser spillernes saldo.
 • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende spil.
 • Indsats – Viser det aktuelle indsatsbeløb.
 • Indsatsvalg – Åbner en pop-up, der giver spillere mulighed for at vælge deres ønskede indsatsbeløb.
 • Autospil (Hvis tilgængelig) – Tillader spilleren at få adgang til Autospil-panelet for at vælge antallet af autospil og begrænsninger.
 • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme (Hvor tilgængelig).
 • (Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

Tastaturgenveje

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

Tilbagebetalingsprocent (RTP)

 • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
 • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 95.5%

Tilfældighed

 • Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGERE INFORMATION

 

 • Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 0,8 time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme. I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
 • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
 • Dette er spillereglerne version 1, dateret 18/04/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Seneste opdatering: 04-05-2023