Voodoo Temple

INTRODUKTION

Gennem oldgamle traditioner opstår en ny ypperstepræstinde. Med hendes opstandelse bringer hun enorm kraft. Rejs til Voodooens hjem, oplev dens mystiske multiplikatorer og rigdomme skjult i skyggemagi. Voodoo Temple™/Voodootemplet er en 5-hjulet spillemaskine med 243 måder at vinde på.

RTP :94.51%

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på INDSATS-KNAPPEN for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet har en Autospil-funktion, som automatisk starter hvert spin. Hvis du ønsker at annullere dette under autospin, så tryk blot på Stop Autospil-knappen.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på 'SPIN' for at starte spillet.Mellemrumstasten kan også bruges til at starte et spil.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • En gevinst forekommer, når fortløbende symboler matcher uanset højde fra venstre mod højre med start på hjulet længst til venstre, og som former en sekvens med 2 (afhængigt af symbolet), 3, 4 eller 5 matchende symboler.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • 3 eller flere synlige BONUS Scatter-symboler udløser Gratis Spil-featuren fra hovedspillet.

Gevinstmultiplikatorer

• Voodoo-masker, som hver har deres egen gevinstmultiplikator, aktiveres ifølge spillets aktuelle tilstand og antallet af synlige Wild-symboler.
  • Der kan maksimalt være en aktiv gevinstmultiplikator ad gangen.Når den er aktiveret, ganges den med den samlede gevinst for det aktuelle spin.
  • I hovedspillet er der 3 gevinstmultiplikatorer, som kan aktiveres.
  • Under Gratis Spil er der 3 eller 4 gevinstmultiplikatorer, som kan aktiveres afhængig af den valgte volatilitet.
  • Jo flere synlige Wild-symboler, des større gevinstmultiplikator.
  • Under Gratis Spil-tilstanden med lav og medium volatilitet - aktiveres den første gevinstmultiplikator, uden at wild-symboler behøver at være synlige.

Wild-symbol (Ypperstepræstinde)

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte Bonus Scatter-symboler.
  • Hvert hjul med et wild-symbol påfører en multiplikator til enhver gevinst på skærmen.
  • Hvert spin med et synligt Wild-symbol har en chance for, at ypperstepræstinden enten forhekser en Multiplikator Boost-trylleformular eller en Skyggetilstand-trylleformular (hvis Skyggetilstand ikke allerede er aktiv).
  • Multiplikator-Boost kan udløses, når Skyggetilstand er aktiveret.
  • Wild-symboler kan kun forekomme på hjul 2, 3 og 4.

MULTIPLIKATORBOOST

• Multiplikator-Boost, når det er aktiveret, øger værdierne for de nuværende viste gevinstmultiplikatorer.
  • Når de er boostede, stiger alle gevinstmultiplikatorer med det samme beløb.
  • Hvert spin med et synligt Wild-symbol har en chance for, at ypperstepræstinden enten forhekser en Multiplikator Boost-trylleformular eller en Skyggetilstand-trylleformular (hvis Skyggetilstand ikke allerede er aktiv).
  • Multiplikator-Boost kan udløses, når Skyggetilstand er aktiveret.

Skyggetilstand

• Når den er aktiveret, forbliver Skyggetilstanden på flere spillerspins og har en højere RTP.
  • På hvert spin i skyggetilstand efter det aktiverende spin har de aktuelle annoncerede gevinstmultiplikatorer en chance for at forøges eller sænkes; når de stiger, kan gevinstmultiplikatorerne nå langt højere værdier end under normal tilstand.
  • I hovedspillet er Skyggetilstand en vedholdende feature-tilstand.
  • En vedvarende tilstand-feature gemmes i forhold til det valgte indsatsniveau efter udløsningen. Hvis indsatsniveauet ændres, ændres tilstanden for denne feature tilsvarende, og den vil ikke være tilgængelig på de indsatsniveauer, hvor featuren ikke tidligere er blevet udløst eller stadig er aktiv.

Skyggeindsats (afhænger af operatørindstillinger)

• Når den er aktiveret, øger Skyggeindsats den udløsende frekvens for Skyggetilstand og øger derfor RTP.
  • Ved at aktivere Skyggeindsats stiger basisindsatsen med 20%.
  • Når skygge-tilstand udløses i hovedspillet, så vil skygge-indsatsen fastlåses ved den aktuelle indstilling (enten til eller fra). Skygge-indsatsen vil låses op, når skygge-tilstanden er slut. Når skygge-indsatsen er låst, kan indstillingen ikke ændres.

Gratis Spil

• 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.
    • Flere Scatter-symboler = Flere Gratis Spil.*
    • * i forhold til spillerens valgte volatilitet.
    • Større Multiplikatorer - Stablede Wilds
    • Wild-symboler er nu stablede!
    • Hvert spin med et synligt Wild-symbol har en chance for, at ypperstepræstinden enten forhekser en Multiplikator Boost-trylleformular eller en Skyggetilstand-trylleformular (hvis Skyggetilstand ikke allerede er aktiv).
    • Under Gratis Spil med lav og medium volatilitet multipliceres alle gevinster med mindst x2.
    • Under Gratis Spil er de tilgængelige gevinstmultiplikatorer som følger:
    • Lav volatilitet
      • 0 Wilds = x2 alle gevinster
      • 1 Wild = x3 alle gevinster
      • 2 Wilds = x5 alle gevinster
      • 3 Wilds = x6 alle gevinster
    • Medium volatilitet
      • 0 Wilds = x3 alle gevinster
      • 1 Wild = x4 alle gevinster
      • 2 Wilds = x6 alle gevinster
      • 3 Wilds = x8 alle gevinster
  • Høj volatilitet (Skygge)
      • Under Gratis Spil med høj volatilitet (Skygge) - er Skyggetilstand aktiveret for hvert spin.
      • På hvert spin i skyggetilstand efter det aktiverende spin har de aktuelle annoncerede gevinstmultiplikatorer en chance for at forøges eller sænkes; når de stiger, kan gevinstmultiplikatorerne nå langt højere værdier end under normal tilstand.
        • 0 Wilds = x1 alle gevinster
        • 1 Wild = x2-x5 alle gevinster
        • 2 Wilds = x3-x20 alle gevinster
        • 3 Wilds = x8-x50 alle gevinster
  • Gratis spil fortsætter, indtil alle gratis spil er spillet, hvorefter spilleren udbetales det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

Gratis Spil bonuskøb (afhængig af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når den er aktiveret, spinner hjulene og garanterer et antal Scatter-symboler på de hjul, som spilleren har valgt, hvilket aktiverer Gratis Spil-bonussen.

AUTOSPIL

• Spillet har en Autospil-funktion, som automatisk starter hvert spin (tilgængelighed af autospil og er underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav.)
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over mådegevinster.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • Spilhistorik-fremviseren foreviser en gengivelse af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og spilelementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke spillets resultat.
  • Under Demospil er demo-saldoen begrænset til maksimum 1.000,00 (eller tilsvarende i anden valuta).

Seneste opdatering: 19-05-2022