25000 Talons

Om dette spil
l Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
l Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer. Vindende kombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.  Dette spil inkluderer 10 betalingslinjer.
Fire Spin-funktion
l Denne funktion aktiveres tilfældigt under basisspillet. Et tilfældigt High- eller Wild-symbol udvides for at skabe en symbolstabel på hjul 1 og 2. Kæmpe 3x3-størrelse High-, Wild- og Bonus Wheel-symboler spinder over hjul 3, 4 og 5. De gigantiske symboler spinder for at skabe evt. vindende kombinationer. Landing af et helt kæmpe bonushjul-symbol udløser hjulbonusspillet.
l Denne funktion kan ikke genaktiveres. Den sidste indsats, du placerede i spillet, bruges som feature-indsatsbeløbet. Gevinster indsamles automatisk under denne funktion.
Hjul bonusspil
l Dette spil aktiveres, når et fuldt aktiveringssymbol for bonushjulet vises under Fire Spin-funktionen. Du kan vinde en af fire garanterede præmier.
l Dette spil består af et hjul opdelt i farvede segmenter. Hvert segment er forbundet med en anden præmie. Afhængigt af hvor hjulet stopper, kan du vinde en af følgende præmier: Megapræmien tildeler en multiplikatorværdi på 25.000x. Den store præmie giver en multiplikatorværdi på 1000x. Den mindre præmie giver en multiplikatorværdi på 75x. Minipræmien tildeler en multiplikatorværdi på 20x.  Multiplikatorværdien ganges med din nuværende grundspilsindsats. Den sidste indsats, du placerede i spillet, bruges som feature-indsatsbeløbet. Gevinster indsamles automatisk under denne funktion.
Gratis spins
l Gratis spins udløses, når 3 eller flere scatter-symboler vises på hjulene. Før gratis spins begynder, skal der vælges et startende Fire Trail-dyr. Vælg at starte Fire Trail med: Cougar - Cougar-symbolet aktiveres, og 8 gratis spins tildeles, når du udløser gratis spins med 3 scatters. Bison - Bison-symbolet aktiveres, og der tildeles 6 gratis spins. Bear - Bear-symbolet aktiveres, og der tildeles 4 gratis spins. Vælg at starte Fire Trail med: Cougar - Cougar-symbolet aktiveres, og 10 gratis spins tildeles, når du udløser gratis spins med 4 scatters. Bison - Bison-symbolet aktiveres, og der tildeles 8 gratis spins. Bear - Bear-symbolet aktiveres, og der tildeles 6 gratis spins. Vælg at starte Fire Trail med: Cougar - Cougar-symbolet aktiveres og 12 gratis spins tildeles, når du udløser gratis spins med 5 scatters. Bison - Bison-symbolet aktiveres og 10 gratis spins tildeles. Bear - Bear-symbolet aktiveres, og der tildeles 8 gratis spins.
l Det aktive symbol på Ildstien skaber en stak af matchende symboler på hjul 1 og 2.
l Symbolerne stablet på hjul 1 og 2 holdes, indtil det næste Fire Trail-symbol aktiveres.
l High-, wild- og Level Up-symboler forvandles til gigantiske symboler på tværs af hjul 3, 4
og 5.
l De gigantiske symboler spinder for at skabe mulige vinderkombinationer.
l Lander du et symbol med fuld niveau op, aktiveres det næsthøjeste symbol på Fire Trail og giver yderligere 4 gratis spins.
l Wild er det sidste symbol på Fire Trail. Når det først er aktiveret, vil landing af Level Up-symbolet kun give yderligere 4 gratis spins for resten af funktionen. Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster. Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Alle væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Gratis spins udspiller sig automatisk. Gratis spin kan ikke genudløses.
Indsatsregler
l Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb. Den første indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med antallet af spillede betalingslinjer. Den samlede indsats er baseret på den oprindelige indsats placeret på hver spillede betalingslinje.
l Den samlede indsats er baseret på den oprindelige indsats ganget med prisen på de spillede betalingslinjer.
Regler for betalingslinje
 Dette spil inkluderer 10 betalingslinjer. En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene. En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje. Gevinstlinjen løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul. Antallet af spillede betalingslinjer er fast.
Udbetalingsregler
l Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den oprindelige indsats. Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster og scatter-gevinster som følge af et spin. Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
l Gevinsten op til den viste værdi er afrundet nedad og er omtrent den højeste
mulig gevinst opnåelig på et enkelt spin.
l Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
l Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
l Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster som følge af et spin.
Wild symboler

l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer. Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatters.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatters.
l Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en betalingslinjekombination.
Scatter symboler

Scatters kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander hvor som helst på hjulene. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats. Dette symbol vises kun i grundspillet.
Bonushjulsymboler

Dette symbol vises kun i Fire Spin. Dette symbol har ikke en udbetaling.
Level Up symboler

Dette symbol vises kun i gratis spins. Dette symbol har ikke en udbetaling.
Indstillinger for indsats
l Quick Bet: Viser en række hurtige indsatsmuligheder for at vælge dit samlede indsatsbeløb. Avanceret: (+) eller (-) Vælger det samlede beløb, du vil satse.
l Max Bet: Tilgængelig i både Quick Bet og Advanced modes, placerer den maksimalt tilladte indsats. Væddemålsmuligheder varierer mellem spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse muligheder.
Spilkontrol

l Spin-knap: Starter et hjulspin.

l Stop-knap: Stopper det aktuelle hjulspin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

l Indsatsknap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

l Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger.

l Autoplay stop-knap: Afslutter den aktuelle autoplay-session.

l Quickspin-knap: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

l Indsats: Viser den aktuelle samlede indsats.

l Saldo: Viser de aktuelle saldi.

l Menu-knap: Viser yderligere spilmuligheder.
Spilmenu

l Luk-knap: Lukker spilmenuen.

l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler.

l Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne.

l Menu-knap: Viser yderligere spilmuligheder. Banking-knap: Viser banksiden. Hjælp-knap: Viser hjælp og yderligere oplysninger.

l Hjem-knap: Forlader spillet.
Spilindstillinger
l Lyde: Aktiverer spillyde.
l Quickspin: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke
resultater af spin.
Yderligere Information
l Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil. Fejl annullerer alle betalinger og spil.
l I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet. Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb. Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
l Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne fra det forrige spil.
l Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovgivningen
krav.
Vend tilbage til Player
The Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid. Denne værdi er fast og ændres ikke. Dette spil har en RTP på 96.38 %.

Seneste opdatering: 05-04-2022