Leprechaun goes Egypt

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Leprechaun Goes Egypt er et videoslotspil med 5 hjul, hvor du kan aktivere op til 20 linjer og satse 5 mønter/linje. Linjerne skal aktiveres i numerisk rækkefølge (1,2,3,4 osv.).

Leprechaun Goes Egypt inkluderer et wild-symbol (Leprechaun), et scattersymbol (Kleopatra) og et bonusscattersymbol (pyramiden). Wild-symbolet kan erstatte ethvert andet symbol på hjulet (undtagen scatter- og bonussymboler) for at hjælpe med at danne vinderkombinationer.

Pyramidescattersymboler på hjul 1, 3 og 5 udløser bonusspillet Red Kleopatra, hvor døre vælges inde i pyramiden. Målet er at nå frem til skatkammeret og redde Kleopatra ved at vælge den rigtige sarkofag. Hver dør kan udløse mønter. At finde Kleopatra giver en stor mængde mønter. Hvis der er en mumie bagved døren, er bonusspillet slut.

Tre eller flere Kleopatra-scattersymboler på hjulene udløser gratisspil. Vælg mellem at få 5 gratisspil med en x6 multiplikator på alle gevinster, eller 10 gratisspil med en x3 multiplikator på alle gevinster eller 15 gratisspil med en x2 multiplikator på alle gevinster. Gratisspil kan ikke genudløses.

Du kan forsøge at multiplicere din gevinst i den valgfrie gamblerunde. Tryk på knappen GAMBLE, når du har vundet en gevinst, for at starte runden. Dit mål er at gætte farven eller kuløren på det vendte kort. Gæt ved at klikke på den tilsvarende knap. Hvis du gætter den rigtige farve, fordobler du gevinsten. Hvis du gætter den rigtige kulør, firdobler du gevinsten. Du kan spille gamblerunden op til fem gange i træk og op til en grænse på 2.500 mønter.

Pyramide-scattersymbolet fremkommer kun på hjul 1, 3 og 5. Kleopatra-scattersymbolet kan fremkomme på alle hjul. Wild-symbolet fordobler alle gevinster, inklusive i gratisspil, med undtagelse af gevinster, der udelukkende består af wild-symboler.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.75 %.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Handlinger

 • Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
 • Aktivér yderligere linjer- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
 • Deaktivér linjer- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
 • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
 • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
 • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
 • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
 • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
 • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
 • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
 • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
 • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 10-05-2017