Benny the Beer

OM SPILLET

Der pygges i biergarten! Benny the Beer og alle hans venner inviterer dig med til et skummende skoveventyr i denne 5-hjulede, 4-rækkers spillemaskine med mådegevinster og Stackways™-mekanik. Den maksimale gevinst i dette spil er 10.000 gange din indsats! Den maksimale gevinst kan nås i grundspillet, samt under Book of Stackways™ og Super Book of Stackways™-spiltilstandene.

FUNKTIONER

STACKWAYS™

Ram Stackways™-symboler på et hjul for at fylde det pågældende hjul med en stabel betalende symboler. Der kan stables mellem 2 og 10 symboler på hvert hjul.

Der er to slags Stackways™-symboler:

Normale Stackways™-symboler med de mulige værdier: 2, 3, 4

Afslørende Stackways™-symboler med de mulige værdier: 5, 6, 7, 8, 9, 10

Det stablede symbol bestemmes ved at vælge det symbol, der vil give den længste gevinstkombination blandt de symboler, der findes på hjulene, når Stackways™-symbolet aktiveres. Hvis der kan oprettes mere end én gevinstkombination af samme længde, så vil symbolet blive valgt tilfældigt blandt de symboler, der kan skabe disse gevinstkombinationer. De bliver kun stablet, hvis resultatet kan skabe en gevinstkombination.

STACKWAYS™-BOGEN

Ram 3 FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere dette bonusspil med 10 gratis spins.

Først i bonusspillet vælges der tilfældigt 2 udbetalende symboler til at være specialsymbolerne. Når et af specialsymbolerne lander på mindst 3 hjul samtidig, vil indikatorerne under de tilsvarende hjul lyse op for at afsløre et tal mellem 2-10. Disse hjul vil derefter blive stablet med det viste antal af det vindende symbol.

Stablede symboler udbetaler, som om de stablede hjul var forbundet fra venstre mod højre.

Hvis der lander mere end én type specialsymboler på 3 eller flere hjul samtidig, vil de blive stablet og udbetale én type ad gangen.

Hvis der lander yderligere FS-symboler på samme tid under funktionen, tildeles der yderligere gratis spins:

2 FS-symboler tildeler 2 ekstra spins.

3 FS-symboler tildeler 4 ekstra spins.

Når der lander 4 Gratis Spin-symboler på samme tid, opgraderes funktionen til SUPERBOGEN OM STACKWAYS™ og tildeler 4 ekstra spins.

SUPER BOOK OF STACKWAYS™

Ram 4 FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion med 10 gratis spins.

Først i bonusspillet vælges der tilfældigt 4 udbetalende symboler til at være specialsymbolerne. Når et af specialsymbolerne lander på mindst 3 hjul samtidig, vil indikatorerne under de tilsvarende hjul lyse op for at afsløre et tal mellem 2-10. Den viste værdi svarer til antallet af stabler, der vil blive tilføjet til hjulet over nummeret.

Når symbolet er blevet stablet på denne måde, vil det udbetale, som om alle hjul blev talt sekventielt fra venstre mod højre.

Hvis der lander mere end ét specialsymbol på 3 eller flere hjul, vil de blive stablet og udbetale et ad gangen.

Hvis der lander yderligere FS-symboler på samme tid under funktionen, tildeles der yderligere gratis spins:

2 FS-symboler tildeler 2 ekstra spins.

3 FS-symboler tildeler 4 ekstra spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.17%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Hver vindende kombination med matchende symboler skaber en gevinstmåde. Antallet af mulige måder i dette spil er 100000. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.39%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DOUBLE STACK FEATURESPINS™ er 96.35%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber TRIPLE STACK FEATURESPINS™ er 96.38%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber STACKWAYS™-BOGEN er 96.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SUPER BOOK OF STACKWAYS™ er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 05-10-2023