Wheel of Fortune on Tour

Wheel Of Fortune® On Tour

Er du klar til at tage underholdningen, spændingen og de store gevinster i Wheel of Fortune® med på farten? Fyld Winnebago-bussen og hæld benzin på tanken!

Wheel of Fortune® On Tour indeholder den populære Level Up Plus-funktion. Level up-funktionen åbner nye spænende bonusspil, der permanent øger din tilbagebetaling.

Når Wheelmobile Wilds-funktionen udløses, vil alle forekomster af op til fire tilfældigt valgte symboler blive ændret til Wild-symboler, hvilket øger dine odds for at vinde en imponerende stor gevinst.

I On Tour Bonus skal der drejes på Wheel of Fortune®-hjulet for at vinde penge og spilbonusser.
Når du kommer til næste niveau via Level Up Plus, åbnes 5 nye felter på On Tour Bonus'-hjulet, som udløser nye spændende funktioner.

Besøg ikoniske amerikanske destinationer og vind fantastiske rigdomme i Wheel Of Fortune® On Tour!

Sådan spiller du

Wheel Of Fortune® On Tour indeholder 30 gevinstlinjer for 50 mønter.

MØNTVÆRDI

Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Klik på venstre pil (–) for at reducere møntværdien.
Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

30 LINJER + FUNKTION

Viser aktuelt antal valgte mønter. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 50 mønter.

SPIN

Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.
Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge hvor mange spil, du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.
Autospin spiller det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Wheelmobile Wilds-funktion

Wheelmobile Wilds-funktionen kan udløses i ethvert grundspil, hvor der ikke vises et bonussymbol på det første hjul.
Når Wheelmobile Wilds-funktionen udløses, vælges der vilkårligt mellem 1 og 4 symboltyper, dog ikke Wild- eller Bonus-symboler, hvorefter Wheel of Fortune® Wheelmobilen kører forbi og erstatter alle forekomster af de valgte symboltyper med Wild-symboler.

[ til toppen ]

Level Up Plus-funktion

Vind 1 brændstofpoint for hvert bonus-scatter-symbol, der vises hvor som helst på hjulene i grundspillet.
10 indsamlede brændstofpoint giver 1 brændstoftank.
3 Bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 udløser On Tour Bonus og fylder brændstofmåleren helt, hvilket giver 1 brændstoftank.
Når On Tour Bonus starter, tømmes alle brændstoftankene for at flytte Wheelmobilen på kortet. Én brændstoftank flytter bussen ét stop på kortet.
De vundne brændstoftanke og Wheelmobilens fremskridt på kortet fastholdes på tværs af spilsessioner og videreføres fra spil til spil.

Brændstofmåleren i nederste venstre hjørne af grundspillet og på den første side i gevinstoversigt viser den aktuelle brændstofmængde, optjente brændstoftanke og det aktuelle niveau. Hvert niveau svarer til ét stop på kortet.
Åbn kortet ved at klikke på måleren.

Når Wheelmobilen lander på et bonusfelt, låses den pågældende bonus op. Se oplåsningsniveauerne i gevinstoversigten. Jo flere felter, der låses op, jo større bliver gevinsten!

Lås op Funktion låst op
0 Start på dette niveau.
1 Free Play gratis spins:
  • Åbner bonusfeltet Free Play gratis spins på On Tour Bonus-hjulet.
  • Gevinsterne øges.
2 Udvidet topgevinst:
  • Det udvidede felt tredobler chancen for at vinde topgevinsten på On Tour Bonus-hjulet.
  • Gevinsterne øges.
3 Bogstavvælger:
  • Åbner feltet Bogstavvælger på On Tour Bonus-hjulet.
  • Gevinsterne øges.
4 Multiplikatorfelt:
  • Tildeler en multiplikatorværdi på mellem 2 og 5, som anvendes til et ekstra gratis spin på On Tour Bonus-hjulet.
  • Gevinsterne øges.
5 Spin og vind:
  • Åbner bonusfeltet Spin og vind på On Tour Bonus-hjulet.
  • Gevinsterne øges.
6 Bonusudløser-boost:
  • Låser op for en funktion i grundspillet, der tilfældigt vil udløse bonussen, når mindst ét bonus-scatter-symbol vises.
  • Gevinsterne øges.

[ til toppen ]

On Tour Bonus

Udløs On Tour Bonus ved at få tre bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5.
Gevinster i On Tour Bonus ganges med møntværdien på det hjulspin, der udløste bonussen.
Først kører Wheel of Fortune® Wheelmobilen det antal pladser på kortet, som svarer til de brændstoftanke, der er vundet i grundspillet.
Forskellige bonusfunktioner låses op, når Wheelmobilen lander på dem på kortet.
Når Wheelmobilen har kørt den tildelte distance, drejes On Tour Bonus-hjulet.
Bonushjulet fyldes med gevinstværdier samt alle de udløste bonusfelter.

[ til toppen ]

Free Play gratis spins-bonus

Der tildeles tre gratis spins i denne bonusrunde.
Under det første gratis spin ændres alle forekomster af et tilfældigt symbol til et Wild-symbol.
Under det andet gratis spin ændres alle forekomster af et nyt tilfældigt symbol, i tillæg til symbolet fra det første spin, til et Wild-symbol.
Under det tredje gratis spin ændres alle forekomster af et nyt tilfældigt symbol, i tillæg til symbolerne fra de første to spin, til et Wild-symbol.
Gratis spins spilles på 30 linjer med den udløsende møntværdi. Det er ikke muligt at genudløse gratis spins.

[ til toppen ]

Bogstav-vælger

Der tildeles 3 valg, og multiplikatorværdien sættes til 1, når bonusrunden starter.
Vælg et bogstav i sætningen "WHEEL OF FORTUNE" og vind en gevinstværdi på 50 til 500, et +1 valg/+1x multiplikatorfelt eller et +1 valg/50 felt. Et +1 valg+1 multiplikator eller +1 valg/50 felt øger det resterende antal valg med 1. Et +1 valg/1x multiplikator øger bonusmultiplikatoren med 1x.
Det er muligt at vinde op til 7 valg med en multiplikator på 5x.
Til sidst tildeler bonusrunden summen af de valgte værdier ganget med den udløsende møntværdi og multiplikatorværdien.

[ til toppen ]

Spin og vind

I starten af denne bonusrunde skal du vælge et bogstav fra ordet "WHEEL" for at se topgevinsten for runden. Topgevinsten er på mellem 1.500 og 20.000.

Når du har valgt, skal du trykke på knappen Spin for at dreje Spin og vind-hjulet. Vælg enten at acceptere (og afslutte bonusrunden) eller afvise den angivne værdi på hjulet. Topgevinsten accepteres automatisk, hvorefter bonusrunden afsluttes.
Hvis en værdi afvises, erstattes den på hjulet med et værdifelt på 50, hvorefter hjulet drejes igen. Hvis hjulet stopper på 50-feltet, accepteres dette automatisk, hvorefter bonusrunden afsluttes.
Bonusgevinster ganges med den udløsende møntværdi. Gevinsten i denne bonusrunde varierer afhængigt af spillerens valg.

Når topgevinsten er 2.000, er den optimale strategi at afvise alle tilbud, medmindre man lander på 500-feltet på det 4. eller 5. tilbud.
Når topgevinsten er 1.500, er den optimale strategi at afvise alle tilbud, medmindre man lander på 500-feltet på mellem det 2. og det 5. tilbud.
For alle andre topgevinster er det den optimale strategi at afvise alle tilbud.
Spin og vind-hjulet er vægtet ligeligt.

[ til toppen ]

Bonusudløser-boost

Denne funktion gør det muligt at udløse On Tour Bonus vilkårligt, når mindst ét bonussymbol vises på jul 3 og/eller hjul 5.
Bonusrunden vil ikke blive udløst, hvis der er et bonussymbol på hjul 1.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet

Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

• BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstationen.
  • LAV – Forringet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjeindsatsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjeindsats ganges med møntværdien.

Samtidige gevinster på forskellige gevinstlinjer bliver tilføjet. Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Bonussymboler vises kun på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af On Tour Bonus, plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, kan runden blive afsluttet, før alle gratis spins eller gevinster er blevet brugt.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom

Wheel of Fortune ® & © 2016 Califon Productions, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.
© 2016 Winnebago Industries, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.