Santa's World

Spilleregler - RTP: 96,0 %

Volatilitet: 21.5 – EKSTREMT høj

• Alle fem hjul er altid i spil.
  • Linjegevinster skal vises på spillede linjer.
  • Linjegevinstsymboler skal vises på tilstødende hjul og fra venstre mod højre.
  • Det er kun den højeste gevinst der udbetales for hver linje.
  • Linjegevinster ganges med indsatsmultiplikatoren.
  • Gevinster vises i kreditter, hvis de ikke er markeret som valuta.

WILD TRAIN -funktionen

• Når hele symbolet med julemandens slæde (tre symboler i alt) vises sammen med mindst én gave på hjulene, initieres wild train-funktionen.
  • Når vindende kombinationer er tildelt, vil julemandens slæde rykke en position ad gangen for at overlappe med eventuelle gaver eller tomme snekugler. Alle symboler, der udgør julemandens slæde, vil følge den samme vej for at forblive i sammenhængende tilstødende positioner på hjulene.  Når lederen af julemandens slæde når og overlapper med en gave eller en tom snekugle, indsamles dette symbol. Denne proces gentages, indtil alle gaver og tomme snekugler er blevet indsamlet.
  • Hver indsamlet gave øger antallet af positioner, der er dækket af julemandens slæde. Yderligere symboler med julemandens slæde tilføjes eller fjernes efter behov under flytningen, så det samlede antal positioner, der er dækket af symboler med julemandens slæde, altid vil være lig med tre plus det samlede antal gaver, der er indsamlet under funktionen.
  • Hver tom snekugle, der indsamles, placerer tre til syv hatte på tilfældige positioner på de hjul, der ikke er dækket af julemandens slæde under det næste respin eller gratis spil.
  • Når alle gaver og tomme snekugler er blevet indsamlet, tildeles et gratis respin. Alle symboler med julemandens slæde forbliver låst i deres nuværende positioner på hjulene under hvert respin. Respins spilles på forskellige hjul. Respins fortsætter, indtil gratis spil-bonussen udløses, eller indtil der er et respin, hvor der ikke blev indsamlet nogen gave eller tomme snekugler.
  • Symboler med julemandens slæde og tomme snekugler er wilds og erstatter alle symboler undtagen hinanden.
  • Symboler med julemandens slæde og tomme snekugler erstatter ikke en gave i forhold til wild train-funktionen.
  • Tomme snekugler vises ikke på hjulene under grundspillet.
  • Tomme snekugler vises på hjul 1, 2, 3 og 4 under respins.
  • Tomme snekugler vises på hjul 1, 2 og 3 under gratis spil-bonussen.
  • Symboler med julemandens slæde vises kun på 5. hjul under grundspillet.
  • Symbolerne med julemandens slæde vises ikke på hjulene under respins eller gratis spil-bonussen.

Gratis spil-funktionen

• Under wild train-funktionen starter indsamlingen af fem eller flere gaver, gratis spil-bonussen.
  • Gratis spil-bonussen bruger forskellige hjul.
  • Gratis spil spilles automatisk med samme indsatsmultiplikator som det spil, der igangsatte gratis spil-bonussen.
  • Alle symboler med julemandens slæde overføres fra det respin, der startede gratis spil-bonussen, og forbliver låst i deres nuværende position på hjulene under hvert gratis spil.
  • For hvert gratis spin, efter vindende kombinationer er tildelt, vil symboler med julemandens slæde rykke en position ad gangen for at overlappe med eventuelle gaver eller tomme snekugler. Alle symboler, der udgør julemandens slæde, vil følge den samme vej for at forblive i sammenhængende tilstødende positioner på hjulene.  Når lederen af julemandens slæde når og overlapper med en gave eller en tom snekugle, indsamles dette symbol. Denne proces gentages, indtil alle gaver og tomme snekugler er blevet indsamlet.
  • Hver indsamlet gave øger antallet af positioner, der er dækket af julemandens slæde. Yderligere symboler med julemandens slæde tilføjes eller fjernes efter behov under flytningen, så det samlede antal positioner, der er dækket af symboler med julemandens slæde, altid er lig med tre plus det samlede antal gaver, der er indsamlet under gratis spil-bonussen og wild train-funktionen, der startede den.
  • Hver tom snekugle, der indsamles, placerer tre til syv hatte på tilfældige positioner på de hjul, der ikke er dækket af julemandens slæde under det næste respin eller gratis spil.
  • Hver gave og tom snekugle, der indsamles, giver ét ekstra gratis spil.
  • Gratis spil-bonussen afsluttes, når der er nul gratis spil tilbage.

JACKPOT-funktion

• Indsamling af 12 eller flere gaver under gratis spil-bonussen og wild train-funktionen, der startede den, tildeler hele 2000 gange din samlede indsats i slutningen af funktionen.

Seneste opdatering: 13-12-2021