Eruption

1. Introduktion

Eruption er en spillemaskine med 6 x 4 hjul og 25 gevinstlinjer. Vandret kan spillemaskinen også udvides, så den får 8, 10 eller 12 hjul. Med 12 hjul vandret er spillet reelt set fire kombinerede spillemaskiner med 6 x 4 hjul og ikke én spillemaskine med 12 x 4 hjul. Spillet har fire bonusspil med gratis spins, der "bryder ud", og også fire modifikatorer med vulkantema i grundspillet.

2. Sådan spiller du

• Vælg din indsats: I venstre side af skærmen kan spilleren vælge sin indsats ved at trykke på knapperne + og -. Indsatsen vises under Samlet indsats.
  • Hver gang der trykkes på SPIL, drejer hjulene og lander på en vilkårlig placering. Der gives gevinst for tre, fire, fem eller seks ens symboler på valgte linjer.
  • Der gives gevinst fra hjulet længst til venstre mod højre (hjul 1-6) og kun i rækkefølge.
  • Alle gevinster på forskellige gevinstlinjer vises og gives til spilleren.
  • Wild-symboler: Wild-symbolet kan erstatte ALLE andre symboler UNDTAGEN scatters. Hvis wild-symboler bruges til at fuldføre en linje, giver det ikke en ekstra multiplikator, medmindre dette er angivet, ud over gevinsten for de symboler, som de erstatter. Kun den højeste gevinst på hver linje tæller med.
  • Bonus-scatters: Disse symboler udløser bonusspillet og findes på hjul 1, 2, 3, 4, 5 og 6. Er der to scatters på hjul 1 til 5, fremhæves det næste hjul, inden det stopper. Det er muligt at få over tre bonussymboler. Hvis det sker, får spilleren bonusspillet med gratis spins og en pengepræmie med det samme (se værdierne nedenfor):
    • 3 scatters = 10 gratis spins
    • 4 scatters = 10 gratis spins + gevinst på 5 x indsats
    • 5 scatters = 10 gratis spins + gevinst på 10 x indsats
    • 6 scatters = 10 gratis spins + gevinst på 20 x indsats
  • Bonus-scatters er IKKE til stede under gratis spins.
  • Udvidede hjul: Hjulene udvides i vandret retning i forbindelse med modifikatorer i grundspillet og bonusspil med gratis spins. Hjulene kan udvides op til tre gange, så der kan være fire forskellige sæt hjul.
    • På ethvert spin i grundspillet kan der udløses vilkårlige modifikatorer eller bonusspil. Modifikatorerne kan øge hjulene fra 6 x 4 til 8 x 4, 10 x 4 eller 12 x 4, så der reelt set dannes fire sæt hjul a 6 x 4. Bonusspil med gratis spins udvider altid hjulene til 12 x 4.

3. Spillets funktioner

3.1 Modifikatorer i grundspillet

I grundspillet er der "vilkårlige modifikatorer", som af og til udløses af et spin. Når spilleren trykker på SPIL, drejer hjulene i længere tid end normalt, og modifikatoren udløses: Hvis du får modifikatoren, panoreres der op til vulkanen, som går i udbrud. En flammende kampesten flyver ud af vulkanen og eksploderer på hjulene, så der ses fire valgmuligheder. Når spilleren har valgt en, får vedkommende den pågældende modifikator, og de andre modifikatorer vises. Herefter udvides hjulene til 8, 10 eller 12 hjul i vandret retning og spilles med den valgte modifikator:

• Streaming Lava: (Wild-hjul) Spilleren starter spillet, hjulene drejer, men resultatet er forsinket. Wilds (i form af smeltet lava) strømmer ned fra toppen af flere eller alle hjul. Det kan føre til, at et hjul får en, to eller tre wilds eller fyldes helt med wilds.
  • Wild Eruption: (Vilkårlige wilds) Vulkanen spyer vulkansten ud på hjulene, som bliver til wilds. Herefter stopper hjulene, og alle gevinster gives til spilleren.
  • Colossal Eruption: (Colossal Wild) Vulkanen skyder en kæmpe kugle af flydende sten, der eksploderer og efterlader et 2 x 2 Colossus Wild-symbol på hjulene. Eksplosionen sender yderligere vulkanske sten ud på hjulene, der danner flere enlige Wild-felter.
  • Lava River: Dette er et vilkårligt, sammenhængende mønster af wilds, der snor sig hen over hjulene. Vulkanen går i udbrud og ryster, og en strøm af lava spreder sig på hjulene. Strømmen bliver på hjulene, mens de drejer, og alle positioner, som den rammer, bliver til wilds. Herefter er de så wilds på de drejende hjul.

3,2 gratis spins

• Aktivering af gratis spins: Der panoreres op til vulkanen, som går i udbrud. Spillet flyttes ind i vulkanen, hvor fire vulkanske sten svæver rundt i magmaen og venter på, at spilleren vælger én. Når spilleren har valgt en, får vedkommende det pågældende bonusspil med gratis spin, og de andre bonusspil vises. Hjulene udvides derefter til det højeste antal vandrette hjul, som er 12 (fire sæt 6 x 4-hjul).
  • Herefter spilles ét af de fire bonusspil med ti gratis spins:
  • Streaming Lava: (Wild-hjul) – hvis det særlige lavasymbol lander på et hjul, begynder lavastrømmen at bevæge sig ned ad det hjul, hvilket kan udløse gevinster. For hvert spin bevæger lavastrømmen sig ned til den næste position, så Wild-lavastrømmen dækker de to øverste hjulpositioner, og sådan fortsætter det, indtil hele hjulet er wild.
  • Wild Eruption: (Vilkårlige låste wilds) – på hvert gratis spin er der en vilkårlig chance for, at vulkanen går i udbrud og spyer én til tre vilkårlige wilds i form af vulkansten ud på hjulene. Disse wilds bliver "låst" og forbliver på deres plads i resten af de gratis spins. Der er chance for, at flere wilds i form af vulkansten spyes ud og udfylder hjulene yderligere på hvert spin. Herefter stopper hjulene, og alle gevinster gives til spilleren.
  • Colossal Eruption: (Colossal Wild med enkelte vilkårlige wilds) – vulkanen kan sende en kæmpe, flammende wild-sten ud på hjulene, og stenen eksploderer og efterlader et 2 x 2 Colossus Wild-symbol på hjulene. Derefter sender eksplosionen yderligere vulkanske sten ud på hjulene, der former ekstra enkelte wild-symboler. Hjulene og også wilds forsvinder, men der er chance for, at det samme sker igen på næste gratis spin.
  • Lava River: Når hjulene er blevet udvidet til 12 x 4, bliver de to midterste hjul (hjul 6 og 7) til "særlige" hjul, der indeholder gratis spin-multiplikatorsymboler, som får multiplikatoren til at stige for hvert synligt symbol. For hver forøgelse af multiplikatoren ganges gevinsten vundet med det aktuelle gratis spin. Der er også chance for, at en "lavastrøm" af wilds dukker op og danner et mønster. Dette er et vilkårligt, sammenhængende mønster af wilds, der snor sig hen over hjulene.
  • En "lavastrøm" af wilds, som krydser de to midterste hjul og dækker en hjulposition med et særligt multiplikator-symbol, tæller stadig som wilds og øger også multiplikatoren for det aktuelle gratis spin.
  • Alle gevinster med gratis spins er baseret på den aktuelle, samlede indsats og grundspillets gevinsttabel.

4. Knapper

Hvis du trykker på ikonet med den roterende pil ved siden af SPIL-knappen, starter autoplay. Trykker du på "menu" i højre side af skærmen i grundspillet, får du info om gevinsttabellen. Du kan trykke på pilene i venstre og højre side og få oplysninger om spillet. Når du trykker på "X", kommer du tilbage til grundspillet. På skærmbilledet med gevinsttabellen kan du slå lyd til eller fra via knappen med indstillinger til venstre for gevinsttabellen. På en kompatibel enhed kan du også slå vibration til eller fra. Som standard vil begge funktioner være slået til, når spillet åbnes. Knapperne + og - ved "Samlet indsats" bruges til at justere spillerens samlede indsats på hvert spin.

5. Gevinsttabel

• Spilleren får kun den højeste gevinst pr. indsatslinje.
  • På hvert sæt hjul tælles linjegevinster kun i rækkefølge fra hjulet til venstre mod højre (hjul 1-6).
  • Justeres indsatsen, ændres gevinsterne i gevinsttabellen automatisk.

6. Gendannelse af spil

• Hvis et spil om penge afbrydes (dvs. startes, men ikke afsluttes på grund af f.eks. forbindelsesproblemer eller utilsigtet lukning af browser), vil det afhængigt af tilstanden inden afbrydelsen enten starte ved det senest afsluttede spin eller vise udfaldet af det spil, som allerede er i gang.
  • Gevinster indsættes på spillerens konto og er præcis samme beløb som før spilafbrydelsen.
  • Alle resultater er bestemt på forhånd.

7. Generelle oplysninger

• Spillets udbetalingsprocent er 95,32%.
  • Alle gevinster i decimaltal afkortes til to decimaler.
  • Maksimumgevinsten er 1.000.000 gange minimumindsatsen.
  • Beløb angives i spillerens egen foretrukne valuta.
  • Ved systemfejl annulleres alle gevinster og alle spil.

8. Ophavsret

© 2019 CORE Gaming Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Uautoriseret kopiering af billeder eller indhold er på ingen måde tilladt.

Seneste opdatering: 12-06-2020