Batman

BATMAN er en 5-hjuls-spilleautomat. Under regulære spil er målet at opnå en vindende kombination af symboler på enhver af de 50 linier. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er, Bonusindsats Inaktiv:  92,200%, Bonusindsats Aktiveret: 95,712%.

SPILLEREGLER

• Spil 50 linjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Udbetalingslinjegevinster fordobles med beløbet satset pr. linje
  • Kun højeste gevinst på hver valgt udbetalingslinje
  • Scattergevinster ganges med indsatsen
  • Scatter-gevinster tilføjes gevinster fra udbetalingslinjer
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster begynde med yderste venstre hjul og udbetales fra venstre mod højre på hinanden følgende hjul, herunder spredte LOGO og Bonus LOGO
  • BATMAN vises kun på hjul 2, 3 og 4 og erstatter alle symboler undtagen spredte LOGO & BONUSLOGO symboler
  • Præmien fordobles, når BATMAN erstatter i en vindende kombination
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil

BONUSBET

• Bonusindsatsen aktiveres ved at spille 10 ekstra mønter
  • Descent into Madness funktionen er kun tilgængelig når bonusindsatsener aktiveret
  • Når bonusindsatsen er aktiveret, tilføjes et ekstra Batman-symboltilfældigt til hjul 2, 3 og 4

BATMAN GENSPIN

• Funktionen tildeles, når Kommisær Gordon vises på hjul 1 og batsignalet vises på hjul 5 ELLER batsignal vises på hjul 1 og Kommisær Gordon vises på hjul 5
  • Efter at have udbetalt vinderkombinationer vil hjul 2, 3 og 4 udvides til STABLEDE WILDS
  • Hjulene med de STABLEDE WILDS fastholdes og alle andre hjul genspinnes 3 gange
  • Under genspin fordobles alle gevinster
  • Funktionen BATMAN genspin kan genudløses
  • Genspin spilles med samme antal linjer og indsats som det udløsende spil
  • Funktiongevinster fra Batman genspin tilføjes til udbetalingslinje- og scatter-gevinster

DESCENT INTO MADNESS FUNKTIONEN

• Funktionen Descent into Madness udløses, når bonusindsatsen aktiveres og 3 eller flere bonus logoer vises fra venstre mod højre
  • BATMAN skal ramme fanger med sin baterang for at vinde præmier
  • Når fangerne er ryddet af vejen, skal BATMAN stoppe JOKEREN, før han undslipper
  • Stop JOKEREN ved at ramme JOKEREN 3 gange
  • Hvis BATMAN får succes, er JOKEREN besejret og du vinder op til 100 x den udløsende indsats

GAMBLE-FEATURE (HVIS RELEVANT)

• For at gamble en gevinst skal du trykke på GAMBLE og så vælge RØD/SORT  eller KULØR
  • Gevinsten FORDOBLES (x2), hvis valg af RØD/SORT er korrekt
  • Gevinsten FIRDOBLES (x4), hvis valg af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Gevinster fra progressiv jackpot (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spilles

Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder.  Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.

Spin: Drejer hjulene.
Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 0 ture til 100 ture.
Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:
Saldo: Viser din samlede saldo.
Indsats: Viser det satset  beløb pr. linje, der skal spilles.
Gevinst: Viser det beløb, du har vundet i turen.
Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb.

Seneste opdatering: 02-08-2017