Space Miners

SPILLEREGLER

• "Space Miners" er en spillemaskine med 6 kolonner og 3 rækker, der åbner en spillemaskine på 6 kolonner og 10 rækker.

• Spillet puger en 'Pay Ways'-mekaniker. Spillet starter altid med 729 'ways, men kan åbne 1.000.000 'ways'.

• Matchende symboler i enhver position på tre eller flere tilstødende hjul, der starter fra hjulet længst til venstre til højre, udgør en pay-way-gevinst.

• Kun den længste matchende kombination for hvert symbol betales.

• Flere matchende symboler på et hjul bidrager til flere gevinster.

• Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

• Hver gang der opnås en gevinst, vil der blive givet et genspin.

• Wild-symboler findes på alle hjul, og erstatter alle normale symboler.

• Wild-symboler udvides altid for at indtage åbne symbolpositioner på hjulet hvor de landede.

• Gevinster vises i pugerens valuta.

• Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.47%.

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

• Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.

• Hvis summen af alle opnåede gevinster når 50.000x indsatsen eller højere, tildeles spilleren 50.000x indsatsen for den runde.

• Den engelske version af spillereglerne har forrang.

POWER-UP-REGLER

• De vigtigste spilrunder vil altid indeholde 2 power-ups.

• Gratis Spil-runder vil altid indeholde 4 power-ups.

• Power-ups kan interagere med hinanden.

• Kryds - ødelægger alle blokke i en vandret og lodret linje.

• Vandret - ødelægger alle blokke i en vandret linje.

• Lodret - ødelægger alle blokke i en lodret linje.

• 3x3 - ødelægger alle blokke i et område på 3x3.

REGLER FOR GRATIS SPIL

• 3 Bonus-symboler i grundspillet udløser 6 gratis spil.

• Yderligere Bonus-symboler i grundspillet vil hver give 2 ekstra spil.

• Det maksimale antal gratis spil, der kan udløses fra grundspillet, er 12.

• Åbning af flere 'pay ways' er vedvarende i gratis spil.

• Ved at lande på Bonus-symbolerne vil det tildele 1 ekstra spil.

SÅDAN SPILLER MAN

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

• For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

• Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.

• Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

• Tryk på °Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Seneste opdatering: 07-02-2022