Maria's Marigolds

Besøg kirkegården i Maria’s Marigolds, hvor Maria tildeler overnaturlige rigdomme med 2x wilds og afslører sin skjulte kraft i Gratis Spin-bonussen. Opdag fantastiske rigdomme i Gratis spin-bonussen med stigende multiplikatorer på hvert spin!

Sådan satser du

Maria's Marigolds har 20 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne Indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet Indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin kører automatisk spillet et forudbestemt antal spins ved den nuværende samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

2x Wilds-funktion

Hvis 1 eller flere Maria-symboler erstatter i en gevinst i grundspillet eller i Gratis Spin-bonussen, fordobles den gevinst, bortset fra gevinster, der kun indeholder Maria-symboler. Maria-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus Scatter-symbolet.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 eller flere Bonus Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene.

Vælg et kranie, der herefter vil afsløre antallet af tildelte gratis spins. Hvert kranie afslører et tilfældigt antal gratis spins afhængig af antallet af udløsende Bonus-symboler:

Antal Bonus-symboler

Gratis Spins-interval

5

10-20

4

8-18

3

5-15

Gratis spin-bonussen har en start-multiplikatorværdi på 1x og øges med 1x på hvert spin. Gratis spin-gevinster ganges med møntværdien og bonusmultiplikatoren på det vindende spin, bortset fra gevinster der kun indeholder 5 Maria-symboler, og som ikke indeholder en bonusmultiplikator.

Hjulene under Gratis Spin-bonussen er rigere end hjulene i grundspillet.

Gratis Spin-bonussen genudløses, når 3 eller flere Bonus Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene. Genudløses Gratis spin-bonussen, tildeles der ekstra gratis spins svarende til det oprindelige antal gratis spins.

Bonussen kan genudløses flere gange op til maksimalt 50 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al Lyd

• Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den største gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Når 1 eller flere Maria-symboler erstattes i en gevinst, fordobles den gevinst, bortset fra gevinster der kun indeholder Maria-symboler.

Maria-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus Scatter-symbolet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 95.88%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Sidst opdateret 10. marts 2023

Seneste opdatering: 28-08-2023