Dragonfall

INTRODUKTION

Oplev det flammende raseri i spillet Dragonfall™, som er bygget op om 8x8 felter med strømmende symboler, en Kæmpe-modifikator og gangende Gratis Spil!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Symbolerne bliver fjernet, og nye symboler strømmer ind på pladen.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en klynge med 5 eller flere matchende symboler. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned fra toppen af skærmen.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere gevinster.

Joker

• Wild-Symbolet (Dragens øje) kan bruges til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet erstatter ethvert andet symbol.
  • Hvis et wild-symbol er en del af en klyngegevinst, flytter symbolet til en tilstødende tom plads inden næste strøm.
  • Under enhver strøm holdes alle wild-symboler fast på deres plads.
  • Wild-symbolet kan også gange enhver klyngegevinst, som den deltager i. Den aktive multiplikatorværdi påføres enhver gevinst, som indeholder et wild-symbol. Når gevinsten er blevet behandlet, stiger multiplikatorværdien med 1.

Kæmpe-symboler

• Kæmpe-symboler kan forekomme på enhver plads.
  • Et eller flere Kæmpe-symboler tilføjes felterne, og enhver position de dækker, bliver forvandlet til det viste symbol.
  • Kæmpe-symbolet kan ikke forvandle wild-symbolet.

Scatter

• Wild-symbolet er også scatter-symbolet i dette spil.
  • Scatter-symbolet kan forekomme hvor som helst under en strøm.
  • Scatter-gevinster tildeles ud over almindelige gevinster.
  • 3 eller flere synlige scatter-symboler tildeler Gratis Spil.

Gratis Spil

• Hvis et wild-symbol er en del af en klyngegevinst, flytter symbolet til en tilstødende tom plads inden næste strøm.
  • Under enhver strøm holdes alle wild-symboler fast på deres plads.
  • Den indsats, der udløste de Gratis Spil, anvendes under hele Gratis Spil-runden.
  • Når Gratis Spil er slut, bliver den samlede gevinst vist på skærmen. Alle gevinster krediteres til spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Bonusindsats (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonusindsatsen kan aktiveres under hovedspillet.
  • Nå aktiveret starter der et nyt spil, som garanterer, at der som minimum lander 3 synlige bonus-symboler, hvilket aktiverer Gratis Spil.
  • Bonusindsatsen spilles for 100x af den samlede indsats.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 50.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.46%.

Seneste opdatering: 04-12-2019