Eighty Eight Fortunes

Spillet går ud på at få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER DU

VÆLG DIN INDSATS

Hvis du ønsker at justere dette, skal du klikke på knapperne '+' og '-' ud fra KREDITTER og INDSATS for at øge eller mindske størrelsen af din INDSATSVÆRDI.

KREDITTER

Denne måler viser antallet af GULDSYMBOLER, der spilles.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der satses pr. spillerunde.

START SPILLET

Klik på SPIL (knappen med en pil) for at starte dit spil.

AUTO SPIL

Hvis dette spil indeholder en AUTOSPIL-funktion, der gør det muligt for spilleren at vælge et antal spins, der skal spilles autonomt uden yderligere indgreb af spilleren. Alle de nødvendige indstillinger skal som bestemt af gældende jurisdiktion konfigureres af spilleren, før AUTOSPIL sættes i gang. For at starte AUTOSPIL skal du vælge knappen AUTOSPIL på spilskærmen. Når menuen AUTOSPIL er åben, skal spilleren konfigurere AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer. Valget "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER" bestemmer det antal spins, der skal spilles automatisk. Når de spins, der er konfigureret af spillerens valg i "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER", gennemføres, stopper AUTOSPIL. I visse jurisdiktioner skal spillere angive indstillingerne "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" ud over det ønskede antal spins, der spilles automatisk. Valget "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har tabt den samlede indsats, der er valgt. Valget "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har vundet den samlede gevinst, der er valgt for et enkelt spin. AUTOSPIL stopper, når betingelserne i en hvilken som helst af "ANTAL AUTOSPIL-RUNDER", "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og/eller "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" opfyldes. Når spilleren har konfigureret AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer, skal vedkommende vælge knappen START, som sætter hjulene i gang. På ethvert tidspunkt efter dette punkt kan spilleren vælge knappen STOP for at stoppe de resterende spins i AUTOSPIL. Når AUTOSPIL er stoppet, skal den konfigureres igen via menuen AUTOSPIL for at drage fordel af funktionen. Spilleren kan til enhver tid forlade menuen AUTOSPIL ved at vælge knappen ANNULLÉR. En bonus standser autospil.

SAMLET GEVINST

Denne måler viser det samlede beløb, der er vundet pr. spillerunde.

HJÆLP

Alle kombinationsgevinster vises ganget op med indsatsen pr. linje i spillets gevinsttabel. Disse kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, og vises som kontantværdi i spillet, og som skifter, hvis indsatsen pr. linje ændres.

FU BAT

FU BAT-symbolet er wild og erstatter alle andre symboler. FU BAT forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

SÆRLIGE GEVINSTKOMBINATIONER

Der er 243 gevinstkombinationer. Alle gevinster udbetales i en enhver placering fra venstre mod højre på tilstødende hjul begyndende med hjulet helt til venstre. Alle gevinster udbetales i den valgte valuta. en eller flere FU BAT i en gevinstgivende kombination er wild og erstatter alle andre symboler. Guldsymbolerne, der spilles med, vises i Aktive symboler-området. Hvert guldsymbol er i spil på et andet hjulsæt.

FU BAT JACKPOT FEATURE

Når en eller flere FU BAT dukker op, har spilleren chancen for at vinde en jackpot--gevinst. Antallet af guldsymboler, der spilles med, afgør spillerens adgang til jackpot-gevinster. Hvis spilleren har adgang til flere end én jackpot-gevinst, vil spilleren få vist et andet skærmbillede, hvor der vises 12 mønter. Tryk eller klik på en mønt for at afsløre symbolet for den tilgængelige jackpot. Hvis der afsløres 3 matchende symboler, vindes den tilsvarende jackpot, og featuren slutter. Værdien af jackpot-gevinsten svarer til indsatsen pr. spin.

FREE GAMES FEATURE

3, 4 eller 5 GONG-symboler på tilstødende hjul, startende fra hjulet yderst til venstre, udløser 10 gratis spil. ACE, KING, QUEEN, JACK, 10 og 9 fremkommer ikke under gratis spil. Indsatsen pr. spin samt antallet af valgte guldsymboler er det samme som i det spin, der udløste de gratis spil. Fu Bat Jackpot Feature kan blive udløst under gratis spil. Der kan vindes ekstra gratis spil under gratis spil-featuren, som føjes til de resterende gratis spil. Free Games Feature slutter, når der ikke er flere gratis spil. Free Games Feature spilles på et andet hjulsæt.

REEL WAYS

Kombinationer udløser en gevinst, når matchende symboler fremkommer hvor som helst på tilstødende hjul fra hjulet helt til venstre til hjulet helt til højre. Kun den højeste gevinst pr. kombination udbetales. Alle symboler udbetaler efter gevinsttabellen. Gevinsttabellen er dynamisk og viser gevinster baseret på spillerens aktuelle indsats. Gevinster fra forskellige kombinationer lægges sammen, og eventuelle scatter-gevinster (hvis tilgængelig) føjes til kombinationsgevinster. Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 10-05-2017