Fishin' Frenzy Spin Boost

INTRODUKTION

RTP: 96.11%, Extra bet 98%

Fishin' Frenzy er en 5-hjulet spillemaskine med 10 linjer og en Gratis Spin-bonus, som kan blive dagens fangst!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at vælge beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser i samlet indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (eller ethvert fiske-symbol) startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, udløser Gratis Spins Bonussen. Under Gratis Spin tildeler alle Fisker-symboler, som der lander på hjulene, en pengepræmie for hver synlig Fisk.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler er en gevinst eller de symboler kan bruges med et andet til at danne en gevinst for 4 symboler, udbetales kun den gevinst, som er højest).

Gratis Spins

• Hvis du får 3 eller flere synlige bonussymboler, hvor som helst, tildeles bonussen.
  • Under Gratis Spin aktiveres Fisker-symbolet. Under hvert spin, hvor Fisker-symbolet lander, tildeles der også et præmie for hvert fiske-symbol, som der lander.
  • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Gratis Spins-funktionen.
  • Gratis spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet, og spilleren udbetales det viste beløb i bonusgevinstfeltet.

Spin-boost (afhængig af operatørindstillinger)

• Inden Gratis Spins starter kan spilleren vælge at spille Spin-boost-featuren for at prøve at få ekstra spins.
  • Et tryk på 'Køb' spinner hjulet for det viste beløb.
  • Hvis der landes i det gyldne Spin-boost-segment, bliver der tildelt ekstra spins.
  • Spin-boost-featuren fortsætter, indtil spilleren trykker på SPIL eller opnår maksimumantallet på 50 gratis spins.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.

(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

• Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 10 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Funktion-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 10 aktive linjer).
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Gevinstlinjer

Seneste opdatering: 24-02-2021