Time Spinners

OM SPILLET

Oplev tidens flygtige natur i denne 5x4 spillemaskine med gevinstlinjegevinster og en maks. gevinst på 10.000x!

FUNKTIONER

WILD-MULTIPLIKATOR

Lommeur-symbolet er en wild-multiplikator, der afslører en værdi, efter det lander. Den afslørede multiplikator kan være 2x-12x. Multiplikatorværdien gælder for enhver gevinstlinje, som den danner en del af. Hvis mere end én multiplikator danner del af den samme gevinstlinje, lægges multiplikatorværdierne sammen, før de føjes til gevinsten. Der kan maksimalt lande 10 wild-multiplikatorer i grundspillet, og der kan maksimalt lande 15 i bonusspillet.

SYNKRONISER DINE URE

Når synkroniseringssymbolet lander, bliver alle wild-multiplikatorer synkroniseret til den højeste multiplikatorværdi på gitteret.

BORROWED TIME BONUSSPIL

Aktiver denne bonusfunktion ved at lande 3 Spøgelsessymboler! Dette bonusspil er inddelt i to faser, indsamlingsfasen og udbetalingsfasen.

Alle ramte wild-multiplikatorer er klæbende under hele funktionen.

Indsamlingsfase

Under indsamlingsfasen indeholder hjulene kun de særlige Lommeur-, Synkroniserings- og Ekko-symboler og ikke-vindende symboler.

Disse symboler er ikke-vindende under bonusspillet:

Når et Ekko-symbol lander, stiger værdien på alle tilstødende wild-multiplikatorer med den viste værdi. Ekko-symbolet kommer i to varianter: det Normale Ekko og det Episke Ekko.

Det Normale Ekko tilføjer den viste værdi til alle tilstødende wild-multiplikatorer. Det Episke Ekko ganger alle tilstødende wild-multiplikatorer med den viste værdi.

Det Normale Ekko kan have følgende multiplikatorværdier: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x.
Det Episke Ekko kan have følgende multiplikatorværdier: x2, x3, x4, x5.

Indsamlingsfasen starter med 3 gratis spins. Hver gang et specialsymbol rammes og aktiveres, bliver det resterende antal gratis spins genopfyldt til 3. Efter 3 spins i træk uden et specialsymbol, skifter funktionen til udbetalingsfasen.

Udbetalingsfase

Under udbetalingsfasen indeholder hjulene kun symbolerne i udbetalingstabellen.

Udbetalingsfasen tildeler altid mindst 3 gratis spins. For hvert spin, der genopfyldes i indsamlingsfasen, tildeler udbetalingsfasen 1 ekstra gratis spin.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.19%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild- og aktiverede Lommeur-symboler erstatter alle Høje og Lavt udbetalende symboler.

Spøgelsessymbolet forekommer kun i grundspillet, inklusive FeatureSpins™.
Synkroniseringssymbolet forekommer i grundspillet og under indsamlingsasen i bonusspillet Borrowed Time.
Ekko-symboler forekommer kun under indsamlingsfasen i bonusspillet Borrowed Time.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BORROWED TIME er 94.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber WATCH MAKER FEATURESPINS™ er 94.22%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10,000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-08-25 08:40 UTC

Spilversion 1.0.0.0
Serverversion 2.0.59

Seneste opdatering: 26-08-2022