Rainbow Riches Megaways

Sådan spiller du

Introduktion til spillet

• Rainbow Riches Megaways ™ bruger den populære Megaways ™ mekanik, der giver mellem 324 og 117.649 måder at vinde på.
  • Vindende symboler fjernes efter hvert spin, hvilket giver en kaskade af symboler, der kan give yderligere gevinster.
  • Funktionen "Gratis spin-bonus" giver en ubegrænset gevinstmultiplikator og en chance for yderligere Gratis spins.

Kaskadegevinster

• Når en vindende kombination dukker op på hjulene, fjernes og erstattes alle de symboler, der indgår i gevinsten.
  • Symboler erstattes på hovedhjulene ovenfra og ned, og på det øverste hjul fra højre.
  • Antallet af symboler på hvert hjul er fastsat for efterfølgende symbolkaskader, der finder sted i hver spilrunde.
  • Kaskaden fortsætter, indtil der ikke kommer flere gevinster.

Superjuvel-bonus

• Hvis der vises et Superjuvel-symbol i enhver position på det øverste hjul, udløses ‘Superjuvel-bonus’.
  • Superjuvelen forvandler alle synlige juvel-symboler, inklusive sig selv, til et tilfældigt valgt juvel-symbol.
  • De forvandlede juvel-symboler evalueres og udbetales sammen med alle andre gevinster.

Gratis spins-bonus

• Gratis spins-bonus uddeles, når 4 eller flere krukkesymboler er synlige på hovedhjulet efter et spin.
  • Der uddeles 12 Gratis spins for hver 4 krukkesymboler.
  • Der uddeles 5 ekstra gratis spins for hvert yderligere synligt symbol.
  • Gratis spins bruger de samme præmier som basisspillet.

Genudløsning af Gratis spins

• De ekstra Gratis spin-symboler er kun tilgængelige på det øverste hjul.
  • 1, 2 eller 3 yderligere Gratis spins uddeles, når henholdsvis +1, +2 eller +3 symboler er synlige efter et spin.
  • Ekstra Gratis spin-symboler fjernes fra det øverste hjul og tilføjes til den resterende tæller.
  • Symbolerne på det øverste hjul vil falde ned, når symbolet fjernes, og potentielt skabe flere gevinster.

Ubegrænset Gevinstmultiplikator

• 'Gratis spins-bonus' har en 'Ubegrænset gevinstmultiplikator'.
  • 'Ubegrænset gevinstmultiplikator' starter med x1, og forøges med 1 efter hver vindende kaskade.
  • Den forøgede 'Ubegrænset gevinstmultiplikator' gælder for efterfølgende gevinster.
  • En vindende kaskade består af alle tilstødende gevinstsymboler og inkluderer ikke yderligere Gratis spin-symboler.

Vælg din indsats

• For at justere INDSATSEN skal du bruge knapperne "+" og "-" til at øge eller reducere størrelsen af din indsats.
  • Tryk på SPIN-knappen for at starte spillet.

Tilstødende gevinster

• Spillet indeholder tilstødende gevinster.
  • Alle gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.00%.

Seneste opdatering: 29-07-2019