Ice Wolf

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

Alle måder (729 till 74 088)

Hjul

6 hjul

Rakkers

3 rakker (op til 7)

Hit frekvens

18.25%

Navn

Ice Wolf

Spelstrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Ice Wolf er et slot-spil med 6 kolonner, 3 rækker og op til 729 måder at vinde på. To ekstra sektioner af hjul, et med 6x3 (midterst) og et med 6x1 (øverst), kan komme i spil, hvilket bringer det samlede antal op på 7 rækker og 74.088 måder at vinde på.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv indsatslinje udbetales.

5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.

6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen 'Auto Spin' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Ice Wolf spilles i to tilstande: normaltilstand og respin-tilstand.

10. Alle spins i normaltilstanden starter med kun den nederste hjulsektion med 6 kolonner, 3 rækker og 729 måder at vinde på.

11. En vinderkombination i normaltilstand udløser respin-tilstand og fjerner is opad. Antallet af symboler pr. kolonne, inklusive vinderkombinationen, svarer til det antal symboler, som isen fjernes fra i de respektive kolonner, op til et maksimum på 7 rækker pr. kolonne. Fjernelsen af is kan skabe flere vinderkombinationer, men de fjerner ikke mere is. Udbetalingen finder sted, når isen er fjernet, og giver et respin.

12. Respin-tilstand slutter, når der ikke udløses flere respins (fra nye vinderkombinationer, nye is-ulve eller fastgjorte +1 Spin-symboler) eller når den maksimale gevinst er nået.

13. Et Ice Wolf-symbol er kun i spil, når det ikke er dækket af is. Det træder i kraft efter udbetalingen, rydder al isen i sin kolonne og efterlader et spor af wilds fra sin position op til toppen af den midterste hjulsektion. Fjernelsen af is og sporet af wilds, der udløses af is-ulve, udføres på snurrende hjul. Et respin tildeles, hvis en eller flere is-ulve lander i et spin, der ikke giver gevinst.

14. Den øverste hjulsektion indeholder multiplikatorsymboler (x2, x3, x5, x10 og x50), +1 Spin-symboler og wild-symboler.

15. Alle hjul i den øverste sektion drejer individuelt i hvert spin, indtil de stopper på en multiplikator, en wild eller et +1 Spin-symbol. Det landede symbol fastgøres i eventuelle respins, men bliver først aktiveret, når isen er ryddet.

16. Et +1 Spin-symbol, som er fri for is, kommer i spil i et spin uden nye vinderkombinationer eller Ice Wolf-symboler. Det tildeler et ekstra respin og forsvinder igen i det respin. Symbolerne bruges fra venstre mod højre, hvis der er mere end et aktivt +1 Spin-symbol.

17. Aktive multiplikatorer i den øverste hjulsektion er additive og bruges på alle gevinster, uanset hvor de dukker op.

18. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Ice Wolf-symbolet, multiplikatorsymboler og +1 Spin-symboler.

19. Gevinster udbetales i slutningen af respins.

20. Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spilrunde eller i respin- tilstand.

21. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Ice Wolf er 96,1%

22. Spillet har en maksimal gevinst på 250.000 mønter.

23. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 05-11-2019