Sizzling Spins

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Fyr op under grillen, og nyd Sizzling Spins’ saftige gevinster. Denne spillemaskine med fem hjul spilles med 243 gevinstmuligheder, som udbetales fra venstre mod højre.

I Sizzling Spins er der et sølvpapirsymbol, som åbnes og bliver en wild, når det lander på et grillhjul, et scatter-symbol (en chili), et udvalg af lækkert kød som højtbetalende symboler og en række velsmagende grøntsager som lavtbetalende symboler. Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol undtaget scatter-symbolet og hjælper med at danne vinderkombinationer.

Under hvert indledende spil aktiveres et grillhjul på hjul 1, 3 eller 5. Hvis der lander sølvpapir på et grillhjul, bliver det til en wild, som udløser et ekstraspil, hvorunder grillhjulet fortsat er med. Under ekstraspillet fyres der op under et andet hjul, som også bliver et grillhjul. Hvis du aktiverer endnu en wild på det nye grillhjul, får du et nyt ekstraspil. Ekstraspillene fortsætter, indtil alle 5 hjul er grillhjul, eller der ikke er flere aktiverede wilds. Under et ekstraspil kan alle hjul blive grillhjul. Hvis en wild lander på et grillhjul under det fjerde og sidste ekstraspil, ganges evt. gevinster under dette spil med to.

Gratisspilfunktionen udløses, når tre chili-scatter-symboler er landet på hjulene. Vælg et af chili-scatter-symbolerne for at se, hvor mange gratisspil du har vundet! Vind 8, 10 eller 12 gratisspil.

Hjulene udvides under gratisspil til fire rækker i højden, så gevinstmulighederne øges til 1024. Hvert spil gør ét hjul til et grillhjul. Alle hjul kan blive til grillhjul under gratisspil. Alle sølvpapirsymboler aktiveres som wilds på ethvert hjul. Wilds på grillhjul udløser ekstraspil på samme måde som under basisspillet. Hvis du samler chili-symboler øges din multiplikator. Multiplikatoren anvendes for det aktuelle og efterfølgende spil. Tre chili-symboler giver en multiplikator på x2. Seks chili-symboler giver en multiplikator på x3. Ni chili-symboler giver en multiplikator på x5.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 243 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 24-07-2018