Gunslinger Reloaded

Uafsluttede spil

• Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet.
  • Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

• Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne.
  • Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen.
  • Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer.
  • Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden.
  • Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.
  • Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

• Gunslinger: Reloaded er en spillemaskine med 5 hjul og 25 faste gevinstlinjer, som viser dig det vilde vestens guldalder! Nyd de tørkeramte og trøstesløse omgivelser, jag de sejlivede banditter, og få store dusører!
  • Gunslinger: Reloaded har et wildsymbol med en dusørjæger, et SCATTER-symbol med en hest, et SCATTER-symbol med en flaske, som giver gratisspil, og et BONUS-SCATTER-symbol med en efterlysningsplakat. WILD-symbolet erstatter ethvert andet symbol undtaget SCATTER-symboler for at hjælpe med at danne vinderkombinationer.
  • 3 SCATTER-symboler med flasken, som giver EKSTRASPIL, på hjul 2, 3, 4 aktiverer GRATISSPIL-funktionen FLASKESPIL. Når du har skudt en af flaskerne, starter en række GRATISPIL, hvor gevinsterne for vinderkombinationer fordobles. Der kan indledningsvist vindes 10 til 25 GRATISSPIL, men der kan udløses yderligere GRATISSPIL uden begrænsninger.
  • 3 BONUS-SCATTER-symboler med efterlysningsplakater på hjul 1, 2, 3 aktiverer tilstanden DUSØRJAGT. Vælg dit mål fra dusøroversigten, og jag banditten gennem byen. Skyd mod flasker, knive og dynamit, inden I står ansigt til ansigt i et episk opgør!
  • I DUSØRJAGT-tilstanden giver de berygtede banditter forskellige præmier: Jessie Picket – den første bandit – har en multiplikator på x2 og giver 6-36x den samlede indsats. Butch Curry – den anden bandit – har en multiplikator på x3 og giver 3-72x den samlede indsats. Endeligt er der Wild Bil – den tredje bandit – som har en multiplikator på x4 og giver 1,2-240x den samlede indsats. Multiplikatoren gælder for alle gevinster fra DUSØRJAGT!
  • Indsaml alle slags pokerkort ved at få vinderkombinationer og udløse tilstanden SKYD KORTENE, hvor du kan vinde den PROGRESSIVE JACKPOT. Jo større indsats, jo større chance for gevinst. Du vinder en JACKPOT, hvis alle kort har en sherifstjerne!
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.66%.
  • Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 06-05-2019