Bloodthirst

OM SPILLET

Det er tæt på midnat, og noget ondt lurer i mørket! Bloodthirst er en 5-hjulet spillemaskine med 4 rækker og gevinstlinjer, samt en maksimumgevinst på 10.000 gange din indsats!

Den maksimale gevinst kan opnås i Immortals spiltilstanden.

FUNKTIONER

Monsterhjul

Når der lander 4 symboler af samme slags stablet på et hjul, så udvider de sig til et Monsterhjul, når linjegevinsterne er blevet udbetalt.

Hvert Monsterhjul har en karakter fra et af de fire højt udbetalende symboler og tildeler en inpiduel ekstra præmie efter at have udvidet sig. Disse præmier er baseret på dit nuværende indsatsniveau og er adskilt fra almindelige linjegevinster.

Et Ånd-monsterhjul tildeler 5 gange den aktuelle indsats

Et Vampyr-monsterhjul tildeler 10 gange den aktuelle indsats

Et Varulv-monsterhjul tildeler 15 gange den aktuelle indsats

Et Dæmon-monsterhjul tildeler 20 gange den aktuelle indsats

Hvis 5 ens Monsterhjul fremkommer samtidig, så forvandles de i stedet til en Monster-overtagelse, der dækker alle fem hjul. Når dette sker, så udbetaler Monsterhjulene ikke deres inpiduelle ekstra præmier, og der tildeles ingen almindelige linjegevinster.

En Monster-overtagelse tildeler en kæmpegevinst baseret på din aktuelle indsats.

En Ånd Monster-overtagelse tildeler 100 gange den aktuelle indsats

En Vampyr Monster-overtagelse tildeler 250 gange den aktuelle indsats

En Varulv Monster-overtagelse tildeler 1000 gange den aktuelle indsats

En Dæmon Monster-overtagelser tildeler 2500 gange den aktuelle indsats

Bloodthirst

Ram 3 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at aktivere denne bonus, som tildeler 10 gratis spins.

Dette bonusspil har bedre odds end grundspillet for at udløse udvidende Monsterhjul ved at lande 4 stablede symboler af samme slags på et hjul.

Immortals

Ram 4 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at aktivere denne bonus, som tildeler 10 gratis spins.

Først i bonussen vælges et af de fire højt udbetalende symboler som hovedsymbol for bonusfunktionen. Det valgte hovedsymbol er det eneste symbol, som kan udvide sig til Monsterhjul under bonussen.

Når et Monsterhjul med det valgte symbol udvider sig på et hjul, så bliver indikatoren oven over hjulet aktiveret under resten af bonussen. Sidst i alle de resterende spins udvider Monsterhjul sig på alle hjul med aktiverede indikatorer.

Hvis der lander et opgraderings-scatter-symbol, så opgraderes det valgte hovedsymbol til det næste højest udbetalende symbol, hvis det er muligt. Det nye valgte symbol bliver herefter det eneste symbol, som kan udvide sig til Monsterhjul. Indikatorerne oven over hvert hjul opgraderes også, så de matcher.


SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.19%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

FS-symbolet forekommer kun i grundspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.19%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BLOODTHIRST er 96.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber IMMORTALS er 96.35%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-12-14 11:48 UTC

Spilversion 1.0.0
Serverversion 2.0.75

Seneste opdatering: 02-02-2023