Heist

Spillets mål

Heist er en spilleautomat med fem hjul, 30 betalingslinjer med hjuljokerfunktion, Heist-bonusspil og glasskærer-klik mig-funktion, som giver dig chancen for at vinde ekstra præmier. 3 eller flere symboler med boksdøre på en hvilken som helst betalingslinje udløser Heist-bonusspillet. Disse symboler med boksdøre behøver ikke at blive vist lige efter hinanden på betalingslinjen, og de behøver ikke at starte fra det første hjul. Du kan vælge muligheden hakke, bor eller eksploder til at bryde boksen op og vinde præmien. 3 eller flere glasskærersymboler på en hvilken som helst betalingslinje udløser glasskærer-klik mig-funktionen. Disse glasskærersymboler behøver ikke at blive vist lige efter hinanden på betalingslinjen, og de behøver ikke at starte fra det første hjul. Klik på et af de blinkende "Klik mig"-symboler for at blive tildelt en af følgende: Gratis spin, øjeblikkelige kreditter eller Heist-bonusspil.

Spilleinformation

• Du kan satse på op til 30 linjer.

Sådan spiller du

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt 30 linjer. Du kan ændre linjer ved at klikke på knappen 'SELECT LINES' på spilskærmen. Hvis du klikker på knappen 'SELECT LINES', vælges der to linjer ad gangen, indtil man når til linje 27. Herefter vælges der én linje ad gangen for linje 28, 29 og 30. Valget af linjer foretages i cyklisk rækkefølge, hvilket betyder, at når du har valgt 30 linjer, vil valget af linjer ved næste klik på knappen 'SELECT LINES' starte ved 1 igen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Angivelse af 'INDSATS': Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på 0,10 EUR pr. linje for alle 30 linjer, hvilket givet en samlet indsats på 3,00 EUR. Hvis du klikker på knappen 'BET PER LINE', øges indsatsen til maksimumværdien, som er 30 EUR. Indsatsen pr. linje fungerer i cyklisk rækkefølge, hvilket betyder, at når man når 30 EUR, starter indsatsen forfra i trin på 0,01 EUR. Systemet vil automatisk tilpasse indsatsen til det næsthøjeste mulige beløb, hvis spilsaldoen er mindre end 3,00 EUR.
  • Maks. indsats: Klik på 'BET MAX' for at spille med 30 linjer og 30 EUR pr. linje. Denne mulighed er kun aktiv, hvis din spilsaldo er stor nok.
  • 'VIEW PAYS': Du kan få vist GEVINSTOVERSIGTEN ved at klikke på knappen 'VIEW PAYS', der er placeret øverst til venstre på hovedspilskærm. Udbetalingen for hvert symbol vises på skærmen med gevinstoversigten, når den er ganget med indsats pr. linje. Værdierne på skærmen med gevinstoversigten ændres dynamisk afhængigt af den valgte indsats pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'BACK TO GAME'.
  • 'REGLER': Du kan få vist REGLER ved at klikke på knappen 'NEXT', der er placeret nederst til højre på skærmen Gevinstoversigt. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'BACK TO GAME'.
  • Spin: Klik på 'SPIN' for at dreje hjulene. Når hjulene stopper, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive tilskrevet i henhold til det skyldige beløb.
  • Samlet indsats: Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under måleren "TOTAL BET", som er placeret nederst til venstre på spilskærmen.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver oplyst og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at det tilsvarende symbol bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en besked og desuden i 'WIN'-måleren. Det sidste symbol på hver individuelle vindende betalingslinje animeres og kommer "ud af skærmen", og gevinstbeløbet for den pågældende betalingslinje vises på dette symbol. Gevinsten vises desuden på det første symbol på hver vindende betalingslinje. I tilfælde af spredt gevinst animeres det spredte symbol, og det beløb, der er vundet, vises på det animerede symbol.
  • Heist-bonusspil: Heist-bonusspillet eller boksbonusspillet udløses, når tre eller flere symboler med boksdøre vises på en hvilken som helst betalingslinje. Disse symboler med boksdøre behøver ikke at blive vist lige efter hinanden på betalingslinjen, og de behøver ikke at starte fra det første hjul. Skærmen med hovedspillet ændrer sig, og bonusspilskærmbilledet åbnes. Spilleren skal vælge en af de tre muligheder: Hakke, bor eller eksploder for at bryde boksen op. Når du er færdig med bonusspillet, skal du klikke på knappen 'Return To Game' for at vende tilbage til hovedspilskærmen.
  • Glasskærer-"KLIK MIG"-funktion: Glasskærer-klik mig-funktionen udløses, når tre eller flere glasskærersymboler vises på en hvilken som helst aktiv betalingslinje. Disse glasskærersymboler behøver ikke at blive vist lige efter hinanden på betalingslinjen, og de behøver ikke at starte fra det første hjul. Hvis du klikker på et af de blinkende "Klik mig"-symboler, får du tildelt en af følgende: Gratis spin, øjeblikkelige kreditter eller Heist-bonusspil!
  • Hjuljokerfunktion: Når C4-symbolet vises i midten af hjul 3, aktiverer det hjuljokerfunktionen. Spredte gevinster udbetales inden C4-eksplosionen. Alle linjegevinster udbetales først, efter C4-symbolet er eksploderet, og alle positioner på hjul 3 er ændret til joker. Spredt gevinst udbetales ikke igen efter C4-eksplosionen. Under hjuljokerfunktionen fordobles eventuelle linjegevinster. Derudover kan jokerhjulet blive "låst" og forblive på skærmen i et yderligere spin. Eventuelle linjegevinster under denne "låsning" fordobles også. Denne "låsning" udløses tilfældigt. Hjuljokerfunktionen kan ikke udløses under gratis spins. C4-symbolet vises kun på hjul 3. Når "låsning" udløses, vil ændring af indsatsen (indsats pr. linje og/eller antallet af linjer) betyde, at "låsningen" spildes.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin. Du skal blot klikke på 'PLAY' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knappen 'SELECT LINES' og/eller 'INDSATS PR. LINJE' som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'BALANCE' og 'TOTAL BET'.
  • AUTOPLAY: Hvis du vil gøre brug af Autoplay-funktionen, skal du klikke på knappen 'AUTOPLAY' øverst til højre på spilskærmen. Som standard er ANTAL LINJER og INDSATS PR. LINJE det samme som det aktuelle valg i spillet, og ANTALLET AF AUTOMATISKE SPIN er angivet til 15. ANTALLET AF AUTOMATISKE SPIN angiver det antal spin, der vil blive spillet under Autoplay. Hvis du klikker på knappen "CONFIRM", aktiveres Autoplay. Klik på knappen "CANCEL" for at vende tilbage til skærmen med hovedspillet.
  • Du kan deaktivere 'AUTOPLAY' ved at klikke på knappen 'STOP AUTOPLAY'.
  • Bemærk: Indstillingen 'AUTOPLAY' er ikke tilgængelig i PlayMoney-tilstand.
  • Lyd: Du kan slå lyden til og fra ved at klikke på knappen "SOUND ON" eller knappen "SOUND OFF" i øverste venstre hjørne af spilskærmen.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'GAME RULES' for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil Account variale.
  • Klik på 'Exit Game' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Rules

• Spil 1 til 30 linjer.
  • Du kan ændre LINJER ved at klikke på knappen 'SELECT LINES' på spilskærmen.
  • Du kan ændre INDSATSBELØB ved at klikke på knappen 'BET PER LINE' på spilskærmen.
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • BET MAX indstiller LINJER og INDSATS til maksimum.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGT.
  • Det højeste gevinstbeløb på hver valgte betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til betalingslinjegevinsterne.
  • Kun valgte linjer kan udløse gevinster, bortset fra spredt bor.
  • Samtlige symboler giver kun gevinst fra venstre mod højre, bortset fra det spredte borsymbol, som giver gevinst hvor som helst.
  • Jokersymboler træder i stedet for alle symboler undtagen glasskærer-, boksdør- og spredt bor-symbolet.
  • Der er ingen udbetalinger for symbolerne glasskærer, boksdør og C4.
  • Alle betalingslinjegevinster, der forekommer, mens hjuljokerfunktionen er aktiv, fordobles.
  • Alle betalingslinjegevinster, der forekommer, mens hjuljokerfunktionen "låst" er aktiv, fordobles.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Features

Feature games

• Heist-bonusspil:
    • Heist-bonusspil eller boksbonusspil udløses, når tre eller flere symboler med boksdøre vises på en hvilken som helst betalingslinje. Disse symboler med boksdøre behøver ikke at blive vist lige efter hinanden på betalingslinjen, og de behøver ikke at starte fra det første hjul.
    • Spilskærmen ændrer sig, og bonusspilskærmen åbnes. Spilleren skal vælge en af de tre muligheder: Hakke, bor eller eksploder for at bryde boksen op.
    • Ved hjælp af den valgte metode bryder Neil boksen op og indsamler pengene fra boksen.
    • Når han er kommet ud af boksen, vises de vundne penge. Du kommer til hovedspilskærmen ved at klikke på knappen 'Return To Game' på hovedspilskærmen.
    • Det beløb, der vindes under Heist-bonusspillet, beregnes som vist herunder: Det vundne beløb = indsats pr. linje * tilfældig multiplikator * antal af linjer, der indeholder den bonusudløsende kombination. En linje anses for at indeholde den bonusudløsende kombination, hvis den indeholder tre eller flere bonusudløsende symboler (boksdørsymbol). Den højeste tilfældige multiplikator er 1500.
    • Heist- bonusspillet kan ikke udløses under gratis spin.
    • Heist- bonusspillet og hjuljokerfunktionen kan udløses på samme tid. Når dette sker, spilles hjuljokerfunktionen først, og herunder fordobles udbetalingerne for alle vindende linjer. Derefter spilles Heist-bonusspillet. Udbetalinger for Heist-bonusspillet fordobles IKKE.
    • Heist- bonusspillet kan også udløses, mens hjuljokerfunktionen "låst" er aktiv. Når hjulene holder op med at dreje, evalueres det pågældende spin, og alle linjegevinster fordobles. Heist-bonusspillet spilles herefter. Udbetalinger for Heist-bonusspillet fordobles ikke.
  • Glasskærer-"KLIK MIG"-funktion:
    • Glasskærer-klik mig-funktionen udløses, når tre eller flere glasskærersymboler vises på en hvilken som helst aktiv betalingslinje. Disse glasskærersymboler behøver ikke at blive vist lige efter hinanden på betalingslinjen, og de behøver ikke at starte fra det første hjul.
    • Hvis du klikker på et af de blinkende "Klik mig"-symboler, får du tildelt en af følgende: Gratis spin, øjeblikkelige kreditter eller Heist-bonusspil.
    • Hvis det valgte "Klik mig"-symbol afslører "Øjeblikkelige kreditter", vises det tildelte beløb på selve symbolet, og bonusspillet er ovre. Det beløb, der vindes, beregnes som vist herunder: tilfældig multiplikator * indsats pr. linje. Den højeste tilfældige multiplikator er 500.
    • Hvis det valgte "Klik mig"-symbol afslører "Bonusrunde", udløses Heist-bonusspillet.
    • Hvis det valgte "Klik mig"-symbol afslører "Gratis spin", ændres spilskærmen til skærmen med gratis spin, som vises med en rød baggrund, og de gratis spin begynder. Under gratis spin vises røde lasere over de fem hjul, og disse røde lasere er ikke betalingslinjer. Gratis spin spilles på alle 30 linjer, uafhængigt af hvor mange linjer der er valgt i det udløsende spil. Alle gratis spin spilles med den samme indsats pr. linje som det spil, der udløste de gratis spin. Samtlige gevinster under gratis spin fordobles. Det beløb, der er vundet på hver enkelt gratis spin, vises i 'WIN'-måleren, og det samlede gevinstbeløb vises i tickerområdet. Desuden føjes gevinstbeløb for hvert enkelt gratis spin til måleren 'BALANCE' med det samme. Når de gratis spin er færdige, ændres skærmen til den normale skærm. Spilleren tildeles op til 200 gratis spin. Det antal gratis spin, der tildeles, beregnes som vist herunder: tilfældigt antal gratis spin * antal linjer, der indeholder kombinationer, der udløser bonusspil.
    • Glasskærer- bonusspillet kan ikke udløses under gratis spin.
    • Glasskærer- bonusspillet og hjuljokerfunktionen kan udløses på samme tid. Når dette sker, spilles hjuljokerfunktionen først, og alle linjegevinster under dette bonusspil fordobles. Derefter spilles Glasskærer-bonusspillet. Udbetalinger for glasskærer-bonusspillet fordobles IKKE.
    • Når glasskærer-funktionen (som tildeler gratis spin) og hjuljokerfunktionen "låst" udløses på samme tid, vil "låsningen" blive spillet i det følgende spin, når alle gratis spil er fuldført.
    • Glasskærerfunktionen kan også udløses, når hjuljokerfunktionen "låst" er aktiv. Når hjulene holder op med at dreje, evalueres det pågældende spin, og alle linjegevinster fordobles. Glasskærerfunktionen spilles herefter. Udbetalinger under glasskærerfunktionen fordobles ikke.

Paytable

Du kommer til skærmen med gevinstoversigten ved at klikke på knappen VIEW PAYS på hovedspilskærmen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.80%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Når du er logget ind igen, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogger'.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst et bonusspil eller midt i et bonusspil, vil softwaren automatisk starte bonusspillet, når du er logget på igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Resultaterne for spillet kan kontrolleres i Spillogger.

Hvis du fortsat har problemer, skal du kontakte vores døgnåbne kundeservice.

Seneste opdatering: 06-07-2022