Wizard of the Woods

Oplev den unge troldmands magiske kræfter! Han kan forbedre dit held med sin magi og tildele en stor formue!

Wizard Of The Woods™ er en spillemaskine med 5x3-hjul og 25 faste gevinstlinjer.

• Tilbage til afspiller (RTP)
  • Generelt
  • Scatter-symbol
  • Wild-symbol
  • Den Magiske Wizard-funktion
  • Gratis Bonus-spin
  • Autospil

Tilbage til afspiller (RTP)

Tilbage til afspiller (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge, der spilles af spillere i et bestemt spil, der udbetales som gevinster over tid. RTP'en er fast og ændrer ikke.

Dette spil har en RTP på 96,02%.

Generelt

• Spillet har 25 fastlagte linjer.
  • Hvis du har en vindende kombination på en spillelinje, fremhæves gevinsten på hjulene.
  • Almindelige gevinster skabes, når samme symbol vises ved siden af hinanden på en spillelinje, med et af symbolerne på det første hjul.
  • En almindelig gevinst udbetales pr. linje. Hvis du har mere end en kombination på en spillelinje, udbetales du den gevinst, der har den højeste værdi.
  • Almindelige gevinster afhænger af din indsats pr. linje, med undtagelse af Scatter. Indsats pr. linje = (Samlet indsats/Antallet af gevinstlinjer).
  • Almindelige gevinster i gevinsttabellen vises i kreditter, så hvis din samlede indsats er 0,25 kreditter pr. spil, er din indsats pr. linje = samlet indsats/antallet af gevinstlinjer, dvs. 0,25 kreditter/25 gevinstlinjer = 0,01 kreditter. Din samlede udbetaling er udregnet som { (indsats pr. linje * kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 }. Ved en gevinst med 5 es-symboler, som giver 0,50 kreditter, vil den samlede udbetaling være { (0,01 indsats pr. linje * 0,50 kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 } = 0,50 kreditter.
  • Spillet har en dynamisk gevinsttabel for at give spilleren yderligere information omkring udregning af udbetaling. Den udbetaling, der vises i gevinsttabellen for alle symbolkombinationerne, er det endelige beløb i kreditter, som allerede er multipliceret med den aktive indsat pr. spillelinje og udbetalt til spilleren – med undtagelse af Scatter (se sektionen for Scatter-symboler for yderligere information).
  • Du udbetales gevinstbeløbet i feltet Udbetalt.
  • Hvis du ikke har en vindende kombination, er spillet være forbi, og du kan spille igen.

Scatter-symbol

er et Scatter-symbol.

• 3 scatter-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 & 4 udløser 10 gratis spin.
  • Scatter-symbol kan ikke erstattes af et Wild-symbol.
  • Scatter kan konverteres til Wild-symboler under Den Magiske Wizard-funktion.
  • Gevinster fra Scatter-symboler ganges med den samlede indsats og tilføjes gevinsterne fra de vindende linjer.
  • Scatter udbetaler hvor som helst.
  • Grundudbetalingen af Scatter-symboler for den bestemte kombination kan udregnes som (kreditter vundet på minimumsindsats/antal spillelinjer) * 100. Så den samlede udbetaling for Scatter-gevinsten kan udregnes som (grundudbetaling af kombinationen med et Scatter-symbol * samlet indsats).
  • Spillet har en dynamisk gevinsttabel for at give spilleren yderligere information omkring udregning af udbetaling. Scatter-udbetalinger vist i gevinsttabellen er det samlede kreditter-beløb, der allerede er multipliceret med den samlede indsats og udbetalt til spilleren.

Eksempel:

Spil A har følgende kriterier:

• 3 Scatter-symboler spredt på hjulene fuldender en vindende Scatter-kombination og udløser Gratis bonus-spin.
  • Scatter-gevinster føjes til gevinster fra Gratis Spin og spillelinjer. Hvis du har både en Scatter- og en spillelinje-gevinst, udbetales begge gevinster, da Scatter-symbolet ikke behøver at indgå i en spillelinje-gevinst.
  • Spin hjulene.
  • Et Scatter-symbol vises på hvert af hjulene 2, 3 og 4 i enhver hjulposition.
  • Udbetalingen for 3 Scatter-symboler er 0,25 kreditter for en minimumsindsats og en samlet indsats på 0,25 kreditter, grundudbetalingen for 3 Scatter-symboler ville være { (0,25 kreditter vundet på en minimumsindsats / 25) * 100 } = 1,00. Og din Scattergevinst vil være (1,00 Basisudbetaling * 0,25 i kreditter) = 0,25 kreditter.

Wild-symbol

er et Wild-symbol.

• Wild vises kun på hjul 3 og erstatter alle symboler undtagen scatter.
  • Under Den Magiske Wizard-funktion kan alle symboler konverteres til Wilds – inklusive Scatter.

Eksempel:

Spil A har følgende kriterier:

• Wild-symbol erstatter alle andre symboler, undtagen Scatter-symbol og fuldender vindende kombinationer.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre mod højre, så der skal vises et symbol på det første hjul.
  • En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul, udbetales ikke. Kun de højeste vindende kombinationer udbetales pr. spillelinje.
  • Hvis der er mere end én mulig vindende kombination på en gevinstlinje, udbetales kun værdien af den højeste kombination.
  • Hvis din samlede indsats er 0,25 kreditter pr. spin, er din indsats pr. linje = samlet indsats/antallet af spillelinjer, dvs. 0,25 kreditter/25 spillelinjer = 0,01 kreditter. Din samlede udbetaling er udregnet som { (indsats pr. linje * kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 }.
  • Spin hjulene.
  • Fire almindelige es-symboler vises på hjul 1, 2, 4 og 5, Wild-symbol vises på hjul 3.
  • Dette fuldender en gevinst for 5 almindelige es-symboler, hvilket udbetaler 0,50 kreditter for en minimumsindsats.
  • Så din samlede udbetaling vil være { (0,01 indsats pr. linje * 0,50 kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 } = 0,50 kreditter.

Den Magiske Wizard-funktion

• En fuld stak af wild-symboler på hjul 3 vil udløse den Magiske Wizard-funktion.
  • Under funktionen wizard magic, konverteres et eller to symboler til wild-symboler af spillets wizard. Ellers udbetales en præmie på op til 10x den samlede indsats I kreditter.
  • Under Den Magiske Wizard-funktion kan alle symboler konverteres til Wilds – inklusive Scatter.
  • Gevinst med 5, 4 eller 3 Wild-symboler er kun muligt, efter Den Magiske Wizardfunktion er blevet gennemført. Hvis konverteringen af et symbol resulterer i en spillelinje-gevinst med Wild-symbol på positionerne 5, 4 eller 3.

Gratis Bonus-spin

er et Scatter-symbol.

• 3 scatter-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 & 4 udløser 10 gratis spin.
  • Under gratis spin udløses den magiske wizard-funktion oftere.
  • Gratis bonus-spin kan genudløses.

Eksempel:

• Spin hjulene.
  • Scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 udløser en gratis bonusrunde og giver 10 gratisspil.
  • Udbetalingen for 3 Scatter-symboler er 0,25 kreditter for en minimumsindsats og en samlet indsats på 0,25 kreditter, grundudbetalingen for 3 Scatter-symboler ville være { (0,25 kreditter vundet på en minimumsindsats / 25) * 100 } = 1,00. Og din Scattergevinst vil være (1,00 Basisudbetaling * 0,25 i kreditter) = 0,25 kreditter.
  • På første gratis spin vises 3 Es-symboler midt på hjul 1, 2 og 5.
  • En fuld stak af 3 Wild-symboler vises på hjul 3.
  • Et Scatter-symbol vises midt på hjul 4.
  • En fuld stak af wild-symboler på hjul 3 vil udløse den Magiske Wizard-funktion.
  • Den Magiske Wizard-funktion tildeler Scatter-symboler, der konverteres til Wilds.
  • Det uldender tre spillelinje-gevinster med 5 Es-symboler på hver.
  • Dette fuldender gevinsten med 5 es-symboler, som giver 0,50 kredit på hver gevinstlinje med minimumsindsats.Så den samlede gevinst med es-symboler vil være 0,50 kredit * 3 gevinstlinjer = 1,50 kreditter.
  • Du har ingen vinderkombination i yderligere gratis spil, så din samlede gratis spil win ville være 1,50 kreditter.
  • Scatter-gevinster føjes til gevinster fra gratisspillene, så din samlede udbetaling er 0,25 kreditter + 1,50 kreditter = 1,75 kreditter.

Autospil

Du kan også vælge Spin for et fastlagt antal gange i træk uden interaktion med spillet. Det gør du med Automatisk spil.

Du skal vælge et indsatsbeløb før start af Automatisk spil, da det spiller med den seneste indsatsværdi.

• Tryk/klik på Automatisk spil til.
  • Tryk/klik på det antal spin, du ønsker at spille. Automatisk spil går i gang. For at stoppe Automatisk spil skal du trykke/klikke på Stop.

Tilpasset Modus

Automatisk spil er også tilgængeligt med Brugerdefineret tilstand, hvor nogle indstillinger for Automatisk spil er tilgængelige.

Indstillinger for Automatisk spil

1. Møntværdi

Du kan vælge en møntværdi før start af Automatisk spil, da det spiller med den seneste indsatsværdi.

2. Møntindsats

Møntindsats er antallet af mønter, der er tilladt pr. linje. Møntindsatser varierer fra spil til spil.

3. Samlet Indsats

Samlet Indsats viser den samlede Indsatsværdi. Samlet indsats = (Møntværdi * Møntindsats * Antal spillelinjer).

4. Spil

Du kan indstille, antallet af gange spillemaskinens hjul drejer, under Automatisk spil.

5. Gevinstgrænse

Spin stoppes, hvis antallet af vundne kreditter overstiger eller svarer til det valgte antal.

6. Tabsgrænse

Stop spin, hvis Automatisk spil overstiger værdien for tabsgrænsen med næste spil.

Indtil Stop

Fortsæt Automatisk spil, indtil du trykker/klikker på knappen Stop eller stopper ved udløsning af Gratis Spin eller en anden bonusfunktion.

Vigtigt:

Det er muligt, at denne funktion ikke er tilgængelig i det spil, du spiller.

Seneste opdatering: 19-05-2020