Eastern Dragon

Eastern Dragon er en fem-hjuls spilleautomat med tyve betalingslinjer og en bonusrunde med gratis spins. Bonusrunden med gratis spins udløses når Drage-symbolet ses på hjul 1 og 5 på samme tid. Du får tildelt 15 gratis spins. I løbet af disse spins bliver alle gevinster tredoblet. Bonusrunden med gratis spins kan blive udløst igen i løbet af de gratis spins hvis Drage-symbolet ses på hjul 1 og 5 på samme tid. Drage-symbolet findes kun på hjul 1 og 5 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte Mønt-symbol.

Information

Du kan spille på 1-20 linjer. Betalingslinjerne vises i afsnittet om betalingslinjer på skærmbilledet med betalingslinjer (hjælp).

Sådan spiller du

• Valg af "LINJER": 20 linjer er valgt som standard når du åbner spillet. Du kan øge eller reducere antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis "+'" eller "-" under "LINJER" på spilskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte linjer forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge "Linjer" ved at klikke på det ønskede nummer ud for linjerne.
  • Maks. linjer: Hvis du vil spille med 20 linjer, skal du klikke på "MAKS." under "LINJER". Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats på $0,1 pr. linje for alle 20 linjer. Det giver en samlet indsats på $2,00. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på "+" eller "-" under "INDSATS". Hvis din spilsaldo er mindre end $2,00, vil systemet automatisk justere indsatsen til det næsthøjeste mulige beløb
  • Antallet af valgte linjer ganges med "Indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst i midten på spilskærmen.REGLER: Du kan se spillereglerne ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT nederst til venstre på skærmbilledet og derefter på "REGLER" på skærmbilledet med gevinstoversigten. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL" på skærmbilledet med reglerne.
  • 'Gevinstoversigt: Du kan se gevinstoversigten hvis du klikker på "GEVINSTOVERSIGT" på skærmbilledet med reglerne. For at finde det effektive udbetalingsbeløb, skal du gange gevinsten med indsats pr. linje. Bemærk at du skal gange den respektive præmie med den samlede indsats for at beregne gevinsten for spredte symboler. Du kan gå tilbage til spillet hvis du klikker på "SPIL".
  • Spin: Når hjulene stopper bliver alle vindende kombinationer på de valgte linjer, plus eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer lyser og symbolerne bliver levende samt at de spredte symboler bliver levende i tilfælde af spredte gevinster. Den samlede gevinst vises nederst på hjulene som en besked og "GEVINST"-feltet opdateres med det vundne beløb. De individuelle linjegevinster vises til højre eller venstre for de pågældende vinderlinjer.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det følgende spin. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt bruge "+" eller "-" under "INDSATS" eller "LINJER".
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret en indsats, vises i "KREDIT"-feltet.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste gevinst.
  • Spin indtil bonusrunde/-spil udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste bonusrunde eller bonusspil udløses.
  • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Bemærk at din spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at spilsaldoen er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre førnævnte muligheder før du kan vælge "Spil hurtigere".
  • Hvis du vil benytte auto-spin, skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst til venstre på spilskærmen. På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "ANNULLER" for at vende tilbage til normalt spil.
  • Du kan stoppe auto-spin ved at klikke på "STOP SPIN". Hvis et spin er i gang, stopper auto-spin når det pågældende spin er afsluttet. I øvrige tilfælde stopper auto-spin med det samme.
  • Når du spiller med flere auto-spin muligheder, vil den mulighed som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre før du fortsætter med auto-spin.
  • Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "VERSION" for at se spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Regler

•  Spil på 1-20 linjer
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinje
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster
  • Kun højeste gevinst på de valgte betalingslinjer
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til
  • Alle gevinster sker på de valgte linjer, undtagen det spredte Mønt-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte Mønt-symbol, som gælder i begge retninger
  • Drage-symbolet findes kun på hjul 1 og 5 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte Mønt-symbol
  • Gevinsten fordobles når en eller flere Drage-symboler optræder i en vindende kombination

Funktioner

BONUSRUNDE MED GRATIS SPINS

•  Bonusrunden med gratis spins udløses når Drage-symbolet ses på hjul 1 og 5 på samme tid
  • Du får tildelt 15 gratis spins. I løbet af disse spins bliver alle gevinster tredoblet
  • Bonusrunden kan blive udløst igen hvis Drage-symbolet ses på hjul 1 og 5 på samme tid. Reglerne for tildeling af gratis spins og gevinster er de samme som tidligere nævnt
  • Alle gratis spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje som i det udløsende spil

Gevinstoversigt

Den teoretiske tilbagevenden til spilleren af dette spil er 93.38%.

Sådan laver du indskud til din konto

For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Play Anywhere versionen) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" og derefter klikke på "CASHIER". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg rammer min indsatsgrænse?

Hvis du vil lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Play Anywhere versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download versionen), eller klikke på "CASHIER" i "Buy-in"-vinduet i et spil.

Seneste opdatering: 21-05-2018