Cash Truck

Om spillet

CASH TRUCK er en videospillemaskine med 5 hjul, 4 til 7 høj- og 20 basisindsats-betalingsmåder, der har TUMBLING REELS og et spilleområde, der udvider sig ved hver gevinst. TRUCK RAIDER bonusspillet har en multiplikator indkasserings-funktion.

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 94.05%.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.

Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.

Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.

Linjegevinster udbetales hvis i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.

Kun den højeste gevinst pr. linje udbetales.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.

Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.

De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.

Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.

Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.

Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.

Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.

På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.

Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.

Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.

’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Særlige spilfunktioner

TUMBLING REELS

Symboler i en gevinstgivende kombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder pladserne op.

Tumbling fortsætter, hvis der er nye gevinstgivende kombinationer.

Hvert tumble lægges til den samlede gevinst.

UDVIDELSE AF SPILLEOMRÅDET

Hver runde i Grundspillet starter med et spilleområde på 5 hjul med en højde på 4, plus et lukket område med en højde på 3.

Hver tumble, der danner en gevinstgivende kombination, udvider spilleområdet ved at åbne tre tilfældigt valgte pladser fra det lukkede område og afsløre symbolet derunder.

Udvidelse fortsætter, hvis der er nye gevinstgivende tumbler.

WILD

WILD erstatter alle symboler undtagen BONUS-SCATTER.

EKSTRA CHANCE

Hvis der er 2 BONUS-SCATTER i det åbne område efter alle tumbler er afsluttede, startes EKSTRA CHANCE-funktionen.

EKSTRA CHANCE-funktionen rydder alle symboler i det åbne spilleområde undtagen de 2 BONUS-SCATTER-symboler. Spilleområdet udvides ved at åbne tre tilfældigt valgte pladser fra det lukkede område, og nye symboler falder ned og fylder de ryddede pladser.

TRUCK RAIDER BONUSSPIL

TRUCK RAIDER bonusspillet tildeles, hvis der er 3 eller flere BONUS-SCATTERS i Grundspillet.

Hvis der er flere end 3 BONUS-SCATTERS, starter TRUCK RAIDER bonusspillet med et ekstra EXPANDER-SYMBOL for hver ekstra BONUS-SCATTER.

TRUCK RAIDER bonusspillet starter med 3 CASH STACK-symboler på tilfældige pladser.

Alle symboler i TRUCK RAIDER bonusspillet viser deres værdi i multipler af spillets basisindsats.

TRUCK RAIDER bonusspillet starter med 3 tildelte Gratis spil.

I hvert spin kan der forekomme nye CASH STACK og/eller særlige symboler. Nye symboler fastholdes i hele TRUCK RAIDER bonusspillet.

Hvis ét eller flere nye symboler lander i et spin, nulstilles spintælleren til 3. Ellers reduceres den med 1.

Ved afslutningen af TRUCK RAIDER bonusspillet tildeles spilleren summen af alle aktuelle symboler multipliceret med indsatsen.

SÆRLIGE SYMBOLER

EXPANDER

EXPANDER-symbolet låser 3 tilfældigt valgte pladser op fra det lukkede område.

BOOSTER

BOOSTER-symbolet tilføjer dets værdi til alle andre symboler i det lukkede spilleområde, når det lander.

SUPER BOOSTER

SUPER BOOSTER-symbolet tilføjer dets værdi til alle andre symboler i det lukkede område, når det lander og i hvert spin derefter i hele bonusspillet.

GRABBER

GRABBER-symbolet tilføjer værdien af alle andre symboler i det lukkede spilleområde til dets egen værdi, når det lander.

SUPER GRABBER

SUPER GRABBER-symbolet tilføjer værdien af alle andre symboler i det lukkede område til dets egen værdi, når det lander og i hvert spin derefter i hele bonusspillet.

DOUBLER

DOUBLER-symbolet fordobler sin værdi, hver gang spintælleren nulstilles til 3.

TARGET ELIMINATED

En samlet gevinst på 25000 gange indsatsen afslutter TRUCK RAIDER bonusspillet, og spilleren får udbetalt 25000 gange indsatsen.

KØBS-FUNKTION

Købs-Funktionen kan aktiveres i grundspillet.

For en pris på 90x basisindsatsen er det muligt at få adgang til TRUCK RAIDER bonusspillet med en garanti for mindst 3 BONUS-SCATTERS.

For en pris på 360x basisindsatsen er det muligt at få adgang til TRUCK RAIDER bonusspillet med en garanti for mindst 3 BONUS-SCATTERS plus en garanti for, at DOUBLER-symbolet lander i det andet spin i bonusspillet.

Teoretisk udbetaling fra ovennævnte Købs-funktioner er henholdsvis 94.63%, og 94.65%.

Købs-Funktion er måske ikke tilgængelig alle steder.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

LEXICON : LEXICON

• SOLID HIT : STOR GEVINST
  • HEAVY HIT : SUPERGEVINST
  • MASSIVE HIT : KÆMPEGEVINST
  • MONSTER HIT : EPISK GEVINST
  • TERMINATING HIT : SAMLET GEVINST
  • TARGET ELIMINATED : TARGET ELIMINATED

Seneste opdatering: 11-01-2022