Jingle Balls

Gevinstoversigt

PRÆMIE

Spillet har 6 hjul, hvor hjul 5 og 6 er låst i grundspillet. Hjulopsætningen er 3-3-4-4-5-5 i grundspillet og skifter til 5-5-4-4-3-3 under bonustilstanden. Alle hjul låses op under Spirit Spins.

Hvis der landes en Scatter, så låses hjul 5 op, og hvis en ekstra Scatter lander, så låses hjul 6 op.
- xWays symboler kan lande på hjul 1-2 i grundspillet.
- xNudge Wild symboler kan lande på hjul 3-4 i grundspillet.
- xSplit Wild symboler kan lande på hjul 5-6 i grundspillet.

WISH UPON A STAR

Jag efter Spirit Spins ved at øge basisindsatsen med +50%.

Garanteret Scatter symbol på det andet hjul. Garanterer at hjul 5 låses op under Wish Upon A Star.

Dette vil ikke være gældende for bonustilstande.

Udbetalingen for hvert symbol påvirkes ikke.

xWAYS

xWays symbolet kan lande på hjul 1-2 under grundspillet, og på hjul 5-6 under Spirit Spins bonustilstanden.

xWays symbol egenskaber:

- Afslører et tilfældigt, almindeligt symbol.
- Hvis der landes mere end ét xWays symbol på hjulene, så vil alle xWays symboler afsløre det samme symbol.
- Størrelsen af xWays symbolet varierer mellem 2-3 symboler.
- Når den deles af xSplit Wild, så bliver xWays multiplikatorværdien fordoblet.

xNUDGE WILD

xNudge Wild symboler kan lande på hjul 3-4 i grundspillet og under Spirit Spins bonustilstanden.

Et stablet Wild symbol, der altid vil nudge til at være helt synligt. Hvert nudge øger Wild multiplikatoren med 1.

Når en del af xNudge Wild symbolet lander på hjulene, så begynder det at nudge op eller ned, indtil det er helt synligt på hele hjulet.

Flere Wild multiplikatorer føjes til hinanden, og giver en samlet Wild multiplikator.

Når xSplit Wild deler en xNudge Wild, så vil den tilføje endnu en Wild til dét hjul.

xSPLIT WILDS & WILDS

Almindelige Wild symboler kan lande på alle hjul.

xSplit Wild symbolet kan lande på hjul 5-6 i grundspillet, og på hjul 1-2 under Spirit Spins bonustilstanden.

xSplit Wild symboler deler alle symboler til venstre og højre, og fordobler også det symbol. Hvis et symbol bliver delt flere gange, bliver det vist med en multiplikator.

Når xSplit Wilds deler xWays symboler, så vil xWays symbolmultiplikatoren fordobles ved hver deling.

xSplit Wild der deler Scatter symbols, vil forvandle den Scatter til en udvidende Wild, der fylder hele hjulet med Wild symbols. Scatter symbols deles ikke når Spirit Spins er aktiveret.

xSplit Wild symbols konverteres til to almindelige Wild efter de er landet, og kan blive delt af endnu et xSplit Wild.

SCATTER

Landes der 3 eller flere Scatter symbols, så aktiveres Spirit Spins. Landes der 4 Scatter symbols, så aktiveres "Spirit Spins: All Aboard" tilstanden, landes der 5 Scatter symbols, så aktiveres "Spirit Spins: Double Joy" tilstanden, hvor alle symbolgevinstmultiplikatorer fordobles.

I grundspillet kan et Scatter symbol blive delt af xSplit Wilds, hvis Spirit Spins ikke er aktiveret. Dette Scatter symbol forvandles herefter til udvidende Wilds, som dækker hele hjulet. Et Scatter symbol deles altid under Spirit Spins.

SPIRIT SPINS

Inden bonustilstanden starter, så bliver der udløst et opsætningsspin. Denne opsætningstilstand vil afgøre antallet af tildelte spins, samt hvilken gevinstmultiplikator hvert af de fire højest betalende karaktersymboler får. Inden Spirit Spins starter, bliver et af karaktersymbolerne tilfældigt valgt og aktiveret under bonustilstanden.

Landes der 4 eller flere Scatter symbols, så bliver alle karakterer aktiveret under bonustilstanden. Landes der 5 Scatter symbols, så bliver den tildelte gevinstmultiplikatorværdien fordoblet under opsætningsspins samt under bonustilstanden.

Under bonustilstanden kan det øverste hjul tildele en højere gevinstmultiplikatorværdi til de aktive karakterer.
- Under Spirit Spins: Tildeles tilfældigt +1x, +2x eller det dobbelte af den nuværende indsamlede gevinstmultiplikatorværdi.
- Under Spirit Spins Double Joy: Tildeles tilfældigt +2x, +4x eller det dobbelte af den nuværende indsamlede gevinstmultiplikatorværdi.
- Gevinstmultiplikatorværdien opdateres for det aktuelle spin og forbliver under resten af bonustilstanden.

Indsaml yderligere Scatter symbols, der hver vil tildele +1 ekstra spin. Indsaml 3 Scatter symbols under Spirit Spins for at opgradere bonustilstanden til Spirit Spins: All Aboard, der aktiverer gevinstmultiplikatoren på alle karaktersymbolerne.

TIME FOR VACATION IN...

Den maksimale udbetaling i spillet er 12.250 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 12.250 gange basisindsatsen.

OP TIL 614 656 GEVINSTMÅDER

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre på tilstødende hjul. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Jingle Balls er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- xWays

- xNudge

- xSplit Wild

- Spirit Spins

- Spirit Spins: All Aboard

- Spirit Spins: Double Joy

- Wish Upon A Star

- Time for Vacation in...

• Videoslot med 15 symboler, 6 ruller og 5 rækker.
  • 144 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,10 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Wish Upon A Star er 96,22 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 3 Scatter Spirit Spins-funktionskøb er 96,18 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 4 Scatter Spirit Spins-funktionskøb er 96,27 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 5 Scatter Spirit Spins-funktionskøb er 96,36 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw-funktionskøb er 96,33 %.
  • The theoretical return to the player for Norsk Tipping is -7%.
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre på tilstødende hjul.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 12250 gange indsatsen (1:2400000 runder).
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 06-12-2023