Big Fin Bay

Spilleregler (22.2.2021)

Bemærk: Big Fin Bay-computerspil emaskinen omtales som Big Fin Bay, spil et el er spil.

1. Big Fin Bay er en computerspil emaskine med 6 hjul og 5040 betalende kombinationer i grundspil et (op til 649 betalen kombinationer i bonusspil et). Spil et indeholder udvidende Wild-symboler, en mysterie-Wild-funktion og et bonusspil med grat spins. Den teoretiske tilbagebetaling til spil eren er 96.14%.
  1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spillet med det valgte indsatsniveau.
  1. Ingen væddemål kan ændres i løbet af en spilrunde.
  1. Autospil-funktionen spiller automatisk spillet i det antal spilrunder, der er valgt på Autospil-siden.
  1. Alle spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabellen.
  1. Kun den længste gevinst betalende kombination udbetales set fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til gevinsttabellen.
  1. Alle betalende kombinationer-gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved slutningen af spilrunden.
  1. Alle gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.
  1. Wild-symbolet erstatter Alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet.
  1. Mysterie-Wilds: Tilfældigt aktiveret mysteriefunktion i grundspillet. Op til 3 hjul bliver til Wild-symboler. Ingen Scatter- symboler kan dukke op, når denne funktion er aktiv.
  1. Hjulhøjde: I grundspillet har hjulene fastsatte højder på 2, 3, 4, 5, 6 og 7 symboler, som vises i tilfældig rækkefølge ved hve Antallet af betalende kombinationer i grundspillet vil altid være 5040. I bonusspillet kan hjulhøjden blive øget (jvf. regel 12).
  1. 3 eller flere Scatter-symboler på en vilkårlig position på hjulene i grundspillet udløser bonusspillet, som består af gratis spin  Når bonusspillet udløses, vil hvert hjul med et Scatter-symbol udløse et tilfældigt antal gratis spins (op til maksimalt 6 per hjul), som vil blive lagt sammen. Summen af disse udgør det samlede antal gratis spins, som tildeles i forbindelse med bonusspil et. Hvis et hjul fx giver 4 gratis spins, et andet giver 5 gratis spins og et tredje 6, vil det samlet give 15 gratis spins. Hjulhøjderne i det spin, der udløser bonusspillet, vil også være startkonfigurationen for hjulene i bonusspillet.
  1. Udvidende Wild-symboler: I grundspillet vil et Wild-symbol, der er inkluderet i en betalende kombination-gevinst, blive udvidet og dække hele Maksimalt 3 hjul kan indeholde Wild-symboler i samme spin.I bonusspillet udvides Wild-symbolet altid. I bonusspillet vil hvert spin, hvor et eller flere Wild-symbol(er) lander på hjulene, udvide symbolet/symbolerne og udløse et genspin. Under dette genspin udvides Wild-symbolet og øger antallet af symboler på hjulet med ét, hvilket giver flere betalende kombinationer. Hjulstørrelsen forbliver udvidet i resten af bonusspil et.Under genspin kan yderligere udvidende Wild-symboler blive tildelt. Udvidelsen forekommer kun én gang pr. symbol. Hjulene kan udvide op til maksimalt 7 symboler per hjul. Hvis et hjul når de maksimale 7 symboler, tildeles 3 ekstra gratis spins
  1. bonusspillet spilles med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet .
  1. I tilfælde af fejl på spillet vil alle indsatser og gevinster være ugyldige.
  1. Den maksimale samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er Hvis denne grænse nås, vil spilrunden blive afsluttet og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Knap

Funktion

1

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten. Dette er aktionsknappen.

2

Vis indstillinger for indsats.

3

Vis indstillinger for autospil.

4

Vis spilleregler.

5

Vis gevinsttabel.

6

Spring præsentation over.

7

Tænder og slukker for lyden.

8

Afslut spil.

9

Afslut aktuelle visning.

10

Vis oplysninger om spillerunde (i et separat vindue).

11

Toggle vibration on/off.Slå vibration til/fra.

12

Starter spillets specielle funktion (fx gratis spil).

13

Stop autospil-session.

Nogle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelige på din enhed.

Ordbog

Big Win

Stor Gevinst

Bonus Game

Bonusspil

Free Spins

Gratis spil

Loading

Indlæser

Main Game

Hovedspil

Mega Win

Mega gevinst

Amount paid out

Beløb udbetalt

Thunder Win

Torden gevinst

Total Win

Samlet gevinst

Total amount paid out

Samlet beløb udbetalt

Ultra Win

Ultragevinst

Ways

Betalende kombinationer

Seneste opdatering: 13-07-2021