Outlaw Saloon

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

• lHvert spin koster et samlet betbeløb.
  • lStart-indsats er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.
  • lDen samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Gevinstlinje-regler

• lSpillet indeholder 20 gevinstlinjer. l Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
  • lEn gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Regler for udbetaling

• lUdbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
  • lHvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Vinderkombination-udbetalinger er baseret på det placerede startindsats. l Den samlede udbetaling er summen af alle vinderkombinationer som følge af et spin.
  • lForbehold: Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.

Wild-symboler

• lWild-symboler afsløres af Skilt, Guldbarre, Whiskeyflaske, Tequila eller Vinglassymboler.
  • lWild-symboler erstatter alle symboler, undtagen Skilt, Guldbarre, Whiskeyflaske, Tequila eller Vinglas-symboler.
  • lWild-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4. l Dette wild-symbol har ikke sin egen udbetaling. l Dette symbol vises både i basisspil og gratis spin.

Gratis spin

• lIndsaml 8 Skilt-symboler for at udløse 8 Gratis Spin. l Skilt-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4.
  • lBadge-symboler er wild. l Afslørede Skilt-symboler tildeler ét Re-spin.
  • lAfslørede Skilt-symboler låser på deres plads under Re-spin.
  • lRam et Skilt-symbol i basisspillet for at afsløre endnu et Skilt, Guldbarre eller Wildsymbol.
  • lNår Gratis Spin er blevet udløst, tilføjer ethvert Skilt-symbol, som afsløres under de resterende Re-spin, et ekstra gratis spin per Skilt-symbol. l Skilt-symbolet forekommer både i basisspil og gratis spin. l Re-spin reducerer ikke antallet af resterende gratis spin. l Gratis spin spilles på et anderledes sæt hjul end basisspillet.
  • lAlle indsatser og linjer, som spilles, er de samme som i det spin, der udløste funktionen. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis spin-valg

• lDer kan vælges mellem tre mulige Gratis Spin-funktioner. l Afslørede Skilt-symboler tildeler ét gratis spin.

• lMULTIPLIKATOR GRATIS SPIN

• lWhiskeyflaske-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4.
  • lWhiskeyflaske-symboler er wild.
  • lRam et Whiskeyflaske eller Skilt-symbol for at afsløre endnu et Whiskeyflaske, Skilt eller Wild-symbol. l Afslørede Whiskeyflaske-symboler tildeler ét Re-spin. l Afslørede Whiskeyflaske-symboler låser på deres plads under Re-spin. l Whiskeyflaske-symboler tildeler multiplikatorer som følgende: l Ram et Whiskeyflaske-symbol og få tildelt 3X. l Det første afslørede Whiskeyflaske-symbol tildeler 6X. l Det andet afslørede Whiskeyflaske-symbol tildeler 9X.

• lGARANTEREDE RE-SPIN GRATIS SPIN

• lTequila-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4. l Tequila-symboler er wild.
  • lRam et Tequila-symboler for at garantere, at et andet Tequila-symboler afsløres og tildeler ét Re-spin. l Afslørede Tequila-symboler afslører endnu et Tequila, Skilt eller Wild-symbol. l Ram et Skilt-symbol for at afsløre endnu et Tequila, Skilt eller Wild-symbol.
  • lAfslørede Tequila-symboler tildeler ét Re-spin. l Afslørede Tequila-symboler låser på deres plads under Re-spin.

• lPENGEPRÆMIE GRATIS SPIN

• lVinglas-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4. l Vinglas-symboler er wild. l Ram et Vinglas-symbol for at afsløre endnu et Vinglas, Skilt eller Wild-symbol. l Afslørede Vinglas-symboler tildeler ét Re-spin. l Afslørede Vinglas-symboler låser på deres plads under Re-spin. l Vinglas-symboler tildeler pengepræmier på 2X-50X indsatsen.

Guldbarremåler-præmier l Indsaml Guldbarre-symboler for at vinde Måler-præmier.

• lGuldbarre-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4 i basisspillet. l Guldbarre-symboler er wild. l Ram et Guldbarre-symbol for at afsløre endnu et Guldbarre, Skilt eller Wild-symbol.
  • lAfslørede Guldbarre-symboler tildeler ét Re-spin. l Afslørede Guldbarre-symboler låser på deres plads under Re-spin. l Kun den højest-opnåede præmie tildeles.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lSpilknap: Fortsætter spillet.

• lHæv indsats-knap: Øger den nuværende indsats til den højest mulige indsats.

• lSænk indsats-knap: Nedsætter den nuværende indsats til den lavest mulige indsats.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lStart autospil-knap: Starter autospil-session.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• lSpilmenu-knap: Viser spilindstillinger og udbetalingstabeller.

• lHjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Spilmenu

• lSystemmenu-knap: Viser yderligere systemindstillinger.

• lUdbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• lIndsats-knap: Viser indsats-mulighederne.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lVend tilbage-knap: Vender tilbage til spillet.

Indsats-indstillinger

l Møntstørrelse: Angiver møntværdien. l Antal mønter: Indstiller antallet af mønter.

Autospil

• lAutospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. l Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats. l Start autospil-knappen starter autospil-sessionen baseret på dine valgte indstillinger. l Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
  • lSpin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.
  • lGevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.
  • lTabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis

saldoen falder med dette beløb.

• lHvis en hvilken som helst betingelse for at stoppe sessionen opfyldes, vil alle autospil-indstillinger vende tilbage til standard.
  • lHvis du mister forbindelse, stopper autospil. Alle autospil-indstillinger vender tilbage

til standard, når du genindlæser spillet.

Spilindstillinger

l Introduktionsskærm-knap: Tryk for at slå spillets introduktionsskærm til eller fra. l Slå al lyd fra-knap: Tryk for at slå alle spillyde fra. l Baggrundsmusik-knap: Tryk for at slå baggrundsmusik til eller fra. l Lydeffekt-knap: Tryk for at slå spillydeffekter til eller fra.

Yderligere oplysninger

• lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • lDriftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af

den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

• lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. l Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke. l Overordnet TBP: 95,98 %.