Viking Runes

Om spillet

Viking Runes er en videospilleautomat med klyngegevinster. Spillet inkluderer:

• 9 almindelige symboler (3 lavværdi symboler, 4 mellemværdi symboler og 2 højværdi symboler);
  • Et Wild symbol, som erstatter alle symboler bortset fra Lyn Wilds;
  • 4 Lyn Wild symboler.

Kaskade Klynger

6 eller flere identiske symboler i en klynge former en vindende kombination.

Klynger kan ikke består af indeholde Wilds.

Flere klynger kan lande på samme tid, hvorved alle klynger giver gevinst.

Vindende klynger fjernes fra hjulene og bliver erstattet af nye symboler for at fylde de tomme hjulpositioner.

Kaskader fortsætter indtil der ikke kommer flere vindende klynger.

Lyn Wilds

Hver kascade øger antallet af aktive Lyn Wilds (op til 4).

Alle Lyn Wilds skifter tilfældigt position med hver kaskade.

Alle 4 Lyn Wilds er aktive under Free Spins.

Rune Blanding

Alle symboler ændrer tilfældigt deres positioner for at garantere en vindende klynge.

Rune Blanding kan udløses i basisspillet og Free Spins.

Rune Blanding kan udløses, hvis der ingen vindende klynger er, og der ingen nye kaskader er under dette spin.

Fortryllende Forfædre

Transformerer alle lavværdi symboler til røde runer.

Forfædrenes Fortryllelse kan kun udløses én gang pr. kaskade.

Forfædrenes Fortryllelse kan ikke udløses, hvis ikke der var kaskader i spinnet.

Forfædrenes Fortryllelse kan udløses i almindelige spil og Free Spins.

Kun en funktion kan udløses pr kaskade.

Viking Trolddom

3 til 9 Wild symboler placeres tilfældigt på feltet.

Vikinge Trolddom kan kun udløses én gang pr. kaskade.

Vikinge Trolddom kan ikke udløses, hvis ikke der var kaskader i spinnet.

Vikinge Trolddom kan udløses i almindelige spil og Free Spins.

Kun en funktion kan udløses pr kaskade.

Free Spins

Antallet af Free Spins er altid 6.

Lyn Wilds har multiplikative progressive multiplikatorer under Free Spins.

Multiplikatorer øges med hver kaskade med respektive Lyn Wilds (maksimum +1 pr kaskade).

Multiplikatorer gemmes mellem spins.

Free Spins bliver spillet med samme indsats som i runden, der aktiverede dem.

Free Spins kan ikke genudløses.

Ikke-oversat terminologi

Engelsk begreb Oversat begreb
Bet Indsats

Hvordan Spiller Man

• Vælg dit indsatsniveau.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan Udregner Du Linjegevinster

• For at udregne din samlede gevinst skal du udregne alle klyngegevinster og lægge dem sammen;
  • For at udregne en klyngegevinst skal du tælle antallet af identiske symboler i en klynge;
  • Hvis seks eller flere identiske symboler fra en klynge, kan du finde gevinstværdien i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdierne for alle symboler i alle klynge størrelser;
  • Kun den største gevinst på hver mulig vinderkombination giver gevinst;
  • Samtidige og sammenfaldende gevinster tilføjes og giver gevinst;
  • Fejl annullerer alle gevinster og spil.

Spilmuligheder

• Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen;
  • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, lær spilfunktioner og modtag information vedrørende gevinstlinjerne;
  • Spilregler – Åbner Spillets Regler;
  • Spilindstillinger – Ændr spilhastighed, lydniveau, tjek spilhistorik (hvis tilgængelig) og andre indstillinger;
  • Fuldskærm – Tænd eller sluk fuldskærmstilstand;
  • Deaktiver lyde – Slukker eller tænder for lyden.

Spilpanel

• Indsatsniveau – Ændrer indsatsbeløbet ved at ændre indsatsniveauet;
  • Indsats – Indsatsværdien i valuta;
  • Maks Indsats – Indstiller indsatsværdien til det højst mulige;
  • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme;
  • Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på Spin-knappen hver gang. Vælg antallet af autospil ved at trykke på autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle spilklienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at trykke på autospil knappen igen, stoppes autospil;
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde;
  • Saldo – Viser spillernes saldo.

Tastaturgenveje

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne.

Tilbagebetalingsprocent (RTP)

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.2%.

Maks. gevinsten i en enkelt spilrunde er begrænset til x25.000 indsatsen.

Den maksimale registrerede gevinst er x25.000 og det skete 1506 gange i 1.000.000.000 simulerede spilrunder.

Tilfældighed

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator.

Yderligere Information

I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.

I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede spil vil blive tilbagebetalt.

Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Seneste opdatering: 16-03-2021