Dragonfire: Chamber of Gold Hold & Win

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en linje på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

5

Antal rækker

5

Antal linjer

50 (kan ikke ændres)

Antal mønter du kan satse

25 (kan ikke ændres)

Progressiv

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospin-funktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Ja

Scatter-symboler

Ja

Bonusrunde

Ja

Free spins

Nej

Øjeblikkelig gevinst

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

Spillets: 94.00%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinstgivende linjer udbetaler fra venstre mod højre. Gevinster fra andre valgte linjer tilføjes. Kun den højst gevinstgivende kombination på hver linje udbetales.

I infobjælken kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

1. Klik på 0 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Klik på 1 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
  2. Klik på3  for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

1. Tryk på 0 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Tryk på 1 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
  2. Tryk på 3 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Splitting Wilds respins

Splitting Wilds kan kun fremkomme på hjul 2, 3 og 4.

Hvis der landes en eller flere Splitting Wilds, udløses Splitting Wild respins.

Under Splitting Wild respins deles de Splitting Wilds, der udløste funktionen, til to Walking Wilds på de tilstødende hjul.

Walking Wilds bevæger sig et hjul til højre/venstre i hvert respin. Funktionen er aktiv, så længe der er en Walking Wild eller en Splitting Wild på skærmen, der ikke har nået kanten af hjulsættet.

Nye Splitting Wilds kan lande under funktionen og deles til flere Walking Wilds.

Walking Wilds tildeles en multiplikator, der vokser +1 i hvert trin. Maksimum Walking Wild multiplikator er x3. Walking Wild multiplikatoren anvendes på alle deltagende gevinstkombinationer.

Hver Splitting Wild deles til to Walking Wilds; en, der går til venstre og en, der går til højre fra den udløsende Splitting Wild.

Walking Wilds kan kun fremkomme, når Splitting Wild deles til to Walking Wilds under Splitting Wild respins-funktionen.

3.2. Expanding Wild

Når to Walking Wilds kolliderer (mødes på den samme række på det samme hjul), bliver det hjul, hvor de mødes, et Expanded Wild-hjul i det respin. Dette kan kun ske på hjul 3 under Splitting Wild respins.

Expanded Wild forsvinder i det næste respin.

3.3. Dragonfire Respins Hold & Win

Hvis 5 Dragon Egg-symboler lander hvor som helst i syne, udløses 3 Dragonfire respins.

Under Dragonfire respins er der kun Dragon Egg-symboler i spil, og hver gang der landes en ny, nulstilles respins til 3.

Dragon Eggs åbner og viser kontantværdier eller af tre præmier - Mini x20, Major x100 eller Grand x500.

Der er to porte til venstre og højre for hjulene. Portene er lukket for det første respin.

Hvis der landes nye Dragon Egg-symboler i et enkelt respin under Dragonfire respins, løftes portene til venstre og højre for hjulene delvist.

Hvis portene er løftet delvist, og der ikke lander nogen nye Dragon Egg i det følgende respin, falder portene tilbage til den oprindelige tilstand.

Hvis der lander mindst et Dragon Egg i 3 på hinanden følgende respins, løftes begge porte helt, og Gates of Fire and Magic-funktionen bliver udløst.

Dette udløser en af to muligheder: Dragonfire multiplikatorer eller Collector.

Mulige Dragon Egg-værdier i respins er som følger som en faktor af indsatsværdierne: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 10x, 12x, 15x, 20x, 50x, 100x, 500x.

3.4. Collector

Hvis Collector-funktionen udløses, fremkommer der en magisk malstrøm i porten til højre.

Malstrømmen indkasserer og fjerner alle kontantværdier fra hjulene og lægger dem til en skattebunke, der fremkommer bagved porten til højre.

Skattebunken bliver lagt til den samlede gevinst, når respins-funktionen afsluttes.

Collector indkasserer og gemmer alle kontantværdier på skærmen, inklusive MiniMajor og Grand.

3.5. Dragonfire multiplikatorer

Hvis Dragonfire multiplikatorer-funktionen udløses, fremkommer der en drage, der sætter ild til hjulene.

Dragonfire multiplikatorer-funktionen gyder vilkårligt 3 vilkårlige værdi-multiplikator(x2- x10)-rammer tværs over hjulsættet.

Fire-multiplikatorer stiger med +1 i hvert respin. Fire-multiplikatorer blandes og skifter position i hvert respin. Det er muligt, at to eller tre Fire-multiplikatorer lander på den samme ramme, hvilket betyder, at værdierne fra de overlappende multiplikatorer bliver lagt sammen.

Hvis Fire-multiplikator-rammen lander på en allerede landet kontantværdi, multiplicerer det den værdi og forsvinder.

Hvis en ny værdi lander i Fire-multiplikator-rammen, bliver den multipliceret, og rammen forsvinder.

Fire-multiplikator kan multiplicere allerede landede Dragon Eggs samt MiniMajor og Grand præmier. På det tidspunkt forsvinder multiplikator-rammen.

Multiplikator-funktionen er aktiv, så længe der er mindst én Dragonfire-multiplikator-ramme, der ikke bliver brugt på skærmen.

Det er ikke muligt at løfte portene helt igen, mens Dragonfire-multiplikatorer er aktive.

Det er muligt at afslutte respins uden at bruge alle Dragonfire-multiplikatorer.

Mulige Dragonfire-multiplikatorer - x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8, x9 og x10.

Under denne funktion er det ikke muligt at udløse Collector eller yderligere Dragonfire-multiplikatorer, så mens funktionen er aktiv, løfter Dragon Eggs ikke portene.

Bemærk: historik-anvendelsesnøgler

Final_Screen= Resultatskærm

hold&win symbols, colossal= Hold&Win symboler

H&W COLLECTOR FEATURE APPLIED= COLLECTOR

H&W CASH VALUES= KONTANTPRÆMIER

respins_winnings = VANDT Hold&Win Respins

Multiplier= Hold &Win MULTIPLIKATOR

H&W MULTIPLIER OVERLAP=multiplikatorer lander på den samme ramme

Respins_Left= Respins tilbage

Respins_played= Respins spillet

H&W MULTIPLIER FEATURE STARTED= DRAGONFIRE MULTIPLIKATORER

H&W CASH VALUES MULTIPLIED= kontantværdier ganget

GATE= porten

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

5

Klik på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

6

Klik på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - klik i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
  • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at klikke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du klikke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

7

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

10

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

11

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

12

(kun tilgængeligt i visse områder) Klik denne knap for at aktivere turbo-funktionen.
Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

5

Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

6

Tryk på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - tryk i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger,
  • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at trykke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du trykke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

7

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

10

(vises kun, når hjulene drejer) Tryk på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

11

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

12

(kun tilgængeligt i visse områder) Tryk denne knap for at aktivere turbo-funktionen.
Turbo-funktionen accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

5. Autospilfunktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospilfunktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL16  for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: klik på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: klik på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Klik på AKTIVÈR17  for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik på knappen LUK 18 for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen STOP AUTOSPIL 19 for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på knappen AUTOSPIL 16 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: tryk på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: tryk på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Tryk på AKTIVÈR 17 for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på knappen LUK 18 for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid trykke på knappen STOP AUTOSPIL 19 for at stoppe funktionen.

Seneste opdatering: 26-09-2022